Kafa tutuyorm!(delikanlıyız)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tonyukukxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Kafa tutuyorm!(delikanlıyız)

Mesaj gönderen Tonyukukxx »

Bi Oyun Sistemi İçin Çarını Heba Etmeye Değmez Seni Birebir Olarak Tanımasamda Seninle Aynı Görev Gruplarında Bulundum Sunucuda İtemi Olmayıp Büyücü Kullanacak Büyücülerden Birisin Bence Değmez Diyorum Ama Karar Senin Şimdiden Başarlılar Diliyorum.
Resim

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

bu kadar artıstlık yaptı ya gıdıp 15 buyuyle vs atmayacak. ya da burnunu ceke ceke sılcek carı benden demesı.1. ıhtımal daha on planda bana gore
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sokan28 »

Bu oyunda kalıp yapabileceklerim nelerdir?Yenilik istiyosanız 1 sene sonra anca gelir.Yapabileceğimiz şeyler çk sınırlıdır betadan beri oynarım her dönemede damgamı vurmuşumdur.Ama artık yeter.Ben bu sunucuda zırhı haketmeyenlerin alıp benim itemim var benim eşyam var seni ezerim deyip vs ye gelmeyenleri belki bu yolla karşıma geçiririm diye düşünüorm.En başta Kankaxmagician ve yakın arkadaşlarına sesleniorm arkadaşınızı ikna edin benimle vs yapsın daha önce 100 milyonuna vs teklif etmiştim yapmamıştı.Şimdi parasız hatta yenerse üstüne charmı vericem geçsin karşıma...
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kimbirlik »

sokan28 yazdı:Bu oyunda vs yaptığım bütün büyücüleri kestim.Ve artık oyunda yenilik olmaması olanlarında şanssız olduğumuz için bize yaramaması nedeniyle oyunu bırakıyorm.Kuklacıdan 15 tane sağlam büyücü arıyorm benimle vs yapacak.Beni yenen ilk kişiye karakterimi verip gideceğim...Ejdersiz ve zırhsız bazı büyücüler bu 15 kişilik kadroya girmeyecektir.15 Kişilik listeye girmek isteyenler buraya cvp atsın.Aralarından seçim yapacağım...
Merhaba Okan oyuna ve forma bayadır girmiyordum.Bu konuyu yeni gördüm bir zırh düşmüyor diye oyunu bırakmana gerek yok.Zırhın olmayabilir ama hayla en iyi büyücü sensin.Tabi tüm karakterlerin ustası sensin o ayrı bir konu :)Bence takma kafanı bunlara elbet bir gün sanada düşer inşallah.
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

ZIRH TAKI ... DÜŞMEDİ DİYE OYUNU BIRAKMAN YANLIŞ OLUR.AMA KARAR SENİN SAYGI DUYMAK GEREK.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
Cin0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cin0 »

sokan28 yazdı:Bu oyunda kalıp yapabileceklerim nelerdir?Yenilik istiyosanız 1 sene sonra anca gelir.Yapabileceğimiz şeyler çk sınırlıdır betadan beri oynarım her dönemede damgamı vurmuşumdur.Ama artık yeter.Ben bu sunucuda zırhı haketmeyenlerin alıp benim itemim var benim eşyam var seni ezerim deyip vs ye gelmeyenleri belki bu yolla karşıma geçiririm diye düşünüorm.En başta Kankaxmagician ve yakın arkadaşlarına sesleniorm arkadaşınızı ikna edin benimle vs yapsın daha önce 100 milyonuna vs teklif etmiştim yapmamıştı.Şimdi parasız hatta yenerse üstüne charmı vericem geçsin karşıma...
ÖnceLikLe SeLamün Aleykum.

Okan kaRdeşim sen bi yeRe giTmeyeceksin MeRak eTme, Çünkü senin Tüm büyücüLeri keseceğini biLiyoRuz. Bundan biR Önceki oLayda İse Darkman'ı Kesmedinmi ejdeR Asasız ?

:arrow: viewtopic.php?f=26&t=13309&p=128559&hil ... rt#p128559 :)

Ve böLe biR Konuda İnsanLarın Yani bizim, biR pay aLacağımızı DüşüneRek ŞunLarı söyLüyoRum. bu Oyunda İyi dedikLeRimiz KişiLerin biR caR İçin KendiLeRini satacakLarını öğRendik. Ayrıca Teşekkür Ederim Konu İçin.

NOT : Okan kaRdeşim Merak Etme, İtemLe adamLık oLmuyoR MaLesef. Zamanında Tek İtem daLton setLe ; DaLton Dış set + Hedef'i oLan Savaşçıyı kesmiştim :D Yani heRşey İtem değiL biRaz Tecrübe İşi... Umarım DedikLerimi anLamışsındıR...
BiRisi BaNa

' NapıyoRsun '

Diyince , Kısık bir sesLe

`` HİÇ

Diyorumm

Kimse AnLamıyoR !

* [ H ] ayaTıN

* [ İ ]çiNdeN

* [ Ç ] ıkamıyoRummm..

. RapheaL .

. Yakamozxböceq .
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sokan28 »

Haklısın kardeşm.Zaten büyücüde iteme pek gerek yok aklınla tecrübeni birleştirmek yeterlidir.Tabii bunu betadan beri büyücü kullananlar çok daha iyi yaparlar ;)

Ne demişler büyücünün zırhı beynidir :)
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

sokan28 yazdı:Haklısın kardeşm.Zaten büyücüde iteme pek gerek yok aklınla tecrübeni birleştirmek yeterlidir.Tabii bunu betadan beri büyücü kullananlar çok daha iyi yaparlar ;)

Ne demişler büyücünün zırhı beynidir :)

aynen 29 lardan beri büyücü kullanıyorum ama o kadar sık olmasa bile 49 lwl büyücüyü indirebiliyorum 45 lwl
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
xxxTsKaPaNtSxxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xxxTsKaPaNtSxxx »

[xxxxTsKaPaNtSxxx]
Benide Yaz Oraya Delikanlıyız YAz o 15 Kişiye ....
Kullanıcı avatarı
cunyiri
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen cunyiri »

okan Lan benLe yap aLm anahtaRınıı D D sacMaLama ünüweRsıteye hazıRLan dedıdk de oyunu bırak demedık
kızdıRma kafamı geL..!! dönn bakkk ısyan ederım Lan
Adımızı Özentilik İçin Değil, Yaşatmak İçin Kullanıyoruz.. mewLana*

| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!

Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön