işte oyunun çelişkisi dedim ..
Yasin , oyuna sarıyer gelirse Hasan gezdirirla bizi oralarda onların eve gidek 2 yudum bişe içeriz :lol:
Karaköy HK. Fikir (2. Konu)/İKV'nin En Büyük Karaköy Konusu
Re: Karaköy HK. Fikir (2. Konu)/İKV'nin En Büyük Karaköy Konusu
Shader yazdı:işte oyunun çelişkisi dedim ..
Yasin , oyuna sarıyer gelirse Hasan gezdirirla bizi oralarda onların eve gidek 2 yudum bişe içeriz :lol:

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
He Yönetici Peylere söyleyelimde Sarıyeri getirmesinler eğer gelirse Hasan tek girer Boss Moss ta dinlemez

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Şahane bir konu olmuş Yasin,
Kadim Hidra'nın yanındaki gölü ve Eminönü'ye denizden ulaşarak saldırdığını göz önünde bulundurunca, o gölden Eminönü'ye bir yol olduğu bariz açık ve net. Karaköy zaten Eminönü'nden Galata Köprüsü'nü kullanınca ulaştığımız bir yer.(Gerçek Hayatta)Şuan oyunda "Yıkık Köprü" olarak nitelendirilen Galata Köprüsü'nün ilerisinde Karaköy bölgesinin olduğunu gerek tarihçeden gerekse Ss lerden biliyoruz.
(bkz.)
Benim kafamda 3 şık belirdi.
*Köprü tekrar inşa edilecek ve tramvaylara sağ tıklayarak gidebileceğiz.
*Bahsettiğimiz Gemiler ile.
*Yeraltından giriş olacak.
Tabi yeni görevler ile birlikte
Karaköy'ü göz önünde bulundurursak, en güçlü Fare-adam klanının bulunduğu "Gizit" ile mücadele edeceğiz gibi.
(bkz.Gizit Modeli Efsunu[Hasar(Ateş):160]) Hatta belki de Kuklacı.. Ada'da ki FareAdam görevlerini anımsadım bir an, "Yaratıcımızı(Kuklacı) özlüyoruz". gibisinden bir cümle hatırlıyorum. Yasin bunu da bir araştır istersen.
Kadim Hidra'nın yanındaki gölü ve Eminönü'ye denizden ulaşarak saldırdığını göz önünde bulundurunca, o gölden Eminönü'ye bir yol olduğu bariz açık ve net. Karaköy zaten Eminönü'nden Galata Köprüsü'nü kullanınca ulaştığımız bir yer.(Gerçek Hayatta)Şuan oyunda "Yıkık Köprü" olarak nitelendirilen Galata Köprüsü'nün ilerisinde Karaköy bölgesinin olduğunu gerek tarihçeden gerekse Ss lerden biliyoruz.
(bkz.)

Karaköy'ü göz önünde bulundurursak, en güçlü Fare-adam klanının bulunduğu "Gizit" ile mücadele edeceğiz gibi.
(bkz.Gizit Modeli Efsunu[Hasar(Ateş):160]) Hatta belki de Kuklacı.. Ada'da ki FareAdam görevlerini anımsadım bir an, "Yaratıcımızı(Kuklacı) özlüyoruz". gibisinden bir cümle hatırlıyorum. Yasin bunu da bir araştır istersen.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes yazdı:Şahane bir konu olmuş Yasin,
(bkz.)
Yolladığın resme bakarsan sağ tarafta bir gemi görünüyor fakat gemi karşı tarafta, tıpkı bu gemiler gibi zamanında karşıya geçmiş olan gemilerin karşıda kalmış olacağını düşünüyorum ben çünkü birisi gemiyle oraya giderse gemi tek başına tekrar Eminönü kıyılarına gelemez bunu biliyoruz
Benim kafamda alternatif olarak Meteor'daki şu gizemli kapımız var orası da geçiş için uygun olabilir, Arzuhalci sessiz gelişinden sonra, ordaki durumu görmüş ve kalanların oraya gitmesini istemeyen birisi olarak kapının girişini tahtalarla kapamış olabilir.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
birileri bakmış giriş eö deymiş.
hayır kardeşim bu balıkçının orda eme girip çıkınca karşına bu manzara oluşuyor 19 lvl zamanında oluyordu şimdi hiç denemedimCanceazi yazdı:
kafama en çok bu resim takıldı :? datadamı var bunlar
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Yasin bu fikir iyiydi aslında ikvye böle yeni yerler gibi yenilikler gelse çok iyi olur konuyu daha yeni gördüm olursa destekçiyim...
İlkersavaşçı-Raptorsxlider-Raptorsxbaşkan=Raptors loncası kurucusu
İlkersavaşçı-Raptorsxlider-Raptorsxbaşkan=Raptors loncası kurucusu
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
İkv nin 19 lwli varmıydı be :lol:faysbok yazdı:hayır kardeşim bu balıkçının orda eme girip çıkınca karşına bu manzara oluşuyor 19 lvl zamanında oluyordu şimdi hiç denemedimCanceazi yazdı:
kafama en çok bu resim takıldı :? datadamı var bunlar