IKV Yönetımını Canı Dönülden Kınıyorum....
Re: IKV Yönetımını Canı Dönülden Kınıyorum....
Merhaba;
Hayretler içersindeyim.Konu kilitlenmemiş gözden mi kaçtı acaba.Gerçekten hayret ettim.Bunları okuyan yetkililer vardır umarım.İnşallah verecek bir cevaplarıda vardır.Açıklama bekliyoruz yetkililerdenn.
Hayretler içersindeyim.Konu kilitlenmemiş gözden mi kaçtı acaba.Gerçekten hayret ettim.Bunları okuyan yetkililer vardır umarım.İnşallah verecek bir cevaplarıda vardır.Açıklama bekliyoruz yetkililerdenn.
Reader
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Yönetim;
Gelişmek istiyor ve para kazanmak istiyorsan değişiklik etkinlikler yapacaksın mesela oyuncuların para veya item kazanabileceği bir etkinlik yapacaksın zaten öyle bir etkinlik yaptığın zaman sunucuların %100 herkes katılacaktır..
Millet bakıyor etkinlik gerçekten güzel ve plusların 1 adım önde olma şansı var bu sefer diyecekler plus alalım 1 adım geriden gelmek yerine 1 adım daha ileride olalım ki çarımıza para veya item alalım..
Ancak böyle bir yöntem bulursun ve uygularsın ki plus oranın artsın, ama sen sadece tek bir etkinlik koyup herkesin plus almasını bekler daha çok beklersin,
DUY YÖNETİM DUY oyuncularınız değişik eğlenebilecekleri etkinlikler istiyorlar...
"EMEK OLMADAN, YEMEK OLMAZ"
GÜNCEL...
Gelişmek istiyor ve para kazanmak istiyorsan değişiklik etkinlikler yapacaksın mesela oyuncuların para veya item kazanabileceği bir etkinlik yapacaksın zaten öyle bir etkinlik yaptığın zaman sunucuların %100 herkes katılacaktır..
Millet bakıyor etkinlik gerçekten güzel ve plusların 1 adım önde olma şansı var bu sefer diyecekler plus alalım 1 adım geriden gelmek yerine 1 adım daha ileride olalım ki çarımıza para veya item alalım..
Ancak böyle bir yöntem bulursun ve uygularsın ki plus oranın artsın, ama sen sadece tek bir etkinlik koyup herkesin plus almasını bekler daha çok beklersin,
DUY YÖNETİM DUY oyuncularınız değişik eğlenebilecekleri etkinlikler istiyorlar...
"EMEK OLMADAN, YEMEK OLMAZ"
GÜNCEL...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Birincisi ; ABBA-Money şarkısını dinlemeye başlanuhyec yazdı: bu arada Madem kı oyunculara pluslu yada plussuz diye ayrımcılık yapıcaksınız eskı yada yeni diyede yapın , Bu oyunu yıllardır oynuyan oyuncularla 2 gün önce baslayan adamları aynı kefeye koymayın . Sarabın bile yıllanmısı kıymetlıdır .
İkincisi ; "Parayı veren düdüğü çalar" sözünü unutma
Üçüncüsü : Yıllanmış şarabıda parayla satın alıyorsun.
Dördüncüsü : Yıllardır oynadında neyaptınki? Senmi yazdın tüm kodları , senmi yaptın tüm kaplamaları? Oyuna başlarken "Ben şu oyunu bi 3 yıl oynıyayımda bana hediye versinler" diyemi başladın? Kim vaad etti bunları sana? Saçmalama. Ayrıca klasik bir cevap olarakta şunu söyliyeyim ; Oynama ozaman. Keşke hiç başlamasaydın demek geldi içimden..
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
ARKADASLAR TEKRAR TEKRAR UYARIYORUM BURASI TARTIŞMA KONUSU DEĞİLDİR TAMAMEN DESTEK OLMANIZ İÇİN AÇILLMIŞTIR LUTFEN DESTEK OLMIYCAKLAR ABUK SUBUK ŞEYLER YAZARAK TARTIŞMA BAŞLATMAK İÇİN ÇABA HARCAMAYIN!!!!! :arrow:
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
- IITHEMUROII
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
1) Yeraltına girince artık midem bulanıyor ne zaman şehire gidip ölünce taaa ebesinin nikahından baslıyor böylece oyunculara eziyet/vakit ten başka bir şey kaybettirmiyor.
2)Ne zaman er meydanında sancaklara deparlamış olsam bir türlü sancağa yaklasamıyorum habire geri.
3) merana girip bombaları patlatmak istesem bazıları patlamıyor ve diğer kişiler geçince patlamıyor ben geçince patlıyor bu hata Derindeki sırın başlangıcından beri var .
4)Er meydanlarına gelince;Em lerin şartları değiştirilmeli en az 50 karızması olan girebilsin Sürekli em satanlar oluyor...
5)Er meydanlarındaki ödüllerde değişikler olmalı Bugun hangimize adam akıllı 3-4 tane emden item düştü sağlam ! düşenlerden Vahşi modeli ,Shen kuo ,Aramit ,Farabi ,Kutagdu bilig Saçma sapan itemler düşmese hakikatten em ler zevkli olur...
6) Er meydanlarında bekleme saçmalığı olmasın vakit kaybından başka bir şey değil ... diğer tarafta kimse olmayınca ve Skor 20'in üzerinde olunca bitsin Beklemekten gına geldi bu saçmalığa son verin !
7)Farabi bir itemi savaşçı ne yapsın ?
9)Eski emlerde oldugu gibi emde 5 kere ölünce emden atsın !
10)Tek başına bir direnç itemi bütün sınıflar ne yapsın ?
11)DATA DOSYALARINA ERİŞİM YASAKLANSIN !!!
12)Eğer ki Ödüllü emler duracaksa Eski Kp'li Emler içinde Yerler Acılsın...
13) Em 1-2-3-4 hariç diğer emler kaldırılsın çünkü Diğer emlere giren oyuncular yok...Diğer 4 Em in yerine Kp'li emler gelebilir...! mesela !
14)Oyunda etkinlik olsun [GM]Abura'nın zamanında Kan kapanı etkinliği vardı... 1 gün olmuştu ama güzeldi Şimdide olabilir... Oyuncular oyundan soğumasın !
15)Bonolar geri gelsin Önlemleri alınarak her türlü ihtimali göz önünde bulundurularak !
16)İtem Kombinasyonu düzenli bir şekilde tekrardan gözden geçilirsin Savunma+direnç Takı kıyafet gibi 29 Level Altında Böyle itemler mevcut şimdide olsun...
17)Tek başına Direnç,Enerji,Kudret itemleri kaldırılsın...
18)Reçetelerdeki Materyal kirliliğine son verilsin Bir Reçetede x2 iridyum
x2 İridyum yerine x4 iridyum yazılsın !
19)Tek başına Toprak Şamanı kesebilen , Büyücü ve Şifacı neden yok ?(iksirsiz) Hani hepsi aynı güçteydi ?
20)Bazı Karaktersizler Alışverişe 20m koyduklarında neden bana 2 m olarak geçiyor ?
21)Ödüllü emlerin Kp li versiyonu gelebilir Para yerine Kp gelsin ve em in sonunda ödül düşsün...
22) Hayatımın en uzun forum yazısını yazdım !
since 2007
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
bu oyundan hiçbişey olmaz arkadaşlar kendinizi yormayın hemde buraya konu açıp böyle yazı yazdığınızda gM Ler dev ler mOmt vB kimse sizi ciddiye almıyo bu sorunların hepsinden bende şikayetçiyim ama böyle olmaz.bize verilen bi adres var oraya e-mail atalım buraya konu açtığımızda okumuyolar bile ama mail e attığımız zaman okumak zorundalar.O DA OLMADI SOBEE NİN BİNASINIBULUP EYLEME GİDELİM AMA BU İŞİ ÇÖZÜME BAĞLAYALIM NE LEN BU BÖYLE OYUNDA HATALAR ALMIŞ BASINI GİDİYO kmse ilgilenmıyo biz bu oyuna zamanımızı paramızı kısacası hayatımızın bir kısmını bu oyuna ayırdık.nolursunuz yapmayın.
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ buraya mail atalım buraya yazmakla olmaz.
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ buraya mail atalım buraya yazmakla olmaz.

İnsan ne kadar acı çekerse o kadar Yaşarmış,Ben öLümsüzüm yeğen...
- xxjournalxx
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Arkadaşlar dediklerinize katılmamak elde değil biz bizlere her konuda yardımcı olabilecek yöneticiiler istiyoruz ve ikv oyuncaları olarak bunu istemenin de bizlerin hakkı olduğunu düşünüyorum
Saygılarımla
Saygılarımla
''Paranın'' değeri arttı millet,İNSAN değeri battı...!
Katılıyorum ceyhun kardeşim.Şu er meydanlarıylada ilgili 2 ay daha uzatıldı dediler anketide koydular onada tamam istemeyenlerin sayısı daha fazla uzattıkları günden 15 gün geçti ve hala bir yenilik yok acaba bu anketi neden koydular onuda bi sormak isterim !