Soryy arkadaşlar ya oyunu bırakmıştım bi ara ondan eskide kalmışım birazcıkThrashmetal yazdı:2 çizgi morum la ben 830 kp deQuickDeath yazdı:assassinss kusura bakma ama kardeş verdiğin bilgiler yanlış benim 5000 küsür şanım var ama 2çizgi mor um
Rütbe ve Şan Değerleri 2011
- QuickDeath
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Rütbe ve Şan Değerleri 2011
İKVDESTEK ÇOK YAKINDA| Online İKV DESTEK DÜNYASI
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunda İlk Kılıç rütbesi Teşkilattan "Pumaa"'da Olmuştur.Oğlu " Halit Girmenç"'in Vefat Etmeden önce İstediği Rütbe...( Mekanı Cennet Olsun )
2.Kılıç Rütbesi Olan Kişi İse tekrar Teşkilat sunucusunda Kılıç Charlarını ben bile sayamıyorum hesap edin ki "Starlodos" En az 5 charı Kılıçtır.
Ayrıca 3 Yıldız Mavi 6 milyon Kılıç İse 9 milyon Kp'de Oluyor.
Peki Starlodos Nasıl Bu kadar Çok Kılıç Rütbeli Karaktere Sahip Diye Bir Soruda bulunuyorsanız ;
CEVABIM ŞU OLUR
Sizde de 450 adet 25 levellik char olsa siz de yaparsınız
(Belki de daha Fazla. )
2.Kılıç Rütbesi Olan Kişi İse tekrar Teşkilat sunucusunda Kılıç Charlarını ben bile sayamıyorum hesap edin ki "Starlodos" En az 5 charı Kılıçtır.
Peki Starlodos Nasıl Bu kadar Çok Kılıç Rütbeli Karaktere Sahip Diye Bir Soruda bulunuyorsanız ;
CEVABIM ŞU OLUR
Sizde de 450 adet 25 levellik char olsa siz de yaparsınız
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
450 çar mıxDAVUT yazdı:Oyunda İlk Kılıç rütbesi Teşkilattan "Pumaa"'da Olmuştur.Oğlu " Halit Girmenç"'in Vefat Etmeden önce İstediği Rütbe...( Mekanı Cennet Olsun )
CEVABIM ŞU OLUR
Sizde de 450 adet 25 levellik char olsa siz de yaparsınız(Belki de daha Fazla. )
Vermiş olduğunuz emek ve zaman azımsanmayacak kadar büyük tebrikler,bilgiler içinde teşekkürlerimi sunarım.
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Gerçekten sabır ve boş vakit gerektiren bir iş.Emeğine sağlık , bende o rütbeye kasmayı düşünüyordum fakat gerçekten insanı yoruyor ve boş zamanım pek yok
.Şu rütbe sıralamasınıda birisi doğru şekilde koyduğu için mutlu oldum , biraz daha görmeseydim ben yapıcaktım bir tane
.
4m şanımı 4 ile 8 çarlarla yaptım , bende 40-50 veya Starlodos'ta olduğunu bahsettiğiniz rakam kadar olsaydı siz düşünün bende kaç tane kılıç olurdu
4m şanımı 4 ile 8 çarlarla yaptım , bende 40-50 veya Starlodos'ta olduğunu bahsettiğiniz rakam kadar olsaydı siz düşünün bende kaç tane kılıç olurdu
[YaLNıZSavaŞÇII]
- assassinss
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ikvoyuncusu2008 yazdı:Gerçekten sabır ve boş vakit gerektiren bir iş.Emeğine sağlık , bende o rütbeye kasmayı düşünüyordum fakat gerçekten insanı yoruyor ve boş zamanım pek yok.Şu rütbe sıralamasınıda birisi doğru şekilde koyduğu için mutlu oldum , biraz daha görmeseydim ben yapıcaktım bir tane
.
Ben Kp ye BasLadigim zaman Arz Kalede 3 Char İle BasLadim.. Sonra 6 Char Derken 8 - 10 char oLdu.. ve 3 yildiz pembeyi HedefLedigim Zaman chaRLarida 16 Yaptim.. Rutbem Sonunda 3 * Pembe Olmustu.. Maviye Kadar 16 chaRLa kastim.. ve Nihayetinde Kp Artıcı GeLdi.. 2 Ay daha ugrasarak Maresal Yaptik..
Bir insanı fark etmek için bir dakika lazım,
O’nun hakkında fikir üretebilmek için bir saat,
Ondan hoşlanabilmek için bir gün,
Onu sevebilmek için bir hafta,
Ama unutabilmek için bir ömür yetmezmiş.
O’nun hakkında fikir üretebilmek için bir saat,
Ondan hoşlanabilmek için bir gün,
Onu sevebilmek için bir hafta,
Ama unutabilmek için bir ömür yetmezmiş.
ben karızma alarak ve savasarak 1m700bn şan yaptımassassinss yazdı:ikvoyuncusu2008 yazdı:Gerçekten sabır ve boş vakit gerektiren bir iş.Emeğine sağlık , bende o rütbeye kasmayı düşünüyordum fakat gerçekten insanı yoruyor ve boş zamanım pek yok.Şu rütbe sıralamasınıda birisi doğru şekilde koyduğu için mutlu oldum , biraz daha görmeseydim ben yapıcaktım bir tane
.
Ben Kp ye BasLadigim zaman Arz Kalede 3 Char İle BasLadim.. Sonra 6 Char Derken 8 - 10 char oLdu.. ve 3 yildiz pembeyi HedefLedigim Zaman chaRLarida 16 Yaptim.. Rutbem Sonunda 3 * Pembe Olmustu.. Maviye Kadar 16 chaRLa kastim.. ve Nihayetinde Kp Artıcı GeLdi.. 2 Ay daha ugrasarak Maresal Yaptik..
auril & DoubleLift
Sahxyilan yazdı:Benim bildiğim x2 şeklinde ilerliyor..
15x2 = 30
30x2= 60
60x2= 120
120x2= 240 şeklinde devam etmektedir.
2500 den nasıl 3700 oluyor
2500x2 = 5000 Kp
kardesim 3 çizgi yesil 2750 3 çizgi mor 3750 dir benim bildiğim
- ZahirBey
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
ilk Kılıç [Mareşal] Kuklacıda olmuştur oyunda Emde Bir hata Sonucu [Sonuçta olmuş ya ] Arzlardan 6 Kişi Mareşal olmuştur Bunlardan Biri KukLacı sunucusunda İskoçyalı adlı karakterın eski sahibi .[Er meydanı ıLk cıktıgında oldu.]
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Mrxbaris yazdı:450 çar mıxDAVUT yazdı:Oyunda İlk Kılıç rütbesi Teşkilattan "Pumaa"'da Olmuştur.Oğlu " Halit Girmenç"'in Vefat Etmeden önce İstediği Rütbe...( Mekanı Cennet Olsun )
CEVABIM ŞU OLUR
Sizde de 450 adet 25 levellik char olsa siz de yaparsınız(Belki de daha Fazla. )
![]()
![]()
![]()
kp kastıkdan sorna o çarların kadim görevini yapsa adam 10 tane loncaya şaheser basar :shock:
Adam diyo 5 tane maraşel çarı var ne edicek kadime ayrıca 450 çardan 450 kadim desen 150 den fazla şahaser basar.Bu kadar rütbeli çarı olan bi insan bunla ugraşmaz bence...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif