Yardım, Dozajı, Özenti...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KUTLUBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Yardım, Dozajı, Özenti...

Mesaj gönderen KUTLUBEY »

halilumit yazdı:arkadaşlar tamam herkes Kutlubey e samimi bir dille yazsın diyorsunuzda
bur da siz birbirinizi çok mi iyi tanıyorsunuz çok iyi bir arkadaşlığınız mi var ki size samimi bir dille konuşsun
sonuçta bur da bir kişinin yazdığı mesajı 100 lerce kişi okuyor böyle bir ortamda ciddi bir tavır takınılmalıdır ve
bence forum gibi ortamlarda pek samimi bir dil kullanılmamalıdır.

iyi forumlar...
Samimi bir dille devam edeceğimi söylemedim; resmi bir dille devam etmeyeceğimi söyledim.
Bunu sadece size değil samimi-resmi çatışmasını yazan ve yazacak olan herkes için söylüyorum, lütfen üzerinize alınmayınız...
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: Yardım, Dozajı, Özenti...

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Forum nedir?
Farklı fikirlere sahip kişilerin hayatlarının ortak bir noktasında iç içe olabildikleri bir platformdur forum. Bilgi, tecrübe, fikir veya doğru/yanlışlarını paylaşabilecekleri sanal bir ortamdır.
Peki forum neden var? Bilmediklerimizi öğrenmek, bildiklerimizi paylaşmak ve kendimizi yansıtmak içindir. Bulunduğumuz bu ortam hayatın bir parçasıdır ve genel yaşam kurallarını kapsamalıdır. Tabii ki ilk aklımıza gelen kural saygıdır. İşte buda Genel Forum Kurallarımızı meydana getiren yegane maddedir. " Tartışamıyorsak bu platformun adı neden forum " sorunuza en güzel cevap budur aslında. Tartışma ile hakaret arasındaki ince çizgiyi o kadar rahat aşabiliyoruz ki..

Ve konunun özü; forum herşeyden önce paylaşım ve yardımlaşma alanıdır. Görevlilerin işine engel olunmadığı, yanlış bilgi verilmediği sürece buradaki mesajlara konu olan şekilde davranışların hiçbir sakıncası yoktur. Aksine kişilerin oyunumuza veya karşısındakine olan ilgi ve alakasının göstergesidir.

Bu konu hakkında açılacak devamı şeklindeki konular kişiye özel ve kişilik haklarına saldırı olarak nitelendirilecektir. Bilginize.. İyi forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön