25 Aralık Unutuldu !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kalenderon06
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: 25 Aralık Unutuldu !

Mesaj gönderen kalenderon06 »

:lol: Dakikalarida saymaya gerek yoktu. :)
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer ;)
Kullanıcı avatarı
alibaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen alibaba »

16.11
Kullanıcı avatarı
JavieR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen JavieR »

16.13
Resim

ResimResim

Resim

Kod: Tümünü seç

"Hayat bir oyundur.."
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

JavieR yazdı:16.13
snn saat ileri kardeş :D
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
Siberianwolf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Siberianwolf »

:!: :!: :!: Bence de unutldu :!: :!: :!:

Hele de bu saatten sonra ölüm oyunu filan yaparlarsa çok gülerim çünkü onu rutin yapıyorlar.Yani 25 Aralık'a özel bir etkinlik olmuş olmaz.Saat neredeyse 16.30...25 ARALIK'A özel birşey yapılacaksa bile geç kaldılar.25 Aralık sanki akşam 5ten sonra mı başlıyor?Dün gece 12den bu gece 12ye kadar 25 Aralık değil midir?

:idea: Çok Geç Kaldılar ve Bu Oyuna Verdikleri Önem Belli Oldu :idea:
Kullanıcı avatarı
JavieR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen JavieR »

Siberianwolf yazdı: :!: :!: :!: Bence de unutldu :!: :!: :!:

Hele de bu saatten sonra ölüm oyunu filan yaparlarsa çok gülerim çünkü onu rutin yapıyorlar.Yani 25 Aralık'a özel bir etkinlik olmuş olmaz.Saat neredeyse 16.30...25 ARALIK'A özel birşey yapılacaksa bile geç kaldılar.25 Aralık sanki akşam 5ten sonra mı başlıyor?Dün gece 12den bu gece 12ye kadar 25 Aralık değil midir?

:idea: Çok Geç Kaldılar ve Bu Oyuna Verdikleri Önem Belli Oldu :idea:
/onay
Resim

ResimResim

Resim

Kod: Tümünü seç

"Hayat bir oyundur.."
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Comader »

Bu kadar saldırgan olmaya gerek yok.Çemberlitaş koşuşturmacasının yanında fan art eserlerini bir an önce yetiştirmek istiyorlar.Bir de 25 Aralık gelince sanırım işleri iyice yoğunlaşmıştır.Eminim birşey yapamadıklarından onlarda üzgündür ve bunu DAHA İYİ bir şekilde telafi edeceklerdir.Yani onların şu an yan gelip yattıklarını sanmıyorum.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
olkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen olkin »

Merhaba,
İKV Yönetimi'nin şu devirde işleri epey fazla. Kaldı ki Fan Art açıklanmadı diye ''Açıklayın.'', ''Hala açıklanmadı mı?'', ''Yönetim cevap versin.'' diye bangır bangır bağıran bizleriz. Çemberlitaş'ı bekleyen, Yönetim Ekibi'nin verdiği bilgiler ve video ile yetinmeyip milyon tane sorular soran yine biziz.
Evet, belki toplamda 2 şey ama büyük işler.
Binlerce eseri ayıklamak ve doğru bir karar vermek kolay değil. Yeni bir bölge yapmak (çizimi, işlevi, hikayesi vb.) ve bunu yayınlamak bunun yanında yeni bölgeyi yayınlarken kullanıcılar beğenir mi, beğenmez mi gibi soruları düşünmek ve bu sorular çerçevesinde yaptıklarını sil baştan yapmak zor olsa gerek.
Tabi ki 25 Aralık tüm İKV camiası adına önemli bir gün. En az bir konu açılabilirdi tabi ki ama bunca iş içerisinde ayrıntı olarak algılandı sanırım. Ben yine de bir üye gözüyle en az bir konunun açılması gerektiğini düşünüyorum ama bir yönetici gözüyle de fazla abartıldığını düşünüyorum.
Tekrar ediyorum ki 25 Aralık'ı küçümsemiyorum.
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen barkido »

Comader yazdı:Bu kadar saldırgan olmaya gerek yok.Çemberlitaş koşuşturmacasının yanında fan art eserlerini bir an önce yetiştirmek istiyorlar.Bir de 25 Aralık gelince sanırım işleri iyice yoğunlaşmıştır.Eminim birşey yapamadıklarından onlarda üzgündür ve bunu DAHA İYİ bir şekilde telafi edeceklerdir.Yani onların şu an yan gelip yattıklarını sanmıyorum.
olkin yazdı:Merhaba,
İKV Yönetimi'nin şu devirde işleri epey fazla. Kaldı ki Fan Art açıklanmadı diye ''Açıklayın.'', ''Hala açıklanmadı mı?'', ''Yönetim cevap versin.'' diye bangır bangır bağıran bizleriz. Çemberlitaş'ı bekleyen, Yönetim Ekibi'nin verdiği bilgiler ve video ile yetinmeyip milyon tane sorular soran yine biziz.
Evet, belki toplamda 2 şey ama büyük işler.
Binlerce eseri ayıklamak ve doğru bir karar vermek kolay değil. Yeni bir bölge yapmak (çizimi, işlevi, hikayesi vb.) ve bunu yayınlamak bunun yanında yeni bölgeyi yayınlarken kullanıcılar beğenir mi, beğenmez mi gibi soruları düşünmek ve bu sorular çerçevesinde yaptıklarını sil baştan yapmak zor olsa gerek.
Tabi ki 25 Aralık tüm İKV camiası adına önemli bir gün. En az bir konu açılabilirdi tabi ki ama bunca iş içerisinde ayrıntı olarak algılandı sanırım. Ben yine de bir üye gözüyle en az bir konunun açılması gerektiğini düşünüyorum ama bir yönetici gözüyle de fazla abartıldığını düşünüyorum.
Tekrar ediyorum ki 25 Aralık'ı küçümsemiyorum.
sanki aybaşı bögle yapıyorlar 25 aralık tarihinin önemini biliyorlar onlarda ona göre hazırlansaydı bir sürü zamanları var biliyorlar bu arihte neler olacağını önceden kararlaştırsalardı 700 bin oyuncuyu nerelerine taktıkları belli oluyor
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

16.47 :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön