xHaYaLeTx IıIxHaYaLeTxIıI Tanıdıkları Bakarsa ...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Jethawk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: xHaYaLeTx IıIxHaYaLeTxIıI Tanıdıkları Bakarsa ...

Mesaj gönderen Jethawk »

Afrodisyak yazdı:
Jethawk yazdı:
Afrodisyak yazdı:Özellikle belirtmek isterim altını çiziyorum BENİM FİKRİMCE bu bir kanıt değildir.Çünkü mustafa artık ortağımıdır bilmem,işten sıyrılmak için yalan söyleyip söylemediği belli değil.Herkese sonsuz saygım var sadece fikrimi beyan ediyorum
Fikrince Kanıt değildir diyorsun

IıIxHaYaLeTxIıI 'da Ömerin Ortağıydı . Mustafa Görmüş Ömerin Cantasında madenleri Ama bilmiyormuş bizim madenler olduğunu sen olayı tam anlamadın sanırım ;)

Ben Zaten Olayı Mustafa yaptı demiyorum Ömer yaptı diyorum . ;) Karakter Mustafanın Olduğu için Ömer Denen Kişi Kendini Suçsuz göstermeye çalışıyor işlerin tamamını Mustafanın karakterinden yapmış
Ben olayı kusursuz anladım :).Ömer arkadaşının çarından aldı diyorsun,mustafada madenleri gördüm diyor anladım.Ama mustafanın yalan söleyip sölemediğini nerden bileceğimizi soruyorum belki kendini sıyırmaya çalışıyor ;).Tekrar tekrar geçmiş olsun suçlu varsa gereken yapılır inş.

Diğer Mesajlardada Söylediğim Gibi Ömer Sürekli bi kaçış içerisindeydi Sorduğum sorulara kaçamak cevap veriyordu . Bazen hiç cevap vermiyordu . İşine geleni okuyor işe gelmeyeni okumuyordu .
Suçluluk psikolojisi sarmış Kendisini :)
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

cok ayıp ettiniz birader siz ömer için diyorsunuz ki erkek adam sözünün eğri olur ama siz sözünüzü tutmadınız ben size 100m verdim 110 daha vericem merak etmeyin ben söz verdiğim gibi sözümü tutucam sizin bu fotoyu foruma atmanız bi insanlık ayıbıdır bunuda bilin erkek dediğin sözünü tutar unutmayın . !
Jethawk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Jethawk »

ForGaDDaRLorD yazdı:cok ayıp ettiniz birader siz ömer için diyorsunuz ki erkek adam sözünün eğri olur ama siz sözünüzü tutmadınız ben size 100m verdim 110 daha vericem merak etmeyin ben söz verdiğim gibi sözümü tutucam sizin bu fotoyu foruma atmanız bi insanlık ayıbıdır bunuda bilin erkek dediğin sözünü tutar unutmayın . !

Ben kimseye verdiğim sözden dönmedim sana demiştim ki borcunu ödediğinde fotoğrafların kaldırılması için gereken herşeyi yöneticilere söyleyeceğim .
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

Merhaba
Forum Kuralları Madde 2;
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön