Fbbberkay`dan Veda..

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Fbbberkay`dan Veda..

Mesaj gönderen bilinmez »

Senin Ashab üğretirken sevincini hatırlıyorum eskiden Köşkte oynardım Allah'a Emanet Ol dostum.
Kullanıcı avatarı
Doktorxxkurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Doktorxxkurt »

Varsa Hakkımız HeLal OLsun BErky KEndiNE İyi Baq KArdeşim ReeL HayaTın da Başarılar Dilerim...
WSheksSpaRe

FORTYFİVE

xSaBeLLeRx

Harbi delikanlı mazlumu gözetir, zorbadan korkmaz.

Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Hakkım Varsa Helala Olsun ;) Oyunda Emde Konuşmuştuk Bence Gitme...Ama Yinede saygı duyarım
Kullanıcı avatarı
RoyalxDanteCry
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen RoyalxDanteCry »

Pek bir hakkım oldumu sannetmiyorum. Ama böyle uygun görmüşsün bize veda etmek düşer. Şüphesiz herkes kendı kararını alır. Allah-û Teala'ya emanet ol, kendıne iyi bak, sağlık, sahat, edep, adap, saygı, sevgi, çerçevesinde yaşa belki bir başka zaman tekrar karşılaşırız, Kendıne iyi bak. Hakkımın Geçtiğini sannetmiyorum yada ben bilmiyorum yada hatırlayamıyorum.

Ama genede varsa hakkım üzerinde helal olsun. Yolun Açık olsun......

Ancyraxkerem
Lordxxx
Kullanıcı avatarı
Birlikxquimmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Mesaj gönderen Birlikxquimmet »

Reel hayatinda basarilar dilerim ikv halki gene ii birisini kaybettigi icinde uzulmuyor degilim acikcasi :cry: ama kararina saygimiz var hakkini helal et eger benim hakkim varsa helali hos olsun
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
Kullanıcı avatarı
Fbbberkay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Fbbberkay »

Hepinize helal olsun.. Son kez girdim bugün oyuna.. Hayırlısı bakalım ..

:( /../Bensiz İKV , İKV`siz Ben/../ :(
xFBBeRKaYx
Fbbberkay
Fbberkay

Hayatta Hiç Kimse İçin Ağlamaya Değmez..Ağlamaya Değenler Zaten Ağlatmaz..Eğer Bir Gün Ağlaman Gerekirse Başını Dik Tut Ki..Gözyaşların Seni Ağlatan Kişi Kadar Alçalmasın..
Kullanıcı avatarı
Fbbberkay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Benden size son bir öneri.. Bu oyuna kendinizi çok kaptırmayın. Zaten çeşitli örneklerde de görüldüğü gibi yönetim, oyuncuları parmağında oynatıyor.. Size 2 örneğini vermek istiyorum.Lütfen yanlışım varsa düzeltin !!

1.si => Amansız Kıyım oyunu .. İçeri Her 2 klandan 6 savaşçı 6 büyücü 6 şifacı alıyorlar ve içerideki fareyi kesiyorsun.3 ay önce yapılan oyunda farenin canı 50 ye geldiğinde bombacı cin yolladılar ve şifacıların ne kadar önemli rol oynadığını herkes gördü.Ancak 2 ay önce yapılan Amansız Kıyım Etkinliğinde o bombacı cin yollanmadı. Şifacılar ne işe yaradı ? Gidip fareye mi dalacaktı ? Bu soruyu O etkinlikte görevli olan Erdoğan`a Yaklaşık 7-8 kere yönelttim ( Özelden görmediyse diye bölgeden de yazdım ). Nedense cevap alamadım.. Neden cevap vermedi veya veremedi.. Görmediğinden değil.Çünkü soruma cevap verecek 1 TEK KELİME BULAMADI !!

2.si ise =>Sancak savaşlarında verilen isim değiştirmeler sanırım 8. günden itibaren 1 e düşürüldü ve sebep olarak En altta Not olarak yer alan Etkinlik ödüllerinde değişiklik yapılabilir yazısı gösterildi.. Ancak bu yazı 1 gün öncesinden konulmuştu :( Yönetim nedense bu konuya da cevap veremedi . Çünkü söyleyecek tek bir sözleri yoktu, olamazdı ;)!!

Bu anlattıklarıma ne kadar hak verirsiniz onu bilemem. Sizin takdirinize kalmış.Ama benim ne kadar haklı olduğumu görenlerde, benimle aynı düşüncede olacaklardır bundan adım kadar eminim.. İKV 1 oyuncusunu kaybetti. Onlar için ne kadar önemlidir bunu bilemem . Bunlar genede benim için 2 . bir sebep .( Bardak dolmuştu , bunla beraber taşma noktasına geldi ).. ERDOĞAN sana sesleniyorum .. Oyunu bıraktım, bu sorularımın yanıtını alamadan..Artık versen de bir yararı olmaz . Sadece kafamdaki soru işaretlerini gidermiş olursun. Tabikide sorularımı yanıtlayabilirsen ;).. Kendinize İyi Bakın , Saygıdeğer İKV OYUNCULARI !!
xFBBeRKaYx
Fbbberkay
Fbberkay

Hayatta Hiç Kimse İçin Ağlamaya Değmez..Ağlamaya Değenler Zaten Ağlatmaz..Eğer Bir Gün Ağlaman Gerekirse Başını Dik Tut Ki..Gözyaşların Seni Ağlatan Kişi Kadar Alçalmasın..
Kullanıcı avatarı
Fbbberkay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Aynısını soru-cevap bölümüne gönderdim yanıt veremedi ;)
xFBBeRKaYx
Fbbberkay
Fbberkay

Kullanıcı avatarı
adsiz
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen adsiz »

Tabi vermezler Berkay verecek bir cevapları yokki...
Beni tanıyan bilir, bilmeyen anlar, anlayan susar, anlamayan uzar......

xŞİFACIBEYx Pietasxxintik@m adsiz
Kullanıcı avatarı
Doktorxxkurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Doktorxxkurt »

Fbbberkay yazdı:Benden size son bir öneri.. Bu oyuna kendinizi çok kaptırmayın. Zaten çeşitli örneklerde de görüldüğü gibi yönetim, oyuncuları parmağında oynatıyor.. Size 2 örneğini vermek istiyorum.Lütfen yanlışım varsa düzeltin !!

1.si => Amansız Kıyım oyunu .. İçeri Her 2 klandan 6 savaşçı 6 büyücü 6 şifacı alıyorlar ve içerideki fareyi kesiyorsun.3 ay önce yapılan oyunda farenin canı 50 ye geldiğinde bombacı cin yolladılar ve şifacıların ne kadar önemli rol oynadığını herkes gördü.Ancak 2 ay önce yapılan Amansız Kıyım Etkinliğinde o bombacı cin yollanmadı. Şifacılar ne işe yaradı ? Gidip fareye mi dalacaktı ? Bu soruyu O etkinlikte görevli olan Erdoğan`a Yaklaşık 7-8 kere yönelttim ( Özelden görmediyse diye bölgeden de yazdım ). Nedense cevap alamadım.. Neden cevap vermedi veya veremedi.. Görmediğinden değil.Çünkü soruma cevap verecek 1 TEK KELİME BULAMADI !!

2.si ise =>Sancak savaşlarında verilen isim değiştirmeler sanırım 8. günden itibaren 1 e düşürüldü ve sebep olarak En altta Not olarak yer alan Etkinlik ödüllerinde değişiklik yapılabilir yazısı gösterildi.. Ancak bu yazı 1 gün öncesinden konulmuştu :( Yönetim nedense bu konuya da cevap veremedi . Çünkü söyleyecek tek bir sözleri yoktu, olamazdı ;)!!

Bu anlattıklarıma ne kadar hak verirsiniz onu bilemem. Sizin takdirinize kalmış.Ama benim ne kadar haklı olduğumu görenlerde, benimle aynı düşüncede olacaklardır bundan adım kadar eminim.. İKV 1 oyuncusunu kaybetti. Onlar için ne kadar önemlidir bunu bilemem . Bunlar genede benim için 2 . bir sebep .( Bardak dolmuştu , bunla beraber taşma noktasına geldi ).. ERDOĞAN sana sesleniyorum .. Oyunu bıraktım, bu sorularımın yanıtını alamadan..Artık versen de bir yararı olmaz . Sadece kafamdaki soru işaretlerini gidermiş olursun. Tabikide sorularımı yanıtlayabilirsen ;).. Kendinize İyi Bakın , Saygıdeğer İKV OYUNCULARI !!
+++
WSheksSpaRe

FORTYFİVE

xSaBeLLeRx

Harbi delikanlı mazlumu gözetir, zorbadan korkmaz.

“Genel Sohbet” sayfasına dön