maden sürelerinin uzatılmasi

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
shan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: maden sürelerinin uzatılmasi

Mesaj gönderen shan »

shan yazdı:
Tskxgenelkrmay yazdı:şu konuyu kilitleyebilirmisiniz elimizden bir kaza cıkmadan...
[color=#4080FF] tabi senin vurduklarınla bir mezarlık doldu diyerini yer arıyorlar senin adın kolpacinomu
pano yoneticisi bizi susturmA tehdit edrek nereye varmaya calisiyorsunuz bizdemi tsk gibi koyun olalim bu dediklerimizi bir siz yoneticilere ulastirin baska sey istemiyors yani heryerde insanlar özgürlük diye bagırırken ben burda nasıl susmamı beklersiniz sorarım size...????[/color]
formatci
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen formatci »

öncelikle selamlar
Ya arkadaşlar bne şunu anlayamadım herkes iyi olmuş güzel olmuş yazıyorda bendenden memnun deilim mademki iyi olsum diyen arkadaşlar baksınlar hele 3 saat oynadım 10 tane koni 8 tane ökse çeke bildim nasıl kolaylaşmış bunu bna biri açıklaya bilirmi...
Yeterx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Yeterx »

ne olacagı varmı bu oyunu daha fazla böyle tutmasalar ii olur hemen yeni bölgeyi açsınlar millette rahatlasın... :twisted:
Kullanıcı avatarı
thefaruk
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen thefaruk »

farum yönetimi bizi duyan varmı yazdıklarımızı okuyan biri varmı nesıl olucak medenler cvp bekliyoruz
Kullanıcı avatarı
uLTrAsLaNnGs
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DuMaNnN

Mesaj gönderen uLTrAsLaNnGs »

shan yazdı:
uLTrAsLaNnGs yazdı:
thefaruk yazdı:bütün herkes oyunda sogumaya basladi ne olacak halimizz
Siz hiç bir şeyden memlun olmayan kısımsınız, sizler için bu kadar kafa patlatıyo yönetim ekibi bir şeyden de memlun kalın...

sen yonetimden attilar simdide tekrar yalakalik yaparak donmeye çalisiyorsun yurube aslan yalaka yalavaç

Bikere terbiyeni bozma, ikincisi kimsenin beni bi yerden attığı yok. Biz oyuncu kaybetmek değil insanları kazanmaya calısıyoruz senide kazanmak isteriz ama sen böyle yaparsan olmaz. Bu arada bilgin olsun diye yazıyorum. Aşağıdaki linkten bütün ekibi görebilirsin ;

http://istanbuloyun.com/Team.aspx
Kullanıcı avatarı
thefaruk
İskele Babası
İskele Babası

uLTrAsLaNnGs yazdı:
shan yazdı:
uLTrAsLaNnGs yazdı:
Siz hiç bir şeyden memlun olmayan kısımsınız, sizler için bu kadar kafa patlatıyo yönetim ekibi bir şeyden de memlun kalın...

sen yonetimden attilar simdide tekrar yalakalik yaparak donmeye çalisiyorsun yurube aslan yalaka yalavaç

Bikere terbiyeni bozma, ikincisi kimsenin beni bi yerden attığı yok. Biz oyuncu kaybetmek değil insanları kazanmaya calısıyoruz senide kazanmak isteriz ama sen böyle yaparsan olmaz. Bu arada bilgin olsun diye yazıyorum. Aşağıdaki linkten bütün ekibi görebilirsin ;

mademsende benilme aynı düşüncedesin neden karşi çıkmıyuorun sabah 09 dan beri yonca başındayım ve elimde sadece 9 tane çıban otu var oyle uzakte bedava konuşmak kolay sende gelçek meden görelim (sivri adana kendini ispatlamaya çalıştıgın günleri unutma ben yöneticiydim eskiden betalar beni bilir diyen benmiydişm kardeş sende destek ol birak şu köstek olmayı
Kullanıcı avatarı
uLTrAsLaNnGs
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

thefaruk yazdı:
uLTrAsLaNnGs yazdı:
shan yazdı:
uLTrAsLaNnGs yazdı:

mademsende benilme aynı düşüncedesin neden karşi çıkmıyuorun sabah 09 dan beri yonca başındayım ve elimde sadece 9 tane çıban otu var oyle uzakte bedava konuşmak kolay sende gelçek meden görelim (sivri adana kendini ispatlamaya çalıştıgın günleri unutma ben yöneticiydim eskiden betalar beni bilir diyen benmiydişm kardeş sende destek ol birak şu köstek olmayı

Öncelikle şunu söyliyim amacını pek anlıyamadım. Gereksiz konuşmalardan kendını uzak tut, kimseyı yanlıs bilgilendirme. Maden konusuna gelince sizin içinde bizim içinde bu oyunu oynayan herkez için madenlerin sayısı artirıldı sebebi ise bi maden basında oturmayın, diğer madenlerede gidip çekin diye. Memluniyesizliğiniz hala devam ediyor. Bende diyorum ki biraz memlun olmaya bakın...
Kullanıcı avatarı
thefaruk
İskele Babası
İskele Babası

kardeşim ben senin dramın anlıyorum sen hala kendini yönetici sanıyorsun ve paranoyaklaşmışsın sen sen bana cvp verme bu düzenlemeliri deyiştirecek biri bna acvp versin senle konuşma maçtansonra yorum yapmak gibi sen beni anlayamassın sen tak sepeti koluna herkes kendi yoluna
Kullanıcı avatarı
uLTrAsLaNnGs
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

thefaruk yazdı:kardeşim ben senin dramın anlıyorum sen hala kendini yönetici sanıyorsun ve paranoyaklaşmışsın sen sen bana cvp verme bu düzenlemeliri deyiştirecek biri bna acvp versin senle konuşma maçtansonra yorum yapmak gibi sen beni anlayamassın sen tak sepeti koluna herkes kendi yoluna

pekii güzel kardeşim ;)
Kullanıcı avatarı
thefaruk
İskele Babası
İskele Babası

Ben artık bu oyunda maden çekmeyi bıraktım ama çeken birinide göremiyorum oyun terkedilmiş gi bişey günlerdir yazıyorum ver bir tanesi karşima çıkıpta kardeşim biz bunu yaptıg dogrudur sen yanlışdüşünüyorsun diyemiyor bana neden çünkü kenileride farkında bu boyle olamz savaşçı ların canı 20000 bir ihtimal çekewr belki ama buyucüler ne yapsın 10000 canla herkes gm ler gibi 25 30 itenmli zırh giymiyor...

“Genel Sohbet” sayfasına dön