Sakin ol şampiyon. Tamam... Tamam... Sen gönlümün kılıçısın. :lol:SoNxTaYFuNBeY yazdı:Vay be bi zmnlaR bu Listenin baSında kendımı goRuRdum) kısmet SoNxLaZ 'ı kıLıç yapınca ısmımız tkrar hatırlanacak heralde
))
EN İYİ 3 RÜTBE VAR MERANDA !!!
Re: EN İYİ 3 RÜTBE VAR MERANDA !!!
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
relaxxxeefendyy yazdı:Choosensxkralıda keserim Şerruhuda var mı başka derdin ? senide 10 *0 kestim yine keserim çok ağzın laf yapmasın oyununa bak süveydaKristalxsuveyda yazdı:Büyüklük vs ile oluyorsa , bu oyunun en büyükleri Serruh Electropower choosensxkrall buna itirazın olmasın , çünkü meranda en çok vs kazanan adamlar bunlar ( yiğidi öldür hakkını yeme )
Sağlamsan kıyametx gibi büyücüde kesersin , reverence gibi savascıda kesersin . sadece kendi sınıfını kesmen seni en iyi yapmıyor . Son güncellemeden sonra savascı kesmek imkansız diyen şifadan gramcık anlamayan arkadaşlar var savascıya karşı hersey max hasar mı ? bunu kendinize bi sorun sonra şifaya girip parasına vs diyin. Bu arada yaş olayna girmişsin , ben seni tanıyorum manisa turgutluda otuyorsun yaşın 18 varmıydıneyse ben öğrenirim onuda.Büyüklük vs ile olmaz mütevazilikle alçakgönüllülükle olur. Choosenxmannaq tı sanırsam kralın şifacını kestin diye harbi uçmuşsun sen
senin gibi bir zaman parlayıp çok sönen oldu hepsini erken öttükleri için
![]()
Dostun üzüntüsüne acı duyabilirsin. Bu kolaydır; ama dostun başarısına sevinebilmek, sağlam bir karakter gerektirir.
bence bu laf herşeye bedel![]()
:mrgreen:
iyimiş 10*0 demek
Boş teneke tın tıne der
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
-
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Kabile
bir rütpe veya bir oyun için tartışmaya gerek yok rütpeden bahsediliyor hoş bir gorüntüsü var eyv
sadece gorüntü naylon deyipte gecmemek lezım onemli olan 1 ay 2 ay yapmak degil onemli olan uzun vadede sıkılmadan o naylonu ilerletebilmek bu sabırda herkeste yok ben 25 levelde 3 milyon şana ulaştıgımda bazı karektersiz kişiler rütpemden has etmeyen ve şimdi ortada adamız diye ordata dolaşan bazı kişiler gelip beni kesmeye çalışıyorlardı. 25 levellik char kesmek pek te zor olmasa gerek
Abartısız soyliyorum ben 2 ayda Mereşal rütpesine ulaşabilirim sıfırdan hemde varsa benimle Güzel bir iddaya girmek isteyen beklerim
25 levellik 93 char 93.. level 49
varsa yapmassın diye buyursun 2 ayda mereşal. ama ne gerek var o vaktimi bir oyun için sarf etmem gereksiz . Dünyada bukadar yapılması gereken güzel şeyler varken ben gidip kp kasacam ne faydası dokunuyor. başta soyledigim yazıyı tekrarlicam yazıcam BU SADECE BİR OYUN... iyi frumlar.
kp artırıcılı veya değil öyle yada böyle emege saygı!!!
yalnız temmuzdan sonra meranda Şan konusunda hareketlilik yaşanacagını düşünüyorum

yalnız temmuzdan sonra meranda Şan konusunda hareketlilik yaşanacagını düşünüyorum
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı
Hadi + gelmeden öncekileri konuşalım _? Bi tarafına giyecek donun yoktu loncaya girmeden evvel sen ne zaman dedin parasına vs atan diye ? Ben savascı vs si atmıyordum , ama şifacı konusundada üstüme kimseyi tanımam bunu senin loncandaki bir kaç arkadaşta biliyor ki senin loncanda senden baskada böle herkese meydan okuyan yokxHeLPeR yazdı:Reverin savaşçı ws leri attığını nereden gördün. O da benım gıbı + basma geldıgı ılk gunden berı ciddi savaşçı ws leri atmıyor. + basma gelmeden önce bolgeden klandan Kıyametx gıbı: Parasına ws atılır sınıf farketmez diyordum hıc mı rastlamadın ?
Benim dostum olacak insanı ben seçerm sen değil . aynı klandayız diye dost mu olduk ??
Kendimi övmeyi sevmiyorum ama şifacı klasında ıtırazı olan buyursun gelsın . Meranda adı duyulmuş birçok şifacının özelıne bızzat teklıf ettım . Atanlar olduğu gıbı Öylesıne denemelık dıyenlerde cok oldu . Hatta teklıf edenlere ws'yi kabul ettiğimde kaçanlarda oldu .
Büyüklük dost ile oluyorsa Kıyametx Şah Sway ın üstüne adam tanımam . KLANIMDA OLAN HERKEZ DE DOSTUM DEĞİL Kİ BAŞARILARINA SEVİNEYİM.AYNI BENİM WS KAZANDIĞIMDA YADA DEĞERLİ MADEN ÇEKTİĞİMDE SENİN SEVİNMEDİĞİN GİBİ .
Seko'ya gelince ... Senin tek derdin ZeRK İle seni beklemediğin zamanda ve yerde kesmem .Üzülme çocuk ,klandasın ve seni kesmek de benim hakkım.Kabullensen iyi olacak .Ha Birde lonca konusunda aldığın cevabı unutma ve hırsını benden çıkarmaya çalışmaktan vazgeç Çünkü seviyende bi adam değilim.
Bendensairolmaz eminönünde emin ol defalarca vs atan şfiacı diye bağırmıştır , her gün aynı kişiden cevap gel atalım oda reverence baska kimse gel demiyordu emin ol
Bahanelerin arkasına saklanma sen ashap üret ben latif üreticem en + sız vs atalım kaybeden iki şaheser parasını verir he olur mu :?:
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
Loncaya girmeden önce (Birtarafıma giyecek donum olmadığı zamanlarda
) birçok defa bölgeye klana yazdım ve attımda emin ol . Mcerdem , Choosensxsansar vb. Birçok tanınmış adamlarla ws attığım oldu . Reverence kendini denemek için seninle atıyormuş demek ki devamlı gel dediğine göre. Ama şunu belirteyim ben daha loncaya girmeden önce bile charı denemek için kholpashalix Lerle ws atıyordum . Çıksa burda mech benimle ws atan tek şifa Helper'di dese seninkiyle aynı torbaya düşer.
Marifet eşit şartlarda atılan ws lerde en iyi olandadır. Şifacı kesen tek savaşçı sen değildin ve değilsin de emin ol .
Ayrıca olmayan köyü satın almaya kalkma
Yeni şaheserlermiş ,Ben ne adamlar gördüm ws deyipte kaçan .Ki yeni şaheser basıp karşıma çıkacak ? :lol:
Manicking o rütbeyi yaptığında kp artırıcı yoktu dedim hepsi bu
. Hemen savunmaya geçtiler ki ben tartışma olsun diye yazmadım aslına bakarsan .Susmak en iyi cevap ama atılan lafa susacak kişilikte te değilim ne yazık ki .
Marifet eşit şartlarda atılan ws lerde en iyi olandadır. Şifacı kesen tek savaşçı sen değildin ve değilsin de emin ol .
Ayrıca olmayan köyü satın almaya kalkma
Manicking yazdı:bir rütpe veya bir oyun için tartışmaya gerek yok rütpeden bahsediliyor hoş bir gorüntüsü var eyvsadece gorüntü naylon deyipte gecmemek lezım onemli olan 1 ay 2 ay yapmak degil onemli olan uzun vadede sıkılmadan o naylonu ilerletebilmek bu sabırda herkeste yok ben 25 levelde 3 milyon şana ulaştıgımda bazı karektersiz kişiler rütpemden has etmeyen ve şimdi ortada adamız diye ordata dolaşan bazı kişiler gelip beni kesmeye çalışıyorlardı. 25 levellik char kesmek pek te zor olmasa gerek
Abartısız soyliyorum ben 2 ayda Mereşal rütpesine ulaşabilirim sıfırdan hemde varsa benimle Güzel bir iddaya girmek isteyen beklerim
25 levellik 93 char 93.. level 49
varsa yapmassın diye buyursun 2 ayda mereşal. ama ne gerek var o vaktimi bir oyun için sarf etmem gereksiz . Dünyada bukadar yapılması gereken güzel şeyler varken ben gidip kp kasacam ne faydası dokunuyor. başta soyledigim yazıyı tekrarlicam yazıcam BU SADECE BİR OYUN... iyi frumlar.
Manicking o rütbeyi yaptığında kp artırıcı yoktu dedim hepsi bu

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
konu ne ? sizin derdiniz ne ? benim şanımdan alayınıza ne ? memati tayfun kadir ve ben naylon yaparken sizin düşüncelerinizi umursuyoruzmu sanıyorsunuz. size ap açık birşey söyleyeyimmi umurumuzda bile değilsiniz, önünüze almışınız klawyeyi yok ben o yum yok ben buyum yok şu o , size ne ? size mi kalmış bizim şanımız rütbemiz ? arkadaşım klavyenizde bütün harf ler var dye her aklınıza gelen cacığı ne yazarsınız buraya anlamamki, ne laftan anlarsınız ne sus tan ne dur dan, size diyorum aklınız salim ise eeğer beni yada diğerlerini forum konusu yapmayın beni eleştirmek ne sizin haddiniz ne de göeviniz beni eleştirbilme cüretne sadece loncam ve tanıdığım muhabbetim olan kişilerdşr siz kimsiniz yahu tanımam etmem kalkmış bizi eleştiriyorsunuz size ne ya ,size ne.
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Abi cvp vermen bile bunlar için onurkonu ne ? sizin derdiniz ne ? benim şanımdan alayınıza ne ? memati tayfun kadir ve ben naylon yaparken sizin düşüncelerinizi umursuyoruzmu sanıyorsunuz. size ap açık birşey söyleyeyimmi umurumuzda bile değilsiniz, önünüze almışınız klawyeyi yok ben o yum yok ben buyum yok şu o , size ne ? size mi kalmış bizim şanımız rütbemiz ? arkadaşım klavyenizde bütün harf ler var dye her aklınıza gelen cacığı ne yazarsınız buraya anlamamki, ne laftan anlarsınız ne sus tan ne dur dan, size diyorum aklınız salim ise eeğer beni yada diğerlerini forum konusu yapmayın beni eleştirmek ne sizin haddiniz ne de göeviniz beni eleştirbilme cüretne sadece loncam ve tanıdığım muhabbetim olan kişilerdşr siz kimsiniz yahu tanımam etmem kalkmış bizi eleştiriyorsunuz size ne ya ,size ne.
Ben Sadece Manıckıng bu rutbeyı yaptığında kp artırıcı yoktu dedım . Aleyhinize yorumlayıp Konuyu tartışma platformuna dönüştüren sizlersiniz. İstersen 1. sayfaya dön bak . Size bir atıfta bulunmadım bile .Ama var bir derdiniz ki hemen olayı büyütüp tartışmaya başladınız . Bu da sizin karakterinizi bir bir serdi ortaya .

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
helper söylüyorsun ya reverencenin savaşçılarla ws attığınımı gördün diye ben Hanedanx loncasına girmeden önce beni hangi savaşçı kesebiliyordu veya kim parasına ws teklif edebiliyordu laf olsun diye konusma kardeşim kendini küçük düşürürsün sadece