İnsanlığın bitip tükendiği, maden öbeklerinin başına en az 2-3 kişinin oturduğu, İKV oyuncularının en zor günleri başladı. Kıyamet alametleri Tılsım sunucusunda başladı! Teşekkürler aç gözlü maden sahipleri!
Yaptığım araştırmalara göre İKV dünyasının en abartılı, en tatsız ve piyasası en kabarık sunucu Tılsım sunucusu olduğu öğrendim. Aşağıda gösterdiğim tabloya bakarak ne anlatmak istediğimi umarım anlarsınız.
Piyasayı bozmak isteyenlerden lütfen maden almayınız. Elinizden geldiği kadar piyasayı düşürün çünkü "bu günün satıcısı, yarının alıcısıdır". Oyun içerisindede belirttiğim gibi abartılı bir şekilde maden satanlara ağır laflarım(küfür değil) olur ve yasaklarım.
Umarım birazcık olsada yardımcı olmuşumdur. Konuya bakan tüm arkadaşlarımızın görüşlerini alalım lütfen. Tüm sunucularda piyasanın düzeltilmesi gerekiyor(!). Piyasanın düzeltilmesi dileğiyle, hayırlı günler.
Hayırlı geceler,
Muhammed Ali
Not: Bu konu 17 Ekm 2010 21:24 tarihinde Tılsım Sunucusu Genel Sohbet bölümünde, Tılsım sunucusu üyeleri için açıldı. Konu içeriğini herkesle paylaşmak istedim. Bakalım İKV piyasası nasıl olacak, diğer sunucunun üyelerinin görüşleri nasıl olacak?
Görüşlerinizi alalım!
En son Esadullah tarafından 28 Eki 2010 21:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Esadullah yazdı:Yukarıda yazdığım tabloyu teker teker sunuculara girerek, sunucunun üyelerine sorarak aktardım. Yanlışım varsa tablo halinde kendi sunucunuzun fiyatlarını yazınız.
doğrudur ama her sunucuda olduğu gibi sancak ta da bazi aptallar var eğer onlardan birisine denk geldin ise orayı bilemem
Özel Mesajlar kapalı. Sadece Bölge kanalından yapılan görüşleri aldım. Ayrıca söylediğin aklıma geldi ve onun için bir fiyatı anca 2-3 kişi söyledikten sonra yazdım
Esadullah yazdı:Yukarıda yazdığım tabloyu teker teker sunuculara girerek, sunucunun üyelerine sorarak aktardım. Yanlışım varsa tablo halinde kendi sunucunuzun fiyatlarını yazınız.
doğrudur ama her sunucuda olduğu gibi sancak ta da bazi aptallar var eğer onlardan birisine denk geldin ise orayı bilemem
Özel Mesajlar kapalı. Sadece Bölge kanalından yapılan görüşleri aldım. Ayrıca söylediğin aklıma geldi ve onun için bir fiyatı anca 2-3 kişi söyledikten sonra yazdım
hı ısını sağlama almıssın da bunların 20 m den menekse alınır demesine bakma x2 satılık gel satıyım dıyosun adam oyundan cıkıyor amaçları ne anlamadım