KURTXLONCASI UYELER&KURALLAR

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: KURTXLONCASI UYELER&KURALLAR

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

regua02 yazdı:
Kurtxbaba yazdı:
regua02 yazdı:itemlerin aynısını yansıtırken ayrı ayr gördük

Bak Akrepkrall'ı tanıyan tanır onun itemlerini biz beraber dizdik üstüne iftira atmayın tmm mı sonucu kötü olmasın.. :!: :!: :!:
çok dürüst namuslu şerefli dimi ozaman o 700 bn kişi ile ne iş war

Bak salak salak konuşmayın tmm mı :?: kanıtın varsa koy o çocukla biz aynı yerde oturuyoruz beraber dizdik itemlerini ki onun itemleri tam 2 ay önce hazırdı... ;)
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
bycellatt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen bycellatt »

azado adını ilk defaduyuyorum senin gibi forumda artist çok gördük anca burdan hırsız der insanlara iftira atarsın varsa kanıtın koy boş boş konuşma beni tanıyan tanır ;)
Akrepkrall Drowxakrep Topsecrett
Not:Diğer hesabım ceza aldığı için bu hesabı kullanıyorum.
Kullanıcı avatarı
regua02
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen regua02 »

foto alsaydım olurdu ama yok itemleri yansıtırken seni gördük beraber dizdiğinizi ispat edin özrümü dileyem sizde kanıtsız konuşuonuz
Resim
*---KURTXAZADOO---KURTXKIYAMET---ŞANIŞERXXÖZÖNCEL---*

iNSANIN KENDİNDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR---
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

regua02 yazdı:foto alsaydım olurdu ama yok itemleri yansıtırken seni gördük beraber dizdiğinizi ispat edin özrümü dileyem sizde kanıtsız konuşuonuz

Kardeşim bak konuyu uzatmak isstemiyorum ama bizz mertle aynı ilçede oturuoyoruz ve aynı okula gidioruz Mert'in cevresi geniştir ben eşyayı mert'e veririm o satar bazen para onda kalır bazen bana geri iade eder ama hiç bir zaman kmseden bişey calmadı ve calmaz :!: :!:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
Kurtx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kurtx »

Ne sorununuz varsa gidin baska bir baslık acıp orada konusun bizim konularımızda tartısmayın ...!
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kurtx yazdı:Ne sorununuz varsa gidin baska bir baslık acıp orada konusun bizim konularımızda tartısmayın ...!

O zaman Azdo denen adamına söyleyeceksin herkesin üstüne iftira atmaycak başkalarından önce ilk kendisini eleştirecek ;) ;)

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

Kurtxbaba yazdı:
Kurtx yazdı:Ne sorununuz varsa gidin baska bir baslık acıp orada konusun bizim konularımızda tartısmayın ...!

O zaman Azdo denen adamına söyleyeceksin herkesin üstüne iftira atmaycak başkalarından önce ilk kendisini eleştirecek ;) ;)
ben lonca konumun amacından şaşmasını istemem o yüzden başkalarınında istemeyeceğini düşünerekden konuya yorum yapmamanı rica ediyorum ayıp olmasın empati kuralım
...
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

DavuTT yazdı:
Kurtxbaba yazdı:

ben lonca konumun amacından şaşmasını istemem o yüzden başkalarınında istemeyeceğini düşünerekden konuya yorum yapmamanı rica ediyorum ayıp olmasın empati kuralım

Tamam abi doğru sölüosun ama olmazki çocuğun üstüne iftira atıolaR :shock: :shock:

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
Kurtx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kurtx »

Kurtxbaba yazdı:
DavuTT yazdı:
Kurtxbaba yazdı:

Tamam abi doğru sölüosun ama olmazki çocuğun üstüne iftira atıolaR :shock: :shock:

tamm konuyu uzatmaya gemez beyler bi,r birnizden ozur dileyın kapnsın su konu ....

ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR’ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz… TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Kurtxkadiraga
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Kurtxkadiraga »

xakrepkrallx yazdı:
Kurtx yazdı:
xakrepkrallx yazdı:kp açısınız hepiniz kurtxkadirağa şerfsizi bi itemin fiyatını sordum küüfr etti sizden adam olmaz
biz kp aclıgı yapmıyoruz hakedeni kesiyoruz o kufur etmiştir ama neden adama nasıl bi yazı yazdıysan artık baksana burada bile kufur ediyon o serefsiz sensin
hakedeni kesiyomuş :D :D delikanlıca geç ws at arkadan dalarak olmuyo o işler yakında dağılcaksınız sizle uğraşmıcam ;)
kurtxkadirag ya laf ede it akrep kralmısın nesin ben küfür etmem ama hakedeni keserim öyle iftira atma iftira atmak günahtır önce bunu bil

“Genel Sohbet” sayfasına dön