Veda.... Titxreis

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Veda.... Titxreis

Mesaj gönderen Titxreis »

Düşünecek kadar beyin lazım herkese... Olmayanın vay haline, bakıyorum da veda yazısında bile tartışma çıkaracak kadar çirkef ve zavallısınız, kimsenin beni sevme yada sayma mecburiyeti yok ama toplum ve nezaket kuralları çerçevesinde düşüncelerinizi de ekleyip istediğiniz yorumları yapabilirdiniz oysa Aile terbiyesi böyle bişey işte, hani sizlere hep Anasının avutamadığı Babasının büyütemediği diyordum ya, yine beni haklı çıkardınız, işiniz gücünüz kavga hile hurda tartışma, ama tartışmayı bile medeni ölçüler çerçevesiden çirkeflik yapmadan çamura yatmadan yapamıyorsunuz ama haklısınız kültür ve kapasite meselesi.

Umarım büyüyünce biraz daha olgun, oturaklı, kültürlü ve ahlaklı olursunuz.

İyi forumlar.

Not : Döneceğimi düşünen veletler, dönmeyeceğim ama T.İ.T. ruhu halen sancakta devam etmekte, Allah (c.c.)' ın sopası yok ama biz varız...
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Regedit »

Titxreis yazdı:Düşünecek kadar beyin lazım herkese... Olmayanın vay haline, bakıyorum da veda yazısında bile tartışma çıkaracak kadar çirkef ve zavallısınız, kimsenin beni sevme yada sayma mecburiyeti yok ama toplum ve nezaket kuralları çerçevesinde düşüncelerinizi de ekleyip istediğiniz yorumları yapabilirdiniz oysa Aile terbiyesi böyle bişey işte, hani sizlere hep Anasının avutamadığı Babasının büyütemediği diyordum ya, yine beni haklı çıkardınız, işiniz gücünüz kavga hile hurda tartışma, ama tartışmayı bile medeni ölçüler çerçevesiden çirkeflik yapmadan çamura yatmadan yapamıyorsunuz ama haklısınız kültür ve kapasite meselesi.

İyi forumlar.

Not : Döneceğimi düşünen veletler, dönmeyeceğim ama T.İ.T. ruhu halen sancakta devam etmekte, Allah (c.c.)' ın sopası yok ama biz varız...

Lan Reyiz...

Anaya Bacıya Namusa Laf Eden Insan Bunları Hangi Yüzle Yazıyorsun. Haysiyetsiz . Karaktersiz
Ondan Sonra Gelmiş Burada Ahlaktan eğitimden Nezaketten bahsediyor...

Yazık Seni Doğurana...

Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !

AteşKarmate

AteşbuRak

Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxreis »

Regedit yazdı:
Titxreis yazdı:Düşünecek kadar beyin lazım herkese... Olmayanın vay haline, bakıyorum da veda yazısında bile tartışma çıkaracak kadar çirkef ve zavallısınız, kimsenin beni sevme yada sayma mecburiyeti yok ama toplum ve nezaket kuralları çerçevesinde düşüncelerinizi de ekleyip istediğiniz yorumları yapabilirdiniz oysa Aile terbiyesi böyle bişey işte, hani sizlere hep Anasının avutamadığı Babasının büyütemediği diyordum ya, yine beni haklı çıkardınız, işiniz gücünüz kavga hile hurda tartışma, ama tartışmayı bile medeni ölçüler çerçevesiden çirkeflik yapmadan çamura yatmadan yapamıyorsunuz ama haklısınız kültür ve kapasite meselesi.

İyi forumlar.

Lan Reyiz...

Anaya Bacıya Namusa Laf Eden Insan Bunları Hangi Yüzle Yazıyorsun. Haysiyetsiz . Karaktersiz
Ondan Sonra Gelmiş Burada Ahlaktan eğitimden Nezaketten bahsediyor...

Yazık Seni Doğurana...

Selametle...

4 Yaşındaki kız çocuğuna dahi küfür eden şeref yoksununun tekisin, kalkıp burda ahlaklı terbiyeli bir AİLE çocuğunu oynama... Ne mal olduğunu herkes biliyor.
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

İyi Forumlar.
Koray YAR
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön