Uzun Bi Aradan Sonra İkv...!!!
Re: Uzun Bi Aradan Sonra İkv...!!!
Davut Bu Çocuklar Kim. :?: Yoksa sancağın Baskotlarımı.
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ 
Solitudine
Solitudine
- Drowxbugbear
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Soldinati keske başlamasydınSoldinati yazdı:Davut Bu Çocuklar Kim. :?: Yoksa sancağın Baskotlarımı.![]()
onlar cocuk kendı hallerıne bırak sen
Dяσwxвuqвєaя
EmoTiwo
Sensitivexgirll
EmoTiwo
Sensitivexgirll
salla öğrenirsin zamanla ama sn uzak dur şunlardan ana bacı haysiyet şeref namus yoksunu insanlar buınlar muhattab bile olmaSoldinati yazdı:Davut Bu Çocuklar Kim. :?: Yoksa sancağın Baskotlarımı.![]()
...
DavuTT yazdı:salla öğrenirsin zamanla ama sn uzak dur şunlardan ana bacı haysiyet şeref namus yoksunu insanlar buınlar muhattab bile olmaSoldinati yazdı:Davut Bu Çocuklar Kim. :?: Yoksa sancağın Baskotlarımı.![]()
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ 
Solitudine
Solitudine
bu serverda itlerin çoğu lodos klanında zatenkutluu yazdı:İyi Kardes Hos Geldın It Çok Ama Bız Temızlemeye Calısıyoruz
Kansorojen Rowxfame Byboddy Bybody

Oooo Ozaman Çok Eğlencez Desene.Bybody yazdı:bu serverda itlerin çoğu lodos klanında zatenkutluu yazdı:İyi Kardes Hos Geldın It Çok Ama Bız Temızlemeye Calısıyoruz
İyi forumlar...!!!
Solitudine
Solitudine
Bana Dokunmayan Yılana Bende Dokunmam.Drowxbugbear yazdı:Soldinati keske başlamasydınSoldinati yazdı:Davut Bu Çocuklar Kim. :?: Yoksa sancağın Baskotlarımı.![]()
onlar cocuk kendı hallerıne bırak senaglar aglar susar
![]()
adı ustunde cocuk Bu arada h geldn oyuna ara verdm ben
![]()
İyi Forumlar...!!!
Solitudine
Solitudine
ArkadaşLar sözLerim yanLış anLaşıLmasın ama size sadece şunu söyLüyorum. Konuyu açan kişi dün oyunu bıraktığını açıkLayıp bugun yenı geLen kişi yani soLdinati adLı karakteri açıkLıyorum.
Drowxminatour / Wiktoriaxbuse
%90 ihtimaLLe bu o ancak %10 Luk ihtimaL içinde Jonturkxdarkwain diyeceğim.
Bakın kimse beni dinLemeyecek ama tıpkı daha önceki konuLarda oLduğu gibi ben hakLı çıkacağım.
Neden diye soracak oLanLara şunu söyLeyeym Bu sunucuda kimin hangi kimLikte doLandığını biLiyorum.
Oyunda item para ws.. den çok oyuncuLarı takip ettiğim için bu normaL bir şey.
Bunu nereden anLayabiLiriz ?
1-Bence ne oLursa oLsun ismini sakLamazdı.
2-eğer eskiLerden ise Hystr (aLiyi) MutLaka tanırdı. ALide onu.!
3- Yazı tipLerini her ne kadarda sakLamaya çaLışsada bariz hataLar ortada ( DeyiL , öLe , Harcicam ) buseLerinde qeneLde yazı tipLeri böyLeydi .
4-Ayrıca kız oLması we direk davutu tanıması sizcede iLqinç değiLmi ?
YanLış anLamayın ben sadece arkadaşLarın kafasındaki soru işaretLerini çözeyim dedim
siz qene takmayın nasıLsa bir qün ortaya cıkar sizde bende gerçeği görürüz. 1 kaç ay faLan oyunda oLmayacağım tatiLe çıkacağımdan eğer bu süreçde gerçek ismini açıkLarsa özeLe yazın merak ederm ben 
Bakın kimse beni dinLemeyecek ama tıpkı daha önceki konuLarda oLduğu gibi ben hakLı çıkacağım.
Neden diye soracak oLanLara şunu söyLeyeym Bu sunucuda kimin hangi kimLikte doLandığını biLiyorum.
3- Yazı tipLerini her ne kadarda sakLamaya çaLışsada bariz hataLar ortada ( DeyiL , öLe , Harcicam ) buseLerinde qeneLde yazı tipLeri böyLeydi .
4-Ayrıca kız oLması we direk davutu tanıması sizcede iLqinç değiLmi ?
YanLış anLamayın ben sadece arkadaşLarın kafasındaki soru işaretLerini çözeyim dedim
Arkadaşım Öncelikle;Pusux yazdı:ArkadaşLar sözLerim yanLış anLaşıLmasın ama size sadece şunu söyLüyorum. Konuyu açan kişi dün oyunu bıraktığını açıkLayıp bugun yenı geLen kişi yani soLdinati adLı karakteri açıkLıyorum.
4-Ayrıca kız oLması we direk davutu tanıması sizcede iLqinç değiLmi ?![]()
YanLış anLamayın ben sadece arkadaşLarın kafasındaki soru işaretLerini çözeyim dedimsiz qene takmayın nasıLsa bir qün ortaya cıkar sizde bende gerçeği görürüz. 1 kaç ay faLan oyunda oLmayacağım tatiLe çıkacağımdan eğer bu süreçde gerçek ismini açıkLarsa özeLe yazın merak ederm ben
1-Ben Önceden Bu Sunucuda oldumu Kim Söledi
2-Ben Davutu Tanıdım Çünkü Benimle Böle Şakalaşıcasına Davut isminde Tanıdığım Bu oyunda Bi benım Arkadaşım Davut var.
3-Kimliğimi Sakladığımı Kim Söylemiş.(Soran Olmadıkı.)
4-%'de Hesaplardan Anlamadığın Ortada.
5-Bu Bi klavye Her İnsan Her Kişi Farklı Yazı Çeşiti Yazacak Diye Bişi Yoktur.
6-Eğer Dedektifsen Bence işi Bırak
7-Acaba İnsanların Özel Kişiliklerini Araştırma Hakkını Sana kim Verdiki Beni Araştırıyorsun.
Diyeceklerim Bukadar.
İyi Forumlar...!!!
Solitudine
Solitudine
bu sodinati beni tanırmıki