Fbbberkay`dan Veda..
Re: Fbbberkay`dan Veda..
Senin Ashab üğretirken sevincini hatırlıyorum eskiden Köşkte oynardım Allah'a Emanet Ol dostum.
- Doktorxxkurt
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Varsa Hakkımız HeLal OLsun BErky KEndiNE İyi Baq KArdeşim ReeL HayaTın da Başarılar Dilerim...
WSheksSpaRe
FORTYFİVE
xSaBeLLeRx
Harbi delikanlı mazlumu gözetir, zorbadan korkmaz.
FORTYFİVE
xSaBeLLeRx
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Hakkım Varsa Helala Olsun
Oyunda Emde Konuşmuştuk Bence Gitme...Ama Yinede saygı duyarım
- RoyalxDanteCry
- İri Fare Avcısı
Pek bir hakkım oldumu sannetmiyorum. Ama böyle uygun görmüşsün bize veda etmek düşer. Şüphesiz herkes kendı kararını alır. Allah-û Teala'ya emanet ol, kendıne iyi bak, sağlık, sahat, edep, adap, saygı, sevgi, çerçevesinde yaşa belki bir başka zaman tekrar karşılaşırız, Kendıne iyi bak. Hakkımın Geçtiğini sannetmiyorum yada ben bilmiyorum yada hatırlayamıyorum.
Ama genede varsa hakkım üzerinde helal olsun. Yolun Açık olsun......
Ancyraxkerem
Lordxxx
Ama genede varsa hakkım üzerinde helal olsun. Yolun Açık olsun......
Ancyraxkerem
Lordxxx
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
Reel hayatinda basarilar dilerim ikv halki gene ii birisini kaybettigi icinde uzulmuyor degilim acikcasi
ama kararina saygimiz var hakkini helal et eger benim hakkim varsa helali hos olsun
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
Hepinize helal olsun.. Son kez girdim bugün oyuna.. Hayırlısı bakalım ..
/../Bensiz İKV , İKV`siz Ben/../
xFBBeRKaYx
Fbbberkay
Fbberkay
Hayatta Hiç Kimse İçin Ağlamaya Değmez..Ağlamaya Değenler Zaten Ağlatmaz..Eğer Bir Gün Ağlaman Gerekirse Başını Dik Tut Ki..Gözyaşların Seni Ağlatan Kişi Kadar Alçalmasın..
Fbbberkay
Fbberkay
Hayatta Hiç Kimse İçin Ağlamaya Değmez..Ağlamaya Değenler Zaten Ağlatmaz..Eğer Bir Gün Ağlaman Gerekirse Başını Dik Tut Ki..Gözyaşların Seni Ağlatan Kişi Kadar Alçalmasın..
Benden size son bir öneri.. Bu oyuna kendinizi çok kaptırmayın. Zaten çeşitli örneklerde de görüldüğü gibi yönetim, oyuncuları parmağında oynatıyor.. Size 2 örneğini vermek istiyorum.Lütfen yanlışım varsa düzeltin !!
1.si => Amansız Kıyım oyunu .. İçeri Her 2 klandan 6 savaşçı 6 büyücü 6 şifacı alıyorlar ve içerideki fareyi kesiyorsun.3 ay önce yapılan oyunda farenin canı 50 ye geldiğinde bombacı cin yolladılar ve şifacıların ne kadar önemli rol oynadığını herkes gördü.Ancak 2 ay önce yapılan Amansız Kıyım Etkinliğinde o bombacı cin yollanmadı. Şifacılar ne işe yaradı ? Gidip fareye mi dalacaktı ? Bu soruyu O etkinlikte görevli olan Erdoğan`a Yaklaşık 7-8 kere yönelttim ( Özelden görmediyse diye bölgeden de yazdım ). Nedense cevap alamadım.. Neden cevap vermedi veya veremedi.. Görmediğinden değil.Çünkü soruma cevap verecek 1 TEK KELİME BULAMADI !!
2.si ise =>Sancak savaşlarında verilen isim değiştirmeler sanırım 8. günden itibaren 1 e düşürüldü ve sebep olarak En altta Not olarak yer alan Etkinlik ödüllerinde değişiklik yapılabilir yazısı gösterildi.. Ancak bu yazı 1 gün öncesinden konulmuştu
Yönetim nedense bu konuya da cevap veremedi . Çünkü söyleyecek tek bir sözleri yoktu, olamazdı
!!
Bu anlattıklarıma ne kadar hak verirsiniz onu bilemem. Sizin takdirinize kalmış.Ama benim ne kadar haklı olduğumu görenlerde, benimle aynı düşüncede olacaklardır bundan adım kadar eminim.. İKV 1 oyuncusunu kaybetti. Onlar için ne kadar önemlidir bunu bilemem . Bunlar genede benim için 2 . bir sebep .( Bardak dolmuştu , bunla beraber taşma noktasına geldi ).. ERDOĞAN sana sesleniyorum .. Oyunu bıraktım, bu sorularımın yanıtını alamadan..Artık versen de bir yararı olmaz . Sadece kafamdaki soru işaretlerini gidermiş olursun. Tabikide sorularımı yanıtlayabilirsen
.. Kendinize İyi Bakın , Saygıdeğer İKV OYUNCULARI !!
1.si => Amansız Kıyım oyunu .. İçeri Her 2 klandan 6 savaşçı 6 büyücü 6 şifacı alıyorlar ve içerideki fareyi kesiyorsun.3 ay önce yapılan oyunda farenin canı 50 ye geldiğinde bombacı cin yolladılar ve şifacıların ne kadar önemli rol oynadığını herkes gördü.Ancak 2 ay önce yapılan Amansız Kıyım Etkinliğinde o bombacı cin yollanmadı. Şifacılar ne işe yaradı ? Gidip fareye mi dalacaktı ? Bu soruyu O etkinlikte görevli olan Erdoğan`a Yaklaşık 7-8 kere yönelttim ( Özelden görmediyse diye bölgeden de yazdım ). Nedense cevap alamadım.. Neden cevap vermedi veya veremedi.. Görmediğinden değil.Çünkü soruma cevap verecek 1 TEK KELİME BULAMADI !!
2.si ise =>Sancak savaşlarında verilen isim değiştirmeler sanırım 8. günden itibaren 1 e düşürüldü ve sebep olarak En altta Not olarak yer alan Etkinlik ödüllerinde değişiklik yapılabilir yazısı gösterildi.. Ancak bu yazı 1 gün öncesinden konulmuştu
Bu anlattıklarıma ne kadar hak verirsiniz onu bilemem. Sizin takdirinize kalmış.Ama benim ne kadar haklı olduğumu görenlerde, benimle aynı düşüncede olacaklardır bundan adım kadar eminim.. İKV 1 oyuncusunu kaybetti. Onlar için ne kadar önemlidir bunu bilemem . Bunlar genede benim için 2 . bir sebep .( Bardak dolmuştu , bunla beraber taşma noktasına geldi ).. ERDOĞAN sana sesleniyorum .. Oyunu bıraktım, bu sorularımın yanıtını alamadan..Artık versen de bir yararı olmaz . Sadece kafamdaki soru işaretlerini gidermiş olursun. Tabikide sorularımı yanıtlayabilirsen
xFBBeRKaYx
Fbbberkay
Fbberkay
Fbbberkay
Fbberkay
Aynısını soru-cevap bölümüne gönderdim yanıt veremedi
xFBBeRKaYx
Fbbberkay
Fbberkay
Fbbberkay
Fbberkay
Tabi vermezler Berkay verecek bir cevapları yokki...
Beni tanıyan bilir, bilmeyen anlar, anlayan susar, anlamayan uzar......
xŞİFACIBEYx Pietasxxintik@m adsiz
xŞİFACIBEYx Pietasxxintik@m adsiz
- Doktorxxkurt
- İri Fare Avcısı
+++Fbbberkay yazdı:Benden size son bir öneri.. Bu oyuna kendinizi çok kaptırmayın. Zaten çeşitli örneklerde de görüldüğü gibi yönetim, oyuncuları parmağında oynatıyor.. Size 2 örneğini vermek istiyorum.Lütfen yanlışım varsa düzeltin !!
2.si ise =>Sancak savaşlarında verilen isim değiştirmeler sanırım 8. günden itibaren 1 e düşürüldü ve sebep olarak En altta Not olarak yer alan Etkinlik ödüllerinde değişiklik yapılabilir yazısı gösterildi.. Ancak bu yazı 1 gün öncesinden konulmuştuYönetim nedense bu konuya da cevap veremedi . Çünkü söyleyecek tek bir sözleri yoktu, olamazdı
!!
Bu anlattıklarıma ne kadar hak verirsiniz onu bilemem. Sizin takdirinize kalmış.Ama benim ne kadar haklı olduğumu görenlerde, benimle aynı düşüncede olacaklardır bundan adım kadar eminim.. İKV 1 oyuncusunu kaybetti. Onlar için ne kadar önemlidir bunu bilemem . Bunlar genede benim için 2 . bir sebep .( Bardak dolmuştu , bunla beraber taşma noktasına geldi ).. ERDOĞAN sana sesleniyorum .. Oyunu bıraktım, bu sorularımın yanıtını alamadan..Artık versen de bir yararı olmaz . Sadece kafamdaki soru işaretlerini gidermiş olursun. Tabikide sorularımı yanıtlayabilirsen.. Kendinize İyi Bakın , Saygıdeğer İKV OYUNCULARI !!
WSheksSpaRe
FORTYFİVE
xSaBeLLeRx
FORTYFİVE
xSaBeLLeRx