25 Aralık Unutuldu !
- kalenderon06
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 25 Aralık Unutuldu !
:lol: Dakikalarida saymaya gerek yoktu. 
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer 
16.11
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
snn saat ileri kardeşJavieR yazdı:16.13
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- Siberianwolf
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
:!: :!: :!: Bence de unutldu :!: :!: :!:
Hele de bu saatten sonra ölüm oyunu filan yaparlarsa çok gülerim çünkü onu rutin yapıyorlar.Yani 25 Aralık'a özel bir etkinlik olmuş olmaz.Saat neredeyse 16.30...25 ARALIK'A özel birşey yapılacaksa bile geç kaldılar.25 Aralık sanki akşam 5ten sonra mı başlıyor?Dün gece 12den bu gece 12ye kadar 25 Aralık değil midir?
:idea: Çok Geç Kaldılar ve Bu Oyuna Verdikleri Önem Belli Oldu :idea:
Hele de bu saatten sonra ölüm oyunu filan yaparlarsa çok gülerim çünkü onu rutin yapıyorlar.Yani 25 Aralık'a özel bir etkinlik olmuş olmaz.Saat neredeyse 16.30...25 ARALIK'A özel birşey yapılacaksa bile geç kaldılar.25 Aralık sanki akşam 5ten sonra mı başlıyor?Dün gece 12den bu gece 12ye kadar 25 Aralık değil midir?
/onaySiberianwolf yazdı: :!: :!: :!: Bence de unutldu :!: :!: :!:
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bu kadar saldırgan olmaya gerek yok.Çemberlitaş koşuşturmacasının yanında fan art eserlerini bir an önce yetiştirmek istiyorlar.Bir de 25 Aralık gelince sanırım işleri iyice yoğunlaşmıştır.Eminim birşey yapamadıklarından onlarda üzgündür ve bunu DAHA İYİ bir şekilde telafi edeceklerdir.Yani onların şu an yan gelip yattıklarını sanmıyorum.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Merhaba,
İKV Yönetimi'nin şu devirde işleri epey fazla. Kaldı ki Fan Art açıklanmadı diye ''Açıklayın.'', ''Hala açıklanmadı mı?'', ''Yönetim cevap versin.'' diye bangır bangır bağıran bizleriz. Çemberlitaş'ı bekleyen, Yönetim Ekibi'nin verdiği bilgiler ve video ile yetinmeyip milyon tane sorular soran yine biziz.
Evet, belki toplamda 2 şey ama büyük işler.
Binlerce eseri ayıklamak ve doğru bir karar vermek kolay değil. Yeni bir bölge yapmak (çizimi, işlevi, hikayesi vb.) ve bunu yayınlamak bunun yanında yeni bölgeyi yayınlarken kullanıcılar beğenir mi, beğenmez mi gibi soruları düşünmek ve bu sorular çerçevesinde yaptıklarını sil baştan yapmak zor olsa gerek.
Tabi ki 25 Aralık tüm İKV camiası adına önemli bir gün. En az bir konu açılabilirdi tabi ki ama bunca iş içerisinde ayrıntı olarak algılandı sanırım. Ben yine de bir üye gözüyle en az bir konunun açılması gerektiğini düşünüyorum ama bir yönetici gözüyle de fazla abartıldığını düşünüyorum.
Tekrar ediyorum ki 25 Aralık'ı küçümsemiyorum.
İKV Yönetimi'nin şu devirde işleri epey fazla. Kaldı ki Fan Art açıklanmadı diye ''Açıklayın.'', ''Hala açıklanmadı mı?'', ''Yönetim cevap versin.'' diye bangır bangır bağıran bizleriz. Çemberlitaş'ı bekleyen, Yönetim Ekibi'nin verdiği bilgiler ve video ile yetinmeyip milyon tane sorular soran yine biziz.
Binlerce eseri ayıklamak ve doğru bir karar vermek kolay değil. Yeni bir bölge yapmak (çizimi, işlevi, hikayesi vb.) ve bunu yayınlamak bunun yanında yeni bölgeyi yayınlarken kullanıcılar beğenir mi, beğenmez mi gibi soruları düşünmek ve bu sorular çerçevesinde yaptıklarını sil baştan yapmak zor olsa gerek.
Tabi ki 25 Aralık tüm İKV camiası adına önemli bir gün. En az bir konu açılabilirdi tabi ki ama bunca iş içerisinde ayrıntı olarak algılandı sanırım. Ben yine de bir üye gözüyle en az bir konunun açılması gerektiğini düşünüyorum ama bir yönetici gözüyle de fazla abartıldığını düşünüyorum.
Comader yazdı:Bu kadar saldırgan olmaya gerek yok.Çemberlitaş koşuşturmacasının yanında fan art eserlerini bir an önce yetiştirmek istiyorlar.Bir de 25 Aralık gelince sanırım işleri iyice yoğunlaşmıştır.Eminim birşey yapamadıklarından onlarda üzgündür ve bunu DAHA İYİ bir şekilde telafi edeceklerdir.Yani onların şu an yan gelip yattıklarını sanmıyorum.
sanki aybaşı bögle yapıyorlar 25 aralık tarihinin önemini biliyorlar onlarda ona göre hazırlansaydı bir sürü zamanları var biliyorlar bu arihte neler olacağını önceden kararlaştırsalardı 700 bin oyuncuyu nerelerine taktıkları belli oluyorolkin yazdı:Merhaba,
avakado=eminönü
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
16.47