Merhabalar ; KoLPaSHaLixxŞAH isimli kullanıcı ile atımış olduğumuz vs sonucunun Fotolarını koymuş bulunmaktayım. KoLPaSHaLixxŞAH 0 * 5 TRUVA vs sonucudur. Vs Si 20 m Sineydi.
Şah 0 * 1 TRUVA
Vs' Nin 2 , 3 , 4 Üncü Fotoları Bulunmamakta Çekmiştim Ama olmamış hakem olan KoLPaSHaLixYeaH Attığımız vsnin şahididir. Dikkat cana iyi bakın. :lol: Buda ŞAH 0 * 5 TRUVA nın Şah ^ ın hazin sonu.
KoLPaSHaLixYeaH hakemlik yaptığından Dolayı Teşekkürler. NOT:Gereksiz Yorumlar Yapmayınız.
len mal cocuk sen ne beyın ozurlu cıktın sana buyucu ws sınden anlamıyorum charı yenı dızdım sıfacı ws sı atalım dedım sana ? sıfacım yok dıyınce attık ne boyle abartıyon COK DIKLENDI DIYORSAN SIFA GEL HER TURLU DIKLENIRIM !! yaygara yapma fazla sesini keserim !
Sana Müstahak bunlar Hayrola Rezilmi oldun . çoluk çocuk gibi arkana şifacı aldığında beni kesiğinde zaaa ne demek çocuk çoluk laflar yapıyosun vs teklif ettim gel 20 msine dedin attık foruma koydum yorum yap dedikmi sana izmirli senin kırarım o kafanı laflarına dikkat et tmmı şimdi yol al Rezil.
Kristalxsuveyda yazdı:Truva oyunda gel beni bul /f BeJnaTe yap 20 m ine atalım
Sana ne olduğunu sorabilirmiyim? Arkadaş vs atmış ve kazanıp haklı olarak fotolarını foruma koymus sende artıslık yapma sesını keserim hesabı laf atıyorsun. Kendıne cok guvenıyorsan oyunda sen beni bul yada her türlü bulusabilirz
Kristalxsuveyda yazdı:Truva oyunda gel beni bul /f BeJnaTe yap 20 m ine atalım
Sana ne olduğunu sorabilirmiyim? Arkadaş vs atmış ve kazanıp haklı olarak fotolarını foruma koymus sende artıslık yapma sesını keserim hesabı laf atıyorsun. Kendıne cok guvenıyorsan oyunda sen beni bul yada her türlü bulusabilirz
ZamanxŞfbsN
Şifabasan Sende kendine çok güveniyorsan bana ulaş