İşte Sunucuların Piyasası(!)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

İşte Sunucuların Piyasası(!)

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

İnsanlığın bitip tükendiği, maden öbeklerinin başına en az 2-3 kişinin oturduğu, İKV oyuncularının en zor günleri başladı. Kıyamet alametleri Tılsım sunucusunda başladı! Teşekkürler aç gözlü maden sahipleri!

Yaptığım araştırmalara göre İKV dünyasının en abartılı, en tatsız ve piyasası en kabarık sunucu Tılsım sunucusu olduğu öğrendim. Aşağıda gösterdiğim tabloya bakarak ne anlatmak istediğimi umarım anlarsınız.

Piyasayı bozmak isteyenlerden lütfen maden almayınız. Elinizden geldiği kadar piyasayı düşürün çünkü "bu günün satıcısı, yarının alıcısıdır". Oyun içerisindede belirttiğim gibi abartılı bir şekilde maden satanlara ağır laflarım(küfür değil) olur ve yasaklarım.

[td][color=#0080FF]Sunucu İsmi[/color][/td][td][color=#0080FF]Menekşe Elmas[/color][/td][td][color=#0080FF]Dört Yapraklı Yonca[/color][/td][td][color=#0080FF]Ganoderma[/color][/td][td][color=#0080FF]İridyum[/color][/td][td][color=#0080FF]Budaksız Abanoz[/color][/td][td][color=#0080FF]Mavi Topaz[/color][/td][td][color=#FF8000]Sancak Sunucusu[/color][/td][td]25 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]13 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td][color=#FF8000]Meran Sunucusu[/color][/td][td]25 Milyon[/td][td]20 Milyon[/td][td]9 Milyon[/td][td]15 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td][color=#FF8000]Tılsım Sunucusu[/color][/td][td]25-30 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]9-14 Milyon[/td][td]25 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]15 Milyon[/td][td][color=#FF8000]Kuklacı Sunucusu[/color][/td][td]5 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]15 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td][color=#FF8000]Beyaz Köşk Sunucusu[/color][/td][td]6 Milyon[/td][td]7 Milyon[/td][td]14 Milyon[/td][td]12 Milyon[/td][td]16 Milyon[/td][td]12 Milyon[/td][td][color=#FF8000]Teşkilat Sunucusu[/color][/td][td]10 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]6 Milyon[/td][td]12 Milyon[/td][td]7 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td][color=#FF8000]Eminönü Sunucusu[/color][/td][td]8 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]11 Milyon[/td]
Umarım birazcık olsada yardımcı olmuşumdur. Konuya bakan tüm arkadaşlarımızın görüşlerini alalım lütfen. Tüm sunucularda piyasanın düzeltilmesi gerekiyor(!). Piyasanın düzeltilmesi dileğiyle, hayırlı günler.

Hayırlı geceler,
Muhammed Ali

Not: Bu konu 17 Ekm 2010 21:24 tarihinde Tılsım Sunucusu Genel Sohbet bölümünde, Tılsım sunucusu üyeleri için açıldı. Konu içeriğini herkesle paylaşmak istedim. Bakalım İKV piyasası nasıl olacak, diğer sunucunun üyelerinin görüşleri nasıl olacak?

Görüşlerinizi alalım!
En son Esadullah tarafından 28 Eki 2010 21:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Re: İşte Sunucuların Piyasası(!)

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

Meran kısmını yanlış doldurmuşsun :) 15 milyona menekşe satan yok .. Ayrıca dört yapraklı yonca 4 milyon yazmışsın .. bunlar 12 m menekşe20-25 m .

Teşekkürler !
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

emeğine ellerine sağlık da sancak ta menekse 18 20 m arasına dustu bu aralar yonca ve gono ise 7 m lerde dolasıyor :)
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

birde anka yı yazmamıssın onuda ben yazıyım :D
Menekşe İridyum Gonoderma Mavi Topaz Budaksız Yonca
Anka : 1m 1m 1m 1m 1m 1m

:D :D :D
auril & DoubleLift
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Yukarıda yazdığım tabloyu teker teker sunuculara girerek, sunucunun üyelerine sorarak aktardım. Yanlışım varsa tablo halinde kendi sunucunuzun fiyatlarını yazınız.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

Esadullah yazdı:Yukarıda yazdığım tabloyu teker teker sunuculara girerek, sunucunun üyelerine sorarak aktardım. Yanlışım varsa tablo halinde kendi sunucunuzun fiyatlarını yazınız.
doğrudur ama her sunucuda olduğu gibi sancak ta da bazi aptallar var eğer onlardan birisine denk geldin ise orayı bilemem :D
auril & DoubleLift
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Auril yazdı:
Esadullah yazdı:Yukarıda yazdığım tabloyu teker teker sunuculara girerek, sunucunun üyelerine sorarak aktardım. Yanlışım varsa tablo halinde kendi sunucunuzun fiyatlarını yazınız.
doğrudur ama her sunucuda olduğu gibi sancak ta da bazi aptallar var eğer onlardan birisine denk geldin ise orayı bilemem :D
Özel Mesajlar kapalı. Sadece Bölge kanalından yapılan görüşleri aldım. Ayrıca söylediğin aklıma geldi ve onun için bir fiyatı anca 2-3 kişi söyledikten sonra yazdım ;)
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

Esadullah yazdı:
Auril yazdı:
Özel Mesajlar kapalı. Sadece Bölge kanalından yapılan görüşleri aldım. Ayrıca söylediğin aklıma geldi ve onun için bir fiyatı anca 2-3 kişi söyledikten sonra yazdım ;)
hı ısını sağlama almıssın da bunların 20 m den menekse alınır demesine bakma x2 satılık gel satıyım dıyosun adam oyundan cıkıyor :D amaçları ne anlamadım :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen snmz35 »

eminonü mavi topaz : 15 -18 m arası değişiyo bu aralar

budaksız 9 -12 m

irid 9-12 m

menekşe 10m