Rütbe ve Şan Değerleri 2011

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
QuickDeath
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Rütbe ve Şan Değerleri 2011

Mesaj gönderen QuickDeath »

Thrashmetal yazdı:
QuickDeath yazdı:assassinss kusura bakma ama kardeş verdiğin bilgiler yanlış benim 5000 küsür şanım var ama 2çizgi mor um
2 çizgi morum la ben 830 kp de
Soryy arkadaşlar ya oyunu bırakmıştım bi ara ondan eskide kalmışım birazcık :D niye hemen şiddetleniyonuz ki :roll:
İKVDESTEK ÇOK YAKINDA| Online İKV DESTEK DÜNYASI
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDAVUT »

Oyunda İlk Kılıç rütbesi Teşkilattan "Pumaa"'da Olmuştur.Oğlu " Halit Girmenç"'in Vefat Etmeden önce İstediği Rütbe...( Mekanı Cennet Olsun )

2.Kılıç Rütbesi Olan Kişi İse tekrar Teşkilat sunucusunda Kılıç Charlarını ben bile sayamıyorum hesap edin ki "Starlodos" En az 5 charı Kılıçtır.

Ayrıca 3 Yıldız Mavi 6 milyon Kılıç İse 9 milyon Kp'de Oluyor.

Peki Starlodos Nasıl Bu kadar Çok Kılıç Rütbeli Karaktere Sahip Diye Bir Soruda bulunuyorsanız ;
CEVABIM ŞU OLUR =)

Sizde de 450 adet 25 levellik char olsa siz de yaparsınız =)(Belki de daha Fazla. )
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Mrxbaris »

xDAVUT yazdı:Oyunda İlk Kılıç rütbesi Teşkilattan "Pumaa"'da Olmuştur.Oğlu " Halit Girmenç"'in Vefat Etmeden önce İstediği Rütbe...( Mekanı Cennet Olsun )

2.Kılıç Rütbesi Olan Kişi İse tekrar Teşkilat sunucusunda Kılıç Charlarını ben bile sayamıyorum hesap edin ki "Starlodos" En az 5 charı Kılıçtır.

Peki Starlodos Nasıl Bu kadar Çok Kılıç Rütbeli Karaktere Sahip Diye Bir Soruda bulunuyorsanız ;
CEVABIM ŞU OLUR =)

Sizde de 450 adet 25 levellik char olsa siz de yaparsınız =)(Belki de daha Fazla. )
450 çar mı :o :o :o :o kp kastıkdan sorna o çarların kadim görevini yapsa adam 10 tane loncaya şaheser basar :shock:
hayat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hayat »

Vermiş olduğunuz emek ve zaman azımsanmayacak kadar büyük tebrikler,bilgiler içinde teşekkürlerimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Gerçekten sabır ve boş vakit gerektiren bir iş.Emeğine sağlık , bende o rütbeye kasmayı düşünüyordum fakat gerçekten insanı yoruyor ve boş zamanım pek yok :) .Şu rütbe sıralamasınıda birisi doğru şekilde koyduğu için mutlu oldum , biraz daha görmeseydim ben yapıcaktım bir tane :) .

4m şanımı 4 ile 8 çarlarla yaptım , bende 40-50 veya Starlodos'ta olduğunu bahsettiğiniz rakam kadar olsaydı siz düşünün bende kaç tane kılıç olurdu :P
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
assassinss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen assassinss »

ikvoyuncusu2008 yazdı:Gerçekten sabır ve boş vakit gerektiren bir iş.Emeğine sağlık , bende o rütbeye kasmayı düşünüyordum fakat gerçekten insanı yoruyor ve boş zamanım pek yok :) .Şu rütbe sıralamasınıda birisi doğru şekilde koyduğu için mutlu oldum , biraz daha görmeseydim ben yapıcaktım bir tane :) .

4m şanımı 4 ile 8 çarlarla yaptım , bende 40-50 veya Starlodos'ta olduğunu bahsettiğiniz rakam kadar olsaydı siz düşünün bende kaç tane kılıç olurdu :P

Ben Kp ye BasLadigim zaman Arz Kalede 3 Char İle BasLadim.. Sonra 6 Char Derken 8 - 10 char oLdu.. ve 3 yildiz pembeyi HedefLedigim Zaman chaRLarida 16 Yaptim.. Rutbem Sonunda 3 * Pembe Olmustu.. Maviye Kadar 16 chaRLa kastim.. ve Nihayetinde Kp Artıcı GeLdi.. 2 Ay daha ugrasarak Maresal Yaptik.. :)
Bir insanı fark etmek için bir dakika lazım,
O’nun hakkında fikir üretebilmek için bir saat,
Ondan hoşlanabilmek için bir gün,
Onu sevebilmek için bir hafta,
Ama unutabilmek için bir ömür yetmezmiş.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

assassinss yazdı:
ikvoyuncusu2008 yazdı:Gerçekten sabır ve boş vakit gerektiren bir iş.Emeğine sağlık , bende o rütbeye kasmayı düşünüyordum fakat gerçekten insanı yoruyor ve boş zamanım pek yok :) .Şu rütbe sıralamasınıda birisi doğru şekilde koyduğu için mutlu oldum , biraz daha görmeseydim ben yapıcaktım bir tane :) .

Ben Kp ye BasLadigim zaman Arz Kalede 3 Char İle BasLadim.. Sonra 6 Char Derken 8 - 10 char oLdu.. ve 3 yildiz pembeyi HedefLedigim Zaman chaRLarida 16 Yaptim.. Rutbem Sonunda 3 * Pembe Olmustu.. Maviye Kadar 16 chaRLa kastim.. ve Nihayetinde Kp Artıcı GeLdi.. 2 Ay daha ugrasarak Maresal Yaptik.. :)
ben karızma alarak ve savasarak 1m700bn şan yaptım :D bu kp ye verdıgım parayı tahmın edemezsınız :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen exxon »

Sahxyilan yazdı:Benim bildiğim x2 şeklinde ilerliyor..

15x2 = 30
30x2= 60
60x2= 120
120x2= 240 şeklinde devam etmektedir.

2500 den nasıl 3700 oluyor

2500x2 = 5000 Kp

kardesim 3 çizgi yesil 2750 3 çizgi mor 3750 dir benim bildiğim
Kullanıcı avatarı
ZahirBey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ZahirBey »

ilk Kılıç [Mareşal] Kuklacıda olmuştur oyunda Emde Bir hata Sonucu [Sonuçta olmuş ya ] Arzlardan 6 Kişi Mareşal olmuştur Bunlardan Biri KukLacı sunucusunda İskoçyalı adlı karakterın eski sahibi .[Er meydanı ıLk cıktıgında oldu.]
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...

ve Tanrı Ağlıyordu..

Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

Mrxbaris yazdı:
xDAVUT yazdı:Oyunda İlk Kılıç rütbesi Teşkilattan "Pumaa"'da Olmuştur.Oğlu " Halit Girmenç"'in Vefat Etmeden önce İstediği Rütbe...( Mekanı Cennet Olsun )

CEVABIM ŞU OLUR =)

450 çar mı :o :o :o :o kp kastıkdan sorna o çarların kadim görevini yapsa adam 10 tane loncaya şaheser basar :shock:

Adam diyo 5 tane maraşel çarı var ne edicek kadime ayrıca 450 çardan 450 kadim desen 150 den fazla şahaser basar.Bu kadar rütbeli çarı olan bi insan bunla ugraşmaz bence...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön