kamera nerde el sallıcam 1 tane üye yazmıyo ne ayak
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Megaxkatliamın çarının ismini kendine yazmışsın Bahoz diye adamın çarını silipde itemlerini aldın sonra geri gelmiyor diye kandırmadınmı, çar sahibinede sorarız
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
Kskxmage yazdı:Megaxkatliamın çarının ismini kendine yazmışsın Bahoz diye adamın çarını silipde itemlerini aldın sonra geri gelmiyor diye kandırmadınmı, çar sahibinede sorarız
tamam ispat etmessen bırakacan oyunu
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
haysiyetin yokmu kendin itiraf et,bak karşı çıkamıyorsun ,demeliydinki yok öyle bişi ama sen ispat et diyorsun demekki yaptın sende polemiktesin insan sarrafı olmuşum ben senin gibileri adam etmekle geçmiş ömrüm
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc