OyunA Başlayış Hikayeniz....@@@!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
okeanosm
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Re: OyunA Başlayış Hikayeniz....@@@!!!

Mesaj gönderen okeanosm »

pfffF hala bole sacma konularmı var ya BuraDA :S
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

sokan28 yazdı:
Extremexcrazy yazdı:Arkadaşlar Ben İlk Başladığım Dönemde Kukalcıda Başlamıştım.O Zamanlar XxXTheXXXMaNYaKXxX vardı Tanıyan Bilir Belki.Hikayemi .Sunayım;
Oyuna ilk başladığımda aDaÇaYı diye bir adam vardı 29 lvl ben sordum ona nasıl oynanıyor diye,o bana yeteneklerden en başta ortadakine ver daha seri vurur diye falan taktikler verdi ilk 18 lvlimi o yapmıştı ona çok teşekkür ederim.Fakat sonradan onu hiç ama hiç göremedim halen dahada görmemekteyim:)Sonra ben geliştim 24 LvL'dim tılsım açıldı Önce salon görevim vardı tabi gideceğim ilk önce salondu.adamlar yığılmış bağırıyorlar SALON KALKIYOR!SALON KALKIYOR diye diyorum nasıl kalkar arkadaşım bende salona gideceğim.Ben o zaman şu şimdiki ruh taşı varya lab.dan çıkmak için orda sağa giden koridorda parmaklıklar var ordan giriliyor salona biliyordum.Açılında o parmaklıklar giriyorsun:Do parmaklıkların başında 3.5 saat beklediğimi bilirim açılsında gireyim diye:Dsonra dolaşırken Yukarda Belirttiğim XxXTheXxXMaNYaKXxX ile tanıştım,meğer biz aynı şehirliymişiz rizeliymişiz.Sonra tanıştık Adıda sedat tı zaten çoğunuz tanırsınız,Bu bana dedi gel yapacağız görevini fullmanyak vardı akdenizli falan onlarda geldi bunalrın 3 ü indi sedat abiden geldi hayırlı haber ilk ben vurdum dedi sonra fullmanyak falan kemişler ben LvL atladım gittim verdim.(PSiCoMaNYaK vardı oda bana çok yardımcı olmuştur zamanında saolsun ama şimdikiyle karıştırmayın şimdikini tanımıyorum.)

eminönündeki çarımın adı:CaNaVaR-ccANaVaRGeNÇLiK Kuklacıdakinin adı:rizeliaslan idi.

Bu arada şunuda belirteyim ben rizeliaslan ın eski sahibiyim şu aralar türeyen rizeliaslanla karıştırmayın daha doğrusu oda benim çarımdı fakat soyulduktan sonra adam hırsızlık yapmış lonca soymuş ben o soyulduktan sonra oyunu bıraktım son 3 ay içerisinde geldim ilk önce Extremexarduous adlı hesabı açtım Sonra o hesap bugda kaldı geri almaya çalışyorum.aklıma lonca açmak geldi şimdi Extremex... loncasının sahibiyim.Bu arada belirteyim rizeliaslan adlı çarımı ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM hırsızlık yaparak geri çaldım ama bu ilk ve tek hırsızlığımdır sonra bu çarı sildim.Nereden baksanız oyunun neredeyse en iyi ve en zengin çarlarındandı üstü bomboş fakat 4 çarda yaklaşık 900 m para ve tüm çarların kasasında ne item ararsanız vardı adam ne diye saklıyordu bilemiyeceğim.Ben sadece Vatanxlyder i üzdüğünü biliyorum zaten kendisinede söyledim rizeliaslan ın çarını sildinm diye.Bu arada item ve paraları neden kendi çarıma atmadığımı söyleyeyim;ben zaten çarımı çaldırmış olsam bile çalıp bir hırsızlık yaptım itemelri alsam 2.hırsızlığım olacaktı dayanamadım vicdanıma yenilip sildim çarları OYUN BİR PİSLİKTEN KURTULDU hayırlı olsun diyorum.Bana oyun içinde Extremexcrazy ve Extremexbüyücü adlı isimlerle ulaşabilirsiniz.Bu arada yeni birisi çıkmış o çarlar bana ait diyon külliyen yalandır kanıtı olan çıkıp kanıtlasın ben çalmadım zaten çarlar bana ait...
Senin dediğin serdar (sedocraft - SedoQantiArZ) ?

Serdar Değil Sedat :) dediğin karakterlerde onun olabilir fakat ismi sedat adamla yüzyüze görüştüm yahu,büfeleri var Topaloğlu büfe diye..
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Kullanıcı avatarı
mamaklar071995
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mamaklar071995 »

İşTe bizlerr bu oyunu özledik şimdikini dgil Çok güZeL bİ kOnu eSkİlERdEN bUlDum
IIxHaYaLPeResTxII(Kingxbünyoo) [(^)Ejder Asa]
Xeda
Rapxmaster
Cobkanxquardian
Kullanıcı avatarı
RunsaA
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RunsaA »

ooo aradan 2 sene geçmiş nerdeyse bu konuuyu nerden buldun :)) ama eski ikv yok daha güzeldi
[KuKLaCı]

RuNSa

RuNSaII

siLüeT
Kullanıcı avatarı
delikanliyiz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen delikanliyiz »

Mahallede yaklaşık 4.5 sene önce RaDeX arkadaşımızın oyunu keşfetmesi ve bana tavsiye etmesiyle başladım. İlk zamanlarda ronaldinhokan Kankaxronaldinho charlarıyla oynadım en eskiler böyle tanır :) Daha sonra meran sunucusu açıldığı gün 1 yıl meran sunucusunda oynadım charların çalınması üzerine tekrar kuklacıya döndüm ve Sarılarınsülo Sarılarınpert xXKıLıÇUsTaSıXx delikanlıyız charlarıyla oyun hayatıma 7 ay önce veda ettim :) (Şuan arkadaşlarım vardır charlarda)
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
Kullanıcı avatarı
Gazixonurburkel
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gazixonurburkel »

bende bir gün ardaşım cafe çalıyordu yanına gidiyordum baktım ıkv orda gördüm ardaşım dedım kı olum bu oyunu oynayan myk olur dedım :D ardan 1 hafta geçtı tekrar gittim baktım yıne onuyor yanına oturdum ve seyrtım hoşuma gitti ama bir gün hayatımı bıttirecenı düşünemmiştım neyseardaşım dedım bir tane bana çar aç dedim açtı çarı 10 lvl ediyorum oyunda çıkıyordum gelıyordum sunucu seçme bilimıyordum zamanında :D bir sunucu seçıp giriyordum bakıyordum hep 1 lvl oluyor gelde deli olma şimdi :D ben diyorum nasıl olur ben 10 lvl yapıyorum bu tekrar 1 lvl oluyor :D neyse ilk sunucum teşkılat tı ardaşlar ilk çarımda Trenci di :DD ben 39 lvl zmanın da geldım neyse çarı açtım 20 lvl kadar görev yapmadan kastım :D o zaman ardaşım da onuyor da sancak ardaşımı görev çagırıyorum ardaşım ol dum yere gelıyor ben yakum :D ardaşım diyor olum senı göremıyorum nerdesın oysa çar ayrı sunucu da :D bizim kafa jeton sonra düştü taşkılat birni yüzün dedım kı ben kuklacı geçem dedım ve kuklacı bir kaç ardaş daha buldum onlar şimdi çarları söylüyorum ZALIMFELEK Gazixseyyah Zalımkader Gazixarasdaglı Jagar Ejederınöfkelisi gibi birçok abim kardeşım işte tanıştım bunlar benım çarı kuklacı olanlar şunlardı Fıtleme Onurburkel onurxburkel Gazixonurburkel Telelombardia ve en son çarımda IIxBLoCKxII HERKESE TŞK ederım iyi forumlar
KrAL OLsAN Ne YaZaR GirCeN 2 MeTrE MeZaR
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

Ben oyunu neredeyse 3 senedir oynuyorum ( Aralıklı olarak ) . Oyuna başlangıcım kuzenim ile oldu o zamanlar 39 seviye vardı tabi. O 37 lvldi ben de ona ilgi duymaya başladım ben de açayım bi tane dedim.

Tabi o zamanlar mynet filan pek aram yok girdim üye oldum. Dedim ben yarına 15 lvl olurum. Bi büyücü kurdum adı ''Melankolik'' ti bunu 4 seviye yaptım 2 saatte tabi daha yeniyiz. Ondan sonra bunu 15 , 20 derken tam 30 seviyeye getirdim. Kons. açıp adama erkeksen kaçma diyordum. Şimdi bunu düşünüp düşünüp gülüyorum.

30 seviye olup PVP de bir kaç adam öldürünce kendimi kral gibi hissetmeye başladım. O sıralarda em olayı fazlaydı eski handanın orda toplanıp grup kurarlardı. Sonra em'e girerlerdi. Matadorxsprinter diye birisine gidip selam verdim. Ben de gelebilir miyim dedim lvlin ufak dedi. Tabi biraz duygulandım. Ondan sonra kuzenim benim karaktere girip küfür etmiş bir de. 1 hafta ceza yedim.

Sinir üstüne sinir. Kendimi oyunun kralı gibi hissettiğimden ''Melankolikbanyemiş'' diye bi karakter açacaktım baktım olmuyor ben de "Melankolkbanyems" yaptım. Nereden aklıma geldiyse tabi. Matadorxsprintere gidip çok sinirliyim , moralim bozuk Melankolik ban yemiş dedim. Üzülme açılır dedi ben de inanmadım o hevesle kasacam kasacam derken bayağı bir bunu da yükselttim tam 25 - 30 seviyelerde (Labirent görevi genelde). Kuzenimin arkadaşı "Roseday" Gülgün abla ve "TOPALOSMAN" (Tam adını hatırlamıyorum eğer bunu görüyorsa üzülerek özür diliyorum) ile tanıştım. Görevime yardıma geldiler Ozmoo , Kuzenin şifası , Roseday , Agustos ( Erdoğan abi). Orada bunlar ile tanıştım.

Benim için oyun Ahixlerin bir kaçını tanımak ile başladı . Aslı abla , Vildan abla , Erdoğan abi , Mehmet abi , Emin ( veya Emir ). Onlar ile iyi zaman geçirerek oyuna iyice bağlandım.

İyice birbirimize güven olduktan sonra Erdoğan abi bana kütük hediye etti. Yılan meteor du galiba onu da birine kaptırdım. O gün benim için ölümdü Erdoğan abi beni affedermi şöyledir böyledir. Al gülüm dedi bende ondan 3 tane daha var senin canın sağolsun. İyice rahatlamıştım. Oyunda en büyük kazığı zırh alırken yedim. Demirci dilekte satılan zırhı 500 bine adam sattı bana. Zwartan kütük aldım 300 bine Erdoğan abiye abi çok item aldım çok güçlüyüm dedim. Heyecan ile. O günden sonra oyun benim için cennetti daha sonra ayrılıklar oldu İlyas abi vardı , Kel abim vardı. Adını bilmem ama bir çok Ahix ona kel diye hitap ederlerdi :D İyi günler geçirdim onlarla . Ayrılıklardan dolayı ben de iyice moralim bozulmuştu oyuna ben de ara verdim döndüğümde sadece Erdoğan abi ve Aslı abla vardı. Şimdi de kendisi nerede bilmiyorum. Telefon numarasını eski tel bozulunca kaybettim :( Oyuna başlayış dediniz ama sanırım konuyu çöp ettim :D
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar

Mynet'te gezerken reklamını gördüm Türk oyunu filan yazınca gaza geldim indirdim oyunu :D
Ben başladığımda kuklacı yeni açılmıştı en yüksek 19-20 level oyuncu vardı :D ilk çarım savaşçıydı o kadar isim denememe rağmen oyun onaylamamıştı :D bende sinirden oktayyyy yazdım kabul etti 1,5 - 2 ayda 29 yapabilmiştim :D daha sonra büyücü ( XxOkTaYxX) ve şifacımı (WaxWhineRAVYN) kastım ve burdayım :D

İyiForumlar - WaxWhineRAVYN

O bu değilde oktayyyy çok iyi savaşçıydı döneminin en iyi savaşçılarındandı . :lol:
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

TAKVA = [ Kulak verin bu dediklerime ]

Mesaj gönderen TAKVA »

Ben ve kuzenim fatih mynette rastgele gördük ve indirip oynamayı denedik.O zamanlar counter strike ve hile life oyunlarını aşırı oynardık. w , s , a, d yön işaretleri olarak kullanırdı . Fakat ikv bu yoktu ileriye gidebilmek için fare ile mecburen tıklaman gerekiyordu.

NiCeMan diye kurduğum 6 lwl karakteri iki hafta sonra bırakmak silmek zorunda kaldım.1 yıl sonra tekrar basladım kuzenim fatih daveti üzerine .Başlangıç olsun diye Kuklacıda Gençxqataloq [ katalok = Büroşür ] isminde karakter kurduk.O zamanlar anlatılamayacak derecede güzeldi.Anlaşılabilmesi için yaşanması gereken anlardan birisiydi benim için .

Gençxqataloq ardından hala isminin anlamını benden başka kimsenin bilmediği karakterim
Karasel oluşuverdi.Ardından Yaşatır , Vefa ve son göz ağrım TAKVA öyle kolay değil hakikatten isimlerini saydığımda kasarken geçirdiğim vakitler geliyor.İkv geçirdiğim güzel serüvenlerden biriydi.Hayatımda unutamayacağım anlar , sohbetler yaşattı. Büyüğüm abilerim diye bildiğim yönetimdeki kişilerin birer birer bırakması ve şuan bulunan kişilerin katılaşması oyunu giderek maddi kazanç yapılan sektöre çevirdi.Çok medet umulan ve tebrik , iltifat edilmesi beklenen çemberlitaş istekleri karşılayamadı , vedalar ve monotonluk birbirini takip etti.

Oyun bilgilerimi forum dahilinde açıkladığım ve konuştuğum çok azdır , nadirdir.Ama sanıyorum bunları neden açıkladığımı biliyor veya hissediyor gibisinizdir.Artık yolun sonuna son adımlarımı atıyorum.Günler geçtikçe yaklaşıyorum.

Dipnot : Biz bu oyuna tüm akraba , arkadaş , aile olarak başladık .Ben bıraktıktan sonra kardeşlerim ve kuzenleriminde çoğunun bırakacağı kanaatindeyim.Tabiki kendi zevk ve eğlenceleridir , ama geçmişte yaşanmıştı bazı örnekleri .

Dedim ya ikv yönetimindeki Devler oyunu veya yeni bölgeyi yaparlar.Gmler Test ederler . Ar-Ge ve forum yöneticileri , rehberlerde oyunu oynarlar.

Yönetimde bulunamayan ve gerçeğin farkına varan eski ikv severlerde hayata akarlar ...

Rastgele .
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Benim oyuna başlama hikayem aslında işlerimden dolayıdı. Samsunda internet cafe açmıştık.Cafeye yeni oyunlar lazımdı İstanbul kıyamet vaktini indirdik o güne lanet olsun bilseydim böle olacağını indirmezdim :) Neyse indirdim cafeye ama hiç oynamadım sonra cafeciysen her oyun hakkında az çok bilgin olması gerekiyor. İşte bilgi sahibi olmak için oyuna girim dedim giriş o giriş betadan beri İkvciyiz.

Oyuna başlamamda birde kuşkusuz Gm zembekoğlunun(Barış abinin) önemli bir rolü olmuştur.

Chatlaqs
Samsun/Plazanet
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV

“Genel Sohbet” sayfasına dön