astalavista yazdı:Bence en iyi para kasma yolu Grup bölgeleri :mrgreen: Hızlı bir grupla sıgınaklara girip motoriin kesiceksin.Ortalama 25 dk de felan Motorine varılıyor.Kesmesi 5 dk sürüyor..Ard arda giriceksein.Kesiceksin cıkıp grub dagılmadan grubu toplayıp tekrar gırıp motorını kesiceksin :mrgreen: Sonuç ne mi ? 10/12 m degerinde duşen takılar.Gunde 6/7 defa motorin kes ard arda.Mutlaka en az 2 takı duşer.O takıları 10/12 m den sat.Gunde 25 m para :mrgreen: Paso motorin yaparsan günde 4 takı düşürmen bile mumkun :mrgreen:Ben bu yolla gunde en az 2 takı düşürüyom 12 m den okutuyom :mrgreen:
biz bi ara 5 büyü 1 şifa girip sürekli motor kesip çıkıyorduk bişey çıktığı yok bizde vazgeçtik 4 büyü 2 şifa girip kenana kadar gidiyoruz...
Bakın arkadaşlar adamlar beta'da charları kasıyorlar kp leri kasıyorlar..! Sonra gözlük alıyorlar o gözluklerde beta dönemınde 40-50m ediyordu akik felan paraya para derdik..! Sonra bu 39-49'a kadar saklıyorlar o kadar paraya ecel latif ashab-ı keyif ejder asa set alyını alıyorlar
turkoxHAMSTER yazdı:Reçeteleri almak dışında para harcamadan hem ejder hem ashab ürettim.
Kadimi kendim kestim
Malzemeleri kendim çektim.
nasıl olsa maden rekabeti yok otur madene çek gönlünce teşkilatta madene geçiyoruz elimizde kronometre(hoş bir işe yaradığı da yok rastgele çıkıyor maden) gözlerimiz pörtlemiş bize yazanlara cevap yazmıyoruz kukla gibi bakıyoruz madene. çıkınca birisi çekiyor saf çıkıyor ve yıkıldığının simgesi oluyor...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
10 menekşe
5 akik
5 gano
18 mav itopaz
9 budaksız abanoz
5 alex (hadi alexleri görevden karşıladım )
yani bunları çekmekte kolay olmadı.
Üzerine anka gibi çok az kişi bulunduran bir sunucuda güncellemeden sorna herkesin görevi olacak şekilde kadim kesmek kolay olmasa gerek değil mi
beyler oyun olduğunu unutmayın ya emek falan dionuz da.....ne emeği ya sadece vakit geçirmek ve eğlenmek için oynayan ... charımda yaklaşık 750 m ve bazı malzemelerle 2-3 milyar var ama şu an charım silinse zerre kadar üzülmem zaten 2 haftadır girdiğimde yok oyuna
turkoxHAMSTER yazdı:Reçeteleri almak dışında para harcamadan hem ejder hem ashab ürettim.
Kadimi kendim kestim
Malzemeleri kendim çektim.
nasıl olsa maden rekabeti yok otur madene çek gönlünce teşkilatta madene geçiyoruz elimizde kronometre(hoş bir işe yaradığı da yok rastgele çıkıyor maden) gözlerimiz pörtlemiş bize yazanlara cevap yazmıyoruz kukla gibi bakıyoruz madene. çıkınca birisi çekiyor saf çıkıyor ve yıkıldığının simgesi oluyor...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
10 menekşe
5 akik
5 gano
18 mav itopaz
9 budaksız abanoz
5 alex (hadi alexleri görevden karşıladım )
yani bunları çekmekte kolay olmadı.
Üzerine anka gibi çok az kişi bulunduran bir sunucuda güncellemeden sorna herkesin görevi olacak şekilde kadim kesmek kolay olmasa gerek değil mi
En azından görevi yaparken bir velet gelip kadimi çekmiyor sonuçta anka sunucusunda 5-10 tane oyuncu yok kadimi kesecek oyuncu var bide plus sunucusu olması insanların 49 olmasını ve sağlam item yapmasını kolaylaştırıyor
Yeni ileti Designer 31 Ağu 2010 11:12
Kardeş ben oyuna başlayalı bir yıl oluyor ejder asam ve ashab-ı kehfim + 250milyona yakın param vardı. Dün gece itibariyle yeni açtığım savaşçı karakterime iki seviye olmasının ödülü olarak ecel getiren ürettim
Bunların hepsini madene yatarak yaptım. Ejder asa nın malzemelerini ben çektim ve kadimlerini görevden aldım. Ashab ı kehf ondokuz milyona maloldu. Ecel getiren ise 22 milyona maloldu.
Çok parası olan herkes çalıp çırpmıyor bundan emin olun. Ben oyundaki bir yıllık emeğimin en az dokuz-on ayını maden başında geçirdim. Ne kadar sıkılsamda ne kadar yeter artık desemde madenden kalkmadım. Madene oturduğum süresin yarısından fazlası madende sabahladım. Yeri geldi oniki saat osmiridyumda bekledim ( oniki saat boyunca tek madende bekledim ama diğer madenlerle birlikte otuzaltı saat uyumadım ) ama osmiyumdan başka bişey çekemedim, yeri geldi bir saat bekledim iridyum çektim. Tek seferde tahmini dört-beş budaksız abanoz+dört-beş yonca çektim.
Bu arada iyi insanlara denk gelmende çok önemli. Arkadaşlarım ALLAH a şükür çok iyi insanlardı. Karşılıksız en aşağı yüzkırk-yüzelli milyonlukta item verdiler ( Bir arkadaşım oyunu bırakırken bırakmıştı eşyalarını ). Arkadaşımın verdiği eşyalar haricinde gelen paralar ve madenler hepsi kendi emeğimdir.
Yani insanlara bunun çok parası var kesin milletin hesabını çaldı yada oyunun açığını kullandı falan demek yanlış.
Sunu söyLeyeyim Ne qeÇti eLine SabahLadında saqLıqınDan oLacan aqa Konuyu aÇan Kards Çok Para Kazanmayı fLn bıRak ZoRLama Kendını Oyun 1. oLsan Ne oLacak Tek Kurus vermezLeR Bea x)
Phislikxcerrah yazdı:Bakın arkadaşlar adamlar beta'da charları kasıyorlar kp leri kasıyorlar..! Sonra gözlük alıyorlar o gözluklerde beta dönemınde 40-50m ediyordu akik felan paraya para derdik..! Sonra bu 39-49'a kadar saklıyorlar o kadar paraya ecel latif ashab-ı keyif ejder asa set alyını alıyorlar
betadan beri varım 10 m yi geçik param yok emin ol saydığın bütün fırsatları kaçırdım her seferinde vs atardım oyunda çok kisiyi kestim şimdi bi güncelleme geldi vs atan yok
Phislikxcerrah yazdı:Bakın arkadaşlar adamlar beta'da charları kasıyorlar kp leri kasıyorlar..! Sonra gözlük alıyorlar o gözluklerde beta dönemınde 40-50m ediyordu akik felan paraya para derdik..! Sonra bu 39-49'a kadar saklıyorlar o kadar paraya ecel latif ashab-ı keyif ejder asa set alyını alıyorlar
betadan beri varım 10 m yi geçik param yok emin ol saydığın bütün fırsatları kaçırdım her seferinde vs atardım oyunda çok kisiyi kestim şimdi bi güncelleme geldi vs atan yok
İmza:GRAND
kardeş alakası yok teşkilattaki charlarım ban yedikten sonra eminönnde başladım yaklaşık 11 ay önce...ve 11 ay da yaklaşık 750 m nakit para ve materyallerle 2-3 milyar kastım bu kadar para kasmak için eski olmakla alakası yok