A.K.A.B. Paktı ( Yeni Yapılanma )
- zaftunx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Pentenol
Re: A.K.A.B. Paktı ( Yeni Yapılanma )
Yeni paktımız arz klanına ve tılsım sunucusuna hayırlı uğurlu olsun

loncamız ve tüm arz kalanına hayırlı olmasını dilerim...

23.05.2010 Tılsım Sunucusu Ölüm Oyunu Savaşçı Klasmanı 3.sü
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
1 ekleme daha yapmak istiyorumCesurlar yazdı:Lodos klanında ki huzurbozuculara 2 eklemede benden olsun.
Tenbelx
Büyücüxemirhan
Uzaktankomandoooo
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bu şekilde kara liste yapmanız yanlış bu ortamı daha çok kızıştırır.
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
kFygFb yazdı:Bu şekilde kara liste yapmanız yanlış bu ortamı daha çok kızıştırır.
Sana göre yanlış olabilir ama bence gereklidir.Çünkü AKAB Paktı üyeleri bu kişilerle her türlü ilişkisini keserek bir tür ambargo uygulayacak ve bu kişiler yaptıkları yanlışlardan döndürülmeye çalışılacaktır.Emin ol bu liste AKAB Paktı üyelerinin keyfine göre değil son çare olarak uygulanmakta.Listede ismi bulunan kişiler hızrsızlık,küfür,göreve giden charları veya kendinden çok düşük lvl charları kesmekte ve kendilerine yapılan sözlü uyarılara kulak asmamaktadır.Bizlerde bu kişiler yaptıkları yanlışlardan dönene kadar daha önceden belirtilmiş olan yaptırımları uygulamaktan çekinmeyeceğiz.Herşey daha temiz bir Tılsım için...
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
İzhar
Tenbelx
Büraaaaaaaaa
Exxr
Zile
Bu Benim listem İsmleri Hatrladım Kadr Bunlar...Lodsların en açları ve yuz Karalarıdır Bunlar...Alakasız Yerde Kendilernden 10 lv Düşük Admları Kesen Tipler...Ben Gordum Yrde Kasa Onu O Onu bu Önü Bu Admlrı Biçiyorum...Beni Gorunce tuyerler:) Ama 15 Canla Yakaladılar Mı Aftmzler
...
İzhar Efendi 3 Canlaykn Rastlr peşimden Koşar Kesemz:D Bide Der Bolegeden OOoooo Hezeyan Deparın Kaç
:)
Herkeze Kolay Gelsin Herkeze Hayırlı Olsun Bu Oyuna Çok Gerkli Bi Adım...
Tenbelx
Büraaaaaaaaa
Exxr
Zile
Bu Benim listem İsmleri Hatrladım Kadr Bunlar...Lodsların en açları ve yuz Karalarıdır Bunlar...Alakasız Yerde Kendilernden 10 lv Düşük Admları Kesen Tipler...Ben Gordum Yrde Kasa Onu O Onu bu Önü Bu Admlrı Biçiyorum...Beni Gorunce tuyerler:) Ama 15 Canla Yakaladılar Mı Aftmzler
İzhar Efendi 3 Canlaykn Rastlr peşimden Koşar Kesemz:D Bide Der Bolegeden OOoooo Hezeyan Deparın Kaç
Herkeze Kolay Gelsin Herkeze Hayırlı Olsun Bu Oyuna Çok Gerkli Bi Adım...

- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
en Önemli ismi Unutm Büyücüxemirhan Oyunun En Aç İnsanıdr Magara İçinde gorur Keser Peşinden Koşar...Bu Adama Bi Uyarı Vermk Lazım o Meteoriti Bida Atabiliyomu Gorelim:)

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Merhaba, Ben 1-2 öneri sunayım Tılsım bu pisliklerden de arındırılsın
Xxhüso
Karetecioğlu
Berdussh
Aslanxlider mi ne bi büyücü vardı böle
Xxhüso
Karetecioğlu
Berdussh
Aslanxlider mi ne bi büyücü vardı böle

-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
kurtreis yazdı:bunları itina ile uyarıcaz hep birlikte adam olmaları için çabalıycazasim3428 yazdı:Büraaaaaaaaa
Zilee
Asitürk
Crayzxboys
Karateci
Devilxmemo
Tenbelx
Büyücüxemirhan[/color]
Reis sen zaten En Rahatsızlarını Tesbit Etmişsin) Pakt H.olsun
Arzlar İçin Her Zaman Her Yerde.. Yani Alayınabide buraya arz klanındaki sorun çıkaranların ismini yazamadım çünkü aynı kötü davranışlarda bulunan arz pek göremedim lodos klanıda isim vermediğine göre klanıızda sorun yok demek ki ama benim ve hepimizin bildiği bir isimi yazıcam Kafçı denen emek fırsızı bildiğiniz gibi uzun zaman önce lodos klanını bırakıp arz oldu bu adama kimse yüz vermesin yardım etmesin nasıl biri olduğunu hepiniz benim kadar biliyorsunuz o nedenle bişe yazmama gerek yok sanırım
Valla reis O kafcı denen soysuz bana bi iftira atmış bölgeden Gülme krizine Girdim
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
boş ver onu ya o aklınca etrafındakilere iftira atarak kendi hırsızlığını ört bas etmeye çalışıyodurasim3428 yazdı:kurtreis yazdı:bunları itina ile uyarıcaz hep birlikte adam olmaları için çabalıycazasim3428 yazdı:Büraaaaaaaaa
Zilee
Asitürk
Crayzxboys
Karateci
Devilxmemo
Tenbelx
Büyücüxemirhan[/color]
Reis sen zaten En Rahatsızlarını Tesbit Etmişsin) Pakt H.olsun
Arzlar İçin Her Zaman Her Yerde.. Yani Alayınabide buraya arz klanındaki sorun çıkaranların ismini yazamadım çünkü aynı kötü davranışlarda bulunan arz pek göremedim lodos klanıda isim vermediğine göre klanıızda sorun yok demek ki ama benim ve hepimizin bildiği bir isimi yazıcam Kafçı denen emek fırsızı bildiğiniz gibi uzun zaman önce lodos klanını bırakıp arz oldu bu adama kimse yüz vermesin yardım etmesin nasıl biri olduğunu hepiniz benim kadar biliyorsunuz o nedenle bişe yazmama gerek yok sanırım
Valla reis O kafcı denen soysuz bana bi iftira atmış bölgeden Gülme krizine Girdim))) Ben Giresun'dayken Oyuna hiç giremedim ve o süre içinde Gözlük Çalmışım
Gözlük Zaten çöp olmuş napim ben Gözlüğü Çok İstesem Zaten 10 Tane bile alırım :mrgreen:
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...