Onun gerçeği şu olmasın birileri içeri qiriyor. Arkadan 2 büyü elektrik atıp tüm arzları çekiyor. Sonrada Tek başına kalan Tüccara dalıyorsunuz ?? Gerçeği böyle olmasın .
YORUM YAPMIYORUM.
Evet sevgili arkadaş bunu biliyor ve çok güzel bi şekilde anlatıyor tbrkler .
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! ███▓░░ ░░▓███ ========ஜ۩۞۩ஜ========
Keserken haber verinde izlemeye geleyim. Beni seneler öncesine (21 Haziran 2009 . Handan Hanımı kestigimiz tarih) götürmesini isterim.
2 klan liderini infaz eden eski adıyla DarkSoul yeni adıyla Revenge Of Nobility (Asaletin İntikami) loncası kurucusu
pATAsANA
Keşke o zmanın muhafzlarn güçleri şimdiki güçte olsa işimiz 5 kat daha kolay Olurdu
Demek yeni yeni meyve veriyorsunuz. Sanırım biz 2 sene önce meyve vermeye başladıkki şimdi bizi taşlıyor olmuşsunuz.
Sizde meyve verin verin 2 sene sonrada sizi taşlarlar
Muhafızlar güçlendi. Artık kesilmez diye birşey yok, işinizi hakkıyla yaparsanız o da olur. Sahne sizin, kesmeye gelin bende sizi izlicem.
DipNot: Sanırım bundan önceki forumda bizim ilk handan kesişimizin konusunun altına türkiyemlerden biri [İsim olarak hatırlamıyorum] söz vermişti. Bizde handanı keseceğiz diye , sanırım o söz 2 sene sonra aklınıza yeni geldi.
Ne diyelim hoşgelmiş , sizede kolay gelsin.