İçerik silindi.mitmet yazdı:ciddi sorucam. bu foruma karışıklık yaratmak için mi kayıt oldun ?bende sana demedim ne olucak şimdi ?
Hareket Yetersizliği [W,S,A,D]
Re: Hareket Yetersizliği [W,S,A,D]

- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Bence gerek yok elin alışma meselesi eğer senin dediğin yöntem gibi olursa bu sefer oyuncuların elleri başka türlü alıştığı için daha büyük sıkıntı doğacağını kanaatindeyim.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Katılıyorumintikamatesi yazdı:Bence gerek yok elin alışma meselesi eğer senin dediğin yöntem gibi olursa bu sefer oyuncuların elleri başka türlü alıştığı için daha büyük sıkıntı doğacağını kanaatindeyim.
2009-2013
Konuyu okuyup yorumladığın için teşekkür ediyorum.intikamatesi yazdı:Bence gerek yok elin alışma meselesi eğer senin dediğin yöntem gibi olursa bu sefer oyuncuların elleri başka türlü alıştığı için daha büyük sıkıntı doğacağını kanaatindeyim.
Alışkanlık meseleside
W,A,S,D Tuşlarını kimse kullanmıyor isteyen mause ile isteyen w,a,s,d ile oyunu oynasa daha iyi olmazlı ayarlar bölümüne bi yer daha eklenir isteyen klavye ile hareket eder isteyen mause ile ?

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
bencede 10 tane bölme yeterli değil hatta saçma 12 tane yetenek olduğunu düşünürsek neyi kısıtlaması bu iksiri nereye koyucaz falan falan ?mitmet yazdı:aslında oyuna kısayol bölümü qetirilebilir. mesela bazı klavyelerde g1, g2, g3 qibi oyun tuşları war. bu tuşlara da yetenekleri yerleştirebiliriz.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

+ bir özellik olarak w a s d yön kontrelleri eklense fena olmaz aksıne oyuna yeni başlayan arkadaşlar oyuna daha cobuk ısınabilirler w a s d ayarlar bolumnden pasif yada akif etme secenegi ile gelirse daha kulanışlı bir oyun olacaktır iyi forumlar!!!!
ben oynuyorumBendini yazdı:Konuyu okuyup yorumladığın için teşekkür ediyorum.intikamatesi yazdı:Bence gerek yok elin alışma meselesi eğer senin dediğin yöntem gibi olursa bu sefer oyuncuların elleri başka türlü alıştığı için daha büyük sıkıntı doğacağını kanaatindeyim.
Alışkanlık meseleside
W,A,S,D Tuşlarını kimse kullanmıyor isteyen mause ile isteyen w,a,s,d ile oyunu oynasa daha iyi olmazlı ayarlar bölümüne bi yer daha eklenir isteyen klavye ile hareket eder isteyen mause ile ?

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Benim çalışıyor ama bende klavyeden ayarlıyorum yönüTokerx yazdı:ben oynuyorumBendini yazdı:Konuyu okuyup yorumladığın için teşekkür ediyorum.intikamatesi yazdı:Bence gerek yok elin alışma meselesi eğer senin dediğin yöntem gibi olursa bu sefer oyuncuların elleri başka türlü alıştığı için daha büyük sıkıntı doğacağını kanaatindeyim.
Alışkanlık meseleside
W,A,S,D Tuşlarını kimse kullanmıyor isteyen mause ile isteyen w,a,s,d ile oyunu oynasa daha iyi olmazlı ayarlar bölümüne bi yer daha eklenir isteyen klavye ile hareket eder isteyen mause ile ?mouse un sağ tuşu çalışmıyor
ondan wasd ile yönleri ayarlıyorum
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
ben şahsen sağ tıka basılı tutarken sol tıklayarak ilerliyorum bir nevi counter strike yaniPangea yazdı:Benim çalışıyor ama bende klavyeden ayarlıyorum yönüTokerx yazdı:ben oynuyorumBendini yazdı:Konuyu okuyup yorumladığın için teşekkür ediyorum.intikamatesi yazdı:Bence gerek yok elin alışma meselesi eğer senin dediğin yöntem gibi olursa bu sefer oyuncuların elleri başka türlü alıştığı için daha büyük sıkıntı doğacağını kanaatindeyim.
Alışkanlık meseleside
W,A,S,D Tuşlarını kimse kullanmıyor isteyen mause ile isteyen w,a,s,d ile oyunu oynasa daha iyi olmazlı ayarlar bölümüne bi yer daha eklenir isteyen klavye ile hareket eder isteyen mause ile ?mouse un sağ tuşu çalışmıyor
ondan wasd ile yönleri ayarlıyorum

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN