Adam king beyler dağılınaDosiSxunruLyx yazdı:Gülüyoruz ama Kendimizemi gülüyoruz halimizemi gülüyor neye gülüyoruz acaba
İşte Sunucuların Piyasası(!)
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Re: İşte Sunucuların Piyasası(!)
BBM PİN : 2709C9F2
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaş araştırmış ellerine saglık . Vaktinde kuklacı da kullanılmıyor diye degersiz görülen madenleri almakla en iyisini yaptıgımı şimdilerde ve ilerde daha daha çok görmeye devam etcem sanırım
Menekşeyi 100 binden alırdım 110 vermezdim . Tabiki şimdi yeni başlayan arkadaşlar bizlerin suçu ne diycekler arkadaşlar yatırım yapan hiç bir zaman kaybetmez . Piyasaların düşmesi gibi bir olayın olması mümkünmü sizce sunucularda veya benim gibi maden satıcılarında birikmiş paraları hanginiz hesaba katıyorsunuz ne yapcak yönetim bizlerin hesabına girip parası verilerek alınmış ve vakti gelince degerlenmesi için yatırım yapılan zamanı gelip degerlenince kat kat fazlaya satılmış madenlerin paralarınımı alcak ? Yeni gelenler bir nebze haklılar onlara haksızsınız kimse diyemez ama bu oyunu senelerdir oynayıpta isyan edenlere şaşırıyorum . Siz degilmiydinizki 186 tane menekşeyi bana 9 milona satan zorlamı aldım veya alanlar zorlamı aldılar ve daha degerlenmesini bekledigim sayısı 20.000 leri geçmiş madenleri satanlar sizlerdiniz . Bana göre artık piyasaların düşmesini beklemek en azından sunucularda bu kadar birikmiş para varken mümkün degil akabinde gelcek olan levellerde de aynısı olcak çünkü madenlerinde levelleri arttıkça saf verme oranları azalıyor günde belki 1 saf vercekler veya 2 , 3 . Degieşn bir şey yine olmuycak bu levellerde parasına para katanlar o levellerde de çıkan madeni fazla fazla para vererek alcaklar belli bir biriktirme yaptıktan sonra daha fazla paraya yine sizlere suncaklar
Bir kişi bir maden satıyor ben 50 milon verirsem dierleri 35 milona o madeni alamazlar tabiki maden çekenlerde 50 milon dururken 35 milona o madeni satmazlar . Yapılmasa gerekn şey çok basit sakin bir madenin başına oturarak maden çekmedeki tecrübenizi arttırmak ve maden almamak çünkü bu levelleri bu şekilde bitcek ama en azından bir sonraki seviyeleri kurtarmak yoksa daha pahalı olcak üzücü ama gerçek . Şimdi tuzun kuru yazmışsın diyen olursa turkuaz çekerdim işler satardım o paraya degersiz görülen madenlerden alırdım ki gelecege yatırım olsun buda en iyi tecrübe ve tüyo olsun 
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Sancakta menekşe 30m oldu 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Selamlar,
Hayırlı uğurlu olsun Ganoderma'nın fiyatı 20m oldu. Tüm Tılsım halkına afiyet olsun, aç gözlülerin gözü doysun. Parası olmayanlara geçmiş olsun(*), b*ku yedik.
(*): Ki fakir olan mı var be. Adam param yok diyor altından milyonlar çıkıyor.
Hayırlı uğurlu olsun Ganoderma'nın fiyatı 20m oldu. Tüm Tılsım halkına afiyet olsun, aç gözlülerin gözü doysun. Parası olmayanlara geçmiş olsun(*), b*ku yedik.
(*): Ki fakir olan mı var be. Adam param yok diyor altından milyonlar çıkıyor.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Arkadasım cok güzel bir tablo yapmıssın öncelikle tebrikler. Fakat Teşkilat sunucusundaki maden fiyatlarını biraz gözden geçirmen gerekiyor 
Köşkte mavi topaz ne zaman 12m oldu
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Yukarıdaki tabloyu neye bakarak oluşturdun bilmiyorum ama Beyaz Köşk sunucusu piyasası tamamen yanlış;Esadullah yazdı:[td][color=#0080FF]Sunucu İsmi[/color][/td][td][color=#0080FF]Menekşe Elmas[/color][/td][td][color=#0080FF]Dört Yapraklı Yonca[/color][/td][td][color=#0080FF]Ganoderma[/color][/td][td][color=#0080FF]İridyum[/color][/td][td][color=#0080FF]Budaksız Abanoz[/color][/td][td][color=#0080FF]Mavi Topaz[/color][/td]
[td][color=#FF8000]Sancak Sunucusu[/color][/td][td]25 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]13 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td] [td][color=#FF8000]Meran Sunucusu[/color][/td][td]25 Milyon[/td][td]20 Milyon[/td][td]9 Milyon[/td][td]15 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td] [td][color=#FF8000]Tılsım Sunucusu[/color][/td][td]25-30 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]9-14 Milyon[/td][td]25 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]15 Milyon[/td] [td][color=#FF8000]Kuklacı Sunucusu[/color][/td][td]5 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]15 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td] [td][color=#FF8000]Beyaz Köşk Sunucusu[/color][/td][td]6 Milyon[/td][td]7 Milyon[/td][td]14 Milyon[/td][td]12 Milyon[/td][td]16 Milyon[/td][td]12 Milyon[/td] [td][color=#FF8000]Teşkilat Sunucusu[/color][/td][td]10 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]6 Milyon[/td][td]12 Milyon[/td][td]7 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td] [td][color=#FF8000]Eminönü Sunucusu[/color][/td][td]8 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]11 Milyon[/td]
Menekşe = 10m,Dört Yapraklı Yonca = 10m civarı Ganoderma = 20 ve hızla artıyor,İridyum=dün akşam 2 tanesine 56m veren dikkat edin satan değil veren gördüm.Budaksız Abanoz = 14m,Mavi Topaz = 20m.
Yanlışım varsa düzeltin lütfen.İyi forumlar.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
menekşe 45m oldu sancakta
Bu fiyat tarihi ese olmuş.Şu anda meranda menekşe 40mö dirEsadullah yazdı:Selamlar,
İnsanlığın bitip tükendiği, maden öbeklerinin başına en az 2-3 kişinin oturduğu, İKV oyuncularının en zor günleri başladı. Kıyamet alametleri Tılsım sunucusunda başladı! Teşekkürler aç gözlü maden sahipleri!
Yaptığım araştırmalara göre İKV dünyasının en abartılı, en tatsız ve piyasası en kabarık sunucu Tılsım sunucusu olduğu öğrendim. Aşağıda gösterdiğim tabloya bakarak ne anlatmak istediğimi umarım anlarsınız.
Piyasayı bozmak isteyenlerden lütfen maden almayınız. Elinizden geldiği kadar piyasayı düşürün çünkü "bu günün satıcısı, yarının alıcısıdır". Oyun içerisindede belirttiğim gibi abartılı bir şekilde maden satanlara ağır laflarım(küfür değil) olur ve yasaklarım.
[td][color=#0080FF]Sunucu İsmi[/color][/td][td][color=#0080FF]Menekşe Elmas[/color][/td][td][color=#0080FF]Dört Yapraklı Yonca[/color][/td][td][color=#0080FF]Ganoderma[/color][/td][td][color=#0080FF]İridyum[/color][/td][td][color=#0080FF]Budaksız Abanoz[/color][/td][td][color=#0080FF]Mavi Topaz[/color][/td]
Umarım birazcık olsada yardımcı olmuşumdur. Konuya bakan tüm arkadaşlarımızın görüşlerini alalım lütfen. Tüm sunucularda piyasanın düzeltilmesi gerekiyor(!). Piyasanın düzeltilmesi dileğiyle, hayırlı günler.[td][color=#FF8000]Sancak Sunucusu[/color][/td][td]25 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]13 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td] [td][color=#FF8000]Meran Sunucusu[/color][/td][td]25 Milyon[/td][td]20 Milyon[/td][td]9 Milyon[/td][td]15 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td] [td][color=#FF8000]Tılsım Sunucusu[/color][/td][td]25-30 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]9-14 Milyon[/td][td]25 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]15 Milyon[/td] [td][color=#FF8000]Kuklacı Sunucusu[/color][/td][td]5 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]15 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td] [td][color=#FF8000]Beyaz Köşk Sunucusu[/color][/td][td]6 Milyon[/td][td]7 Milyon[/td][td]14 Milyon[/td][td]12 Milyon[/td][td]16 Milyon[/td][td]12 Milyon[/td] [td][color=#FF8000]Teşkilat Sunucusu[/color][/td][td]10 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]6 Milyon[/td][td]12 Milyon[/td][td]7 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td] [td][color=#FF8000]Eminönü Sunucusu[/color][/td][td]8 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]11 Milyon[/td]
[/size]
Yonca 35m
Diğerlerini söylemek istemem hepimizde kalp var.