Bi Oyun Sistemi İçin Çarını Heba Etmeye Değmez Seni Birebir Olarak Tanımasamda Seninle Aynı Görev Gruplarında Bulundum Sunucuda İtemi Olmayıp Büyücü Kullanacak Büyücülerden Birisin Bence Değmez Diyorum Ama Karar Senin Şimdiden Başarlılar Diliyorum.
Kafa tutuyorm!(delikanlıyız)
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Kafa tutuyorm!(delikanlıyız)

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
bu kadar artıstlık yaptı ya gıdıp 15 buyuyle vs atmayacak. ya da burnunu ceke ceke sılcek carı benden demesı.1. ıhtımal daha on planda bana gore
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
Bu oyunda kalıp yapabileceklerim nelerdir?Yenilik istiyosanız 1 sene sonra anca gelir.Yapabileceğimiz şeyler çk sınırlıdır betadan beri oynarım her dönemede damgamı vurmuşumdur.Ama artık yeter.Ben bu sunucuda zırhı haketmeyenlerin alıp benim itemim var benim eşyam var seni ezerim deyip vs ye gelmeyenleri belki bu yolla karşıma geçiririm diye düşünüorm.En başta Kankaxmagician ve yakın arkadaşlarına sesleniorm arkadaşınızı ikna edin benimle vs yapsın daha önce 100 milyonuna vs teklif etmiştim yapmamıştı.Şimdi parasız hatta yenerse üstüne charmı vericem geçsin karşıma...
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
Merhaba Okan oyuna ve forma bayadır girmiyordum.Bu konuyu yeni gördüm bir zırh düşmüyor diye oyunu bırakmana gerek yok.Zırhın olmayabilir ama hayla en iyi büyücü sensin.Tabi tüm karakterlerin ustası sensin o ayrı bir konusokan28 yazdı:Bu oyunda vs yaptığım bütün büyücüleri kestim.Ve artık oyunda yenilik olmaması olanlarında şanssız olduğumuz için bize yaramaması nedeniyle oyunu bırakıyorm.Kuklacıdan 15 tane sağlam büyücü arıyorm benimle vs yapacak.Beni yenen ilk kişiye karakterimi verip gideceğim...Ejdersiz ve zırhsız bazı büyücüler bu 15 kişilik kadroya girmeyecektir.15 Kişilik listeye girmek isteyenler buraya cvp atsın.Aralarından seçim yapacağım...
xKERBELAx*Cihadxkerbela
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
ZIRH TAKI ... DÜŞMEDİ DİYE OYUNU BIRAKMAN YANLIŞ OLUR.AMA KARAR SENİN SAYGI DUYMAK GEREK.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
ÖnceLikLe SeLamün Aleykum.sokan28 yazdı:Bu oyunda kalıp yapabileceklerim nelerdir?Yenilik istiyosanız 1 sene sonra anca gelir.Yapabileceğimiz şeyler çk sınırlıdır betadan beri oynarım her dönemede damgamı vurmuşumdur.Ama artık yeter.Ben bu sunucuda zırhı haketmeyenlerin alıp benim itemim var benim eşyam var seni ezerim deyip vs ye gelmeyenleri belki bu yolla karşıma geçiririm diye düşünüorm.En başta Kankaxmagician ve yakın arkadaşlarına sesleniorm arkadaşınızı ikna edin benimle vs yapsın daha önce 100 milyonuna vs teklif etmiştim yapmamıştı.Şimdi parasız hatta yenerse üstüne charmı vericem geçsin karşıma...
Okan kaRdeşim sen bi yeRe giTmeyeceksin MeRak eTme, Çünkü senin Tüm büyücüLeri keseceğini biLiyoRuz. Bundan biR Önceki oLayda İse Darkman'ı Kesmedinmi ejdeR Asasız ?
:arrow: viewtopic.php?f=26&t=13309&p=128559&hil ... rt#p128559
Ve böLe biR Konuda İnsanLarın Yani bizim, biR pay aLacağımızı DüşüneRek ŞunLarı söyLüyoRum. bu Oyunda İyi dedikLeRimiz KişiLerin biR caR İçin KendiLeRini satacakLarını öğRendik. Ayrıca Teşekkür Ederim Konu İçin.
NOT : Okan kaRdeşim Merak Etme, İtemLe adamLık oLmuyoR MaLesef. Zamanında Tek İtem daLton setLe ; DaLton Dış set + Hedef'i oLan Savaşçıyı kesmiştim
BiRisi BaNa
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
Haklısın kardeşm.Zaten büyücüde iteme pek gerek yok aklınla tecrübeni birleştirmek yeterlidir.Tabii bunu betadan beri büyücü kullananlar çok daha iyi yaparlar 
Ne demişler büyücünün zırhı beynidir
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
sokan28 yazdı:Haklısın kardeşm.Zaten büyücüde iteme pek gerek yok aklınla tecrübeni birleştirmek yeterlidir.Tabii bunu betadan beri büyücü kullananlar çok daha iyi yaparlar
aynen 29 lardan beri büyücü kullanıyorum ama o kadar sık olmasa bile 49 lwl büyücüyü indirebiliyorum 45 lwl
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
-
- Acemi Savaşçı
[xxxxTsKaPaNtSxxx]
Benide Yaz Oraya Delikanlıyız YAz o 15 Kişiye ....
Benide Yaz Oraya Delikanlıyız YAz o 15 Kişiye ....
okan Lan benLe yap aLm anahtaRınıı D D sacMaLama ünüweRsıteye hazıRLan dedıdk de oyunu bırak demedık
kızdıRma kafamı geL..!! dönn bakkk ısyan ederım Lan
kızdıRma kafamı geL..!! dönn bakkk ısyan ederım Lan
Adımızı Özentilik İçin Değil, Yaşatmak İçin Kullanıyoruz.. mewLana*
| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!

| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!