Baya Hararetli Bir Tartışmaya girmişsiniz . . ÖnceLikle Waffenxlere de Laf ettirmem ŞeRRuhada laf ettirmem 2 tarafıda severim
Konuya gelince Gülümsee Sana yakışan İNANMASAM BİLE SENİ ATTILARSA GRUPTAN SIĞINAKTAYKEN,yapcağın tek bir şey var bir daha o kişilerle sığınağa girmemek foruma yazmanın bir anlamı yok .
Oktay salim murat Sizde tartışmayı bırakın arkadaşlar yakışmıyor sizlere..
bir hatadır olmuş yada olmamış bırakın orda kalsın :arrow:
WAFFENX' LER SONUNDA KENDİLERİNE YAKIŞANI YAPTI..
Re: WAFFENX' LER SONUNDA KENDİLERİNE YAKIŞANI YAPTI..
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Ferhatbey yazdı:Baya Hararetli Bir Tartışmaya girmişsiniz . . ÖnceLikle Waffenxlere de Laf ettirmem ŞeRRuhada laf ettirmem 2 tarafıda severim
Konuya gelince Gülümsee Sana yakışan İNANMASAM BİLE SENİ ATTILARSA GRUPTAN SIĞINAKTAYKEN,yapcağın tek bir şey var bir daha o kişilerle sığınağa girmemek foruma yazmanın bir anlamı yok .
Oktay salim murat Sizde tartışmayı bırakın arkadaşlar yakışmıyor sizlere..
bir hatadır olmuş yada olmamış bırakın orda kalsın :arrow:
Sana Yapılsa Aynı şey Senin Tepkin N' olurdu Kardeş Çok Merak ediyorum..
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!
- WaFFenxTayfunn
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
önceLıkle selamlar saygıdeger arkadaşlar ;
GÜLÜMSE yi murat(Şerruh) aracılıgyla tanıdıgım kardeşlerımden bırısıdır.Bu Tür konuları Foruma yansıtmak yerıne oyunda benı ya da lONCA BAŞKANIMa ulaşıp konuşmak daha mantıklı gelıyor bana . . . 2. bir husu ise murat(Serruh) 'ın elektro hakkında yazdıkların (eLectro Loncadan atıllmadı ayrıldı konusu) yakışmıyor murat 2 taraflı olmak kardeşım . . .!
Lonca ıle bır sıkıntısı oLan Waffenxtayfun ~TAYFUNNN KaRakterlerınden bana ulaşabılır .Çocuk gıbı her olayı foruma Taşıyan arkadaşlar ıcın . . .
iyi FOrumLaR .
GÜLÜMSE yi murat(Şerruh) aracılıgyla tanıdıgım kardeşlerımden bırısıdır.Bu Tür konuları Foruma yansıtmak yerıne oyunda benı ya da lONCA BAŞKANIMa ulaşıp konuşmak daha mantıklı gelıyor bana . . . 2. bir husu ise murat(Serruh) 'ın elektro hakkında yazdıkların (eLectro Loncadan atıllmadı ayrıldı konusu) yakışmıyor murat 2 taraflı olmak kardeşım . . .!
Lonca ıle bır sıkıntısı oLan Waffenxtayfun ~TAYFUNNN KaRakterlerınden bana ulaşabılır .Çocuk gıbı her olayı foruma Taşıyan arkadaşlar ıcın . . .
iyi FOrumLaR .

************* YAZIKLAR OLSUN !!! *************
Birincisi ben loncadan atılmadım siz kimsiniz ki beni atacaksınız hem atmak için bi nedeniniz varmıydı ki atasınız ben çıktım çünkü 200m zarar ettim sizin yüzünüzden siz çaldınız demiyorum zarara girdim diyorum o kadar ne olursa olsun sizler gibi iftira atmam!...
İkincisi de birileri beni birileriyle karşılaştırıyor onla birsin diyor oktay silkinde kendine gel sen kimsin ki beni birileriyle kıyaslıyorsun beni onla bunla bir etmeye senin ne karakterin yeter nede itemin
!...
Son olarak ferhatbey galiba yeni girmişsin loncaya benden söylemesi sakın ola bunlardan bişey almadan bişey werme elini werirsen kolunu kaptırırsın beleş werdiğin ayakkabıyı 70 e tiklerler adama bunlar... 20m lik bişi aldıysan yine 20m lik bişi wer sınırı aşma werdiğinin 10da birini alamazsın üstüne istemeyede utanmazlar bide bütün bunların üstüne en kral arsızlık yüzsüzlük yine bunlarda ilerde ne demek istediğimi anlarsın şimdi bak keyfine
A bide resmi resmi lonca başkanımız bilmem ne demezlermi ben gideli loncamı oldunuz
ben varken kaç kişi bana pm attı loncanıza girebilirmiyim diye ben gereken cvbı werdim millet yavaş yavaş ne mal olduğunuzu anlayacak ozaman bakalım lonca diye bişi kalacak mı
Abdullah...
İkincisi de birileri beni birileriyle karşılaştırıyor onla birsin diyor oktay silkinde kendine gel sen kimsin ki beni birileriyle kıyaslıyorsun beni onla bunla bir etmeye senin ne karakterin yeter nede itemin
Son olarak ferhatbey galiba yeni girmişsin loncaya benden söylemesi sakın ola bunlardan bişey almadan bişey werme elini werirsen kolunu kaptırırsın beleş werdiğin ayakkabıyı 70 e tiklerler adama bunlar... 20m lik bişi aldıysan yine 20m lik bişi wer sınırı aşma werdiğinin 10da birini alamazsın üstüne istemeyede utanmazlar bide bütün bunların üstüne en kral arsızlık yüzsüzlük yine bunlarda ilerde ne demek istediğimi anlarsın şimdi bak keyfine
A bide resmi resmi lonca başkanımız bilmem ne demezlermi ben gideli loncamı oldunuz
Abdullah...
Olayı Foruma Taşımadan Önce, Klandan waffenlerden Yetkili biri pm ata Bilirmi Diye Defalarca Yazdım.. Ardan yarım Saat Kadar Bi Zaman Sonra WaffenxVigy' Di Sanırım fotosu var Konu Başında, N' Oldu Diye Sordu, Kenanın 30 canı Kala Grptan attılar dedim.. ADam Bana " Evet Onlara Bişi Düştmü dedi " Bu söz üzerine Sinirimden Kudurdum diye Bilirim Tayfun, Grptan attılar Diyorum ya Adam Nediyo... Daha Sonra Bu Konuyu açtım.. Yani Anlıcağın oyunda Yetkili BiriniWaFFenxTayfunn yazdı:önceLıkle selamlar saygıdeger arkadaşlar ;
iyi FOrumLaR .
1 saate Yakın Bir Zaman ARadım Tek Cvp Veren Vigy' di Oda Baya Güzel Cvp verdi Bana..
Akşam Saatlerinde "himotep " Adlı Arkadaşın Yetkili Olduğunu Söyledi Biri, Ondan Foruma Bakmasını istedim ADam Bana " Ne Var lan " Dedi.. Cvp Vermek İstemedim.. Fotosu evdeki Pc' de Mevcut İstersen Ata bilirim..
Keyhüsrev Yada keySecreat Bana Bir Açıklama Yapsaydı Kesımden Sonra, Emin Ol Böle Bişi Yapmazdım..
Olayı Foruma Taşımadan Önce, Klandan waffenlerden Yetkili biri pm ata Bilirmi Diye Defalarca Yazdım.. Ardan yarım Saat Kadar Bi Zaman Sonra WaffenxVigy' Di Sanırım fotosu var Konu Başında, N' Oldu Diye Sordu, Kenanın 30 canı Kala Grptan attılar dedim.. ADam Bana " Evet Onlara Bişi Düştmü dedi " Bu söz üzerine Sinirimden Kudurdum diye Bilirim Tayfun, Grptan attılar Diyorum ya Adam Nediyo... Daha Sonra Bu Konuyu açtım.. Yani Anlıcağın oyunda Yetkili BiriniWaFFenxTayfunn yazdı:önceLıkle selamlar saygıdeger arkadaşlar ;
iyi FOrumLaR .
1 saate Yakın Bir Zaman ARadım Tek Cvp Veren Vigy' di Oda Baya Güzel Cvp verdi Bana..
Akşam Saatlerinde "himotep " Adlı Arkadaşın Yetkili Olduğunu Söyledi Biri, Ondan Foruma Bakmasını istedim ADam Bana " Ne Var lan " Dedi.. Cvp Vermek İstemedim.. Fotosu evdeki Pc' de Mevcut İstersen Ata bilirim..
Keyhüsrev Yada keySecreat Bana Bir Açıklama Yapsaydı Kesımden Sonra, Emin Ol Böle Bişi Yapmazdım..
Arkadaşlar Konu Altına lütfen Daha Fazla Bişi Yazılmasın, Tayfun ile Oyunda Konuşacağız Olayı..
Shoot' Lütfen Benım açtığım Konuya Sadece Konu ile İlgli Görüşlerini Bildir, Mevzunun Farklı Yerlere Çekılmesını İstemiyorum.. Anlayışın için Şimdi Den Tşk' ler..
Shoot' Lütfen Benım açtığım Konuya Sadece Konu ile İlgli Görüşlerini Bildir, Mevzunun Farklı Yerlere Çekılmesını İstemiyorum.. Anlayışın için Şimdi Den Tşk' ler..
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Sen ne ara başladın oyuna :?: Ya yemin ediyorum senin kadar ''ASENA'' bir insan görmedim. Kıvırta kıvırta bir hal olmuşsun.Oyuna girdiğimizde kazandığın vs lerde Abdullah oluyorsun. Kaybettiklerinde kuzen , amca kızı , kardeş , hala çocuğu çıkıyorsun. Bugünde gelmiş adamlar hakkında yorum yapıyorsun. Madem oynayan ortağın , sen bu adamları ne ara bu kadar iyi tanıma fırsatı buldun ? Lan olum ciğeri 5 para etmez bir adamsın , su oyunda seninle arkadaş olan adama acırımSHooT yazdı:Birincisi ben loncadan atılmadım siz kimsiniz ki beni atacaksınız hem atmak için bi nedeniniz varmıydı ki atasınız ben çıktım çünkü 200m zarar ettim sizin yüzünüzden siz çaldınız demiyorum zarara girdim diyorum o kadar ne olursa olsun sizler gibi iftira atmam!...
İkincisi de birileri beni birileriyle karşılaştırıyor onla birsin diyor oktay silkinde kendine gel sen kimsin ki beni birileriyle kıyaslıyorsun beni onla bunla bir etmeye senin ne karakterin yeter nede itemin!...
A bide resmi resmi lonca başkanımız bilmem ne demezlermi ben gideli loncamı oldunuzben varken kaç kişi bana pm attı loncanıza girebilirmiyim diye ben gereken cvbı werdim millet yavaş yavaş ne mal olduğunuzu anlayacak ozaman bakalım lonca diye bişi kalacak mı
Abdullah...
NowamBalqamGibi yazdı:Sen ne ara başladın oyuna :?: Ya yemin ediyorum senin kadar ''ASENA'' bir insan görmedim. Kıvırta kıvırta bir hal olmuşsun.Oyuna girdiğimizde kazandığın vs lerde Abdullah oluyorsun. Kaybettiklerinde kuzen , amca kızı , kardeş , hala çocuğu çıkıyorsun. Bugünde gelmiş adamlar hakkında yorum yapıyorsun. Madem oynayan ortağın , sen bu adamları ne ara bu kadar iyi tanıma fırsatı buldun ? Lan olum ciğeri 5 para etmez bir adamsın , su oyunda seninle arkadaş olan adama acırımSHooT yazdı:Birincisi ben loncadan atılmadım siz kimsiniz ki beni atacaksınız hem atmak için bi nedeniniz varmıydı ki atasınız ben çıktım çünkü 200m zarar ettim sizin yüzünüzden siz çaldınız demiyorum zarara girdim diyorum o kadar ne olursa olsun sizler gibi iftira atmam!...
İkincisi de birileri beni birileriyle karşılaştırıyor onla birsin diyor oktay silkinde kendine gel sen kimsin ki beni birileriyle kıyaslıyorsun beni onla bunla bir etmeye senin ne karakterin yeter nede itemin!...
A bide resmi resmi lonca başkanımız bilmem ne demezlermi ben gideli loncamı oldunuzben varken kaç kişi bana pm attı loncanıza girebilirmiyim diye ben gereken cvbı werdim millet yavaş yavaş ne mal olduğunuzu anlayacak ozaman bakalım lonca diye bişi kalacak mı
Abdullah...![]()
olm kardeşimi yendinde paranımı vermedik ben öyle diyebilirim ki doğrularıda söylüyorum ben en son vsmi Brothersxrushla attım onuda yenildim ben vsden anlamam açık açık söylüyorum o adama bile yenildim vs den anlayan ortağım emin dir. oyuna falan başladığım yok burada(malatya) oyuna girmem yasak söz werdim sadece konuları forumdan takip ediyorum ayrıca sen kimsin oyundaki çarın adı ne foruma gökten düşer gibi düştün söylede dostumuzu düşmanımızı bilelim...