Compass yazdı:Merhaba kardeşim. Dediklerinizi aynen uyguladım fakat ikv eskisi ileaynı performansı gösteriyor . PC o kadar kasıyor ki çarı ben değil PC kasıyor o derece Çar kasamıyorum tak etti canıma vallahi Söylediklerinizi yaptım hala aynı . Mapten mape yaklaşık 3-4 dakikada geçiyorum . Sığınaklara girdik ben gidemeyince arkadaşlar çıkmışlar . Buna bi çözüm bulamazsam oyunu bırakabilirim bile
eray yazdı:Yine rahatsız ediyorum ama ...
Oyuna girdim bu seferde monitor gitti ve ekranın ışığı yanıp sönmeye başladı aç kapa düğmesi var ya
Terar Dediğim Gibi Bunu Sadece Aşırı Sıkışmada Yapar yada Windows'u Bozan Bi Program Yüzünden Yapar...
Eğer Pc Öle Çok Aşırı Yavaş Değilse Haatlı Çalışan Bişeyden Olabilir...
Special Response Team Sarmıyor Artık Savaşmak---Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?
Compass yazdı:Merhaba kardeşim. Dediklerinizi aynen uyguladım fakat ikv eskisi ileaynı performansı gösteriyor . PC o kadar kasıyor ki çarı ben değil PC kasıyor o derece Çar kasamıyorum tak etti canıma vallahi Söylediklerinizi yaptım hala aynı . Mapten mape yaklaşık 3-4 dakikada geçiyorum . Sığınaklara girdik ben gidemeyince arkadaşlar çıkmışlar . Buna bi çözüm bulamazsam oyunu bırakabilirim bile