10 karizma için denilenler... Tşk ediyorum Lostx loncası...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
manyaqqq
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: 10 karizma için denilenler... Tşk ediyorum Lostx loncası...

Mesaj gönderen manyaqqq »

herkez kimin ne oldugunu biliyor kardeşim klan parası için lostlar kimseye ana bacı sevgili kız ark katmaz okk bizimde lodos carımız varr bir günde 30 bin klan parası kastımızı biliyozz sizin karızmanıza ihtiyacımız yok ama sizin gibileri yalandan başka bişi deil benim yaşım 28 ben bu yaşımda bi oyun yüzünden yalan sölücek deilim kikimokomu neyse oo 18 yaşında daha cocuk ark herkes kimin ne oldugunu biliyorr yeter artk etme coluk cocukla muhappet diye bi laf var salayın lost kardeşlerim..... havlayan köpek ısırmaz ..
Kullanıcı avatarı
mehmetx42
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen mehmetx42 »

haha daha dün beni kasarmısın abi diyenler burada yalaka olmuş hem kiki misin nesin bana koçum diye hitap edemezsin bu aralar herkes üstümüze geliyor hem Lostx loncası üyelerinden bu güne kadar hiç kimse hırsızlık yapmamıştır kendinizle karıştırmayı kesin böle konusan dalkavuk insanlar derdi olanla reelde de sanaldada varız olan pm atabilir .. Bekleriz ve bende loncama sonuna kadar güveniyorum + Ottoman loncasındasınız ama bazı loncanızda ki adamların ne oldugunu bilmeden başka loncalara laf atmaya calışıyorsunuz dikkat edin ...
Lostxblackdragon

LOST LONCASI
Kullanıcı avatarı
Kikimokoxtwo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kikimokoxtwo »

manyaqqq yazdı:herkez kimin ne oldugunu biliyor kardeşim klan parası için lostlar kimseye ana bacı sevgili kız ark katmaz okk bizimde lodos carımız varr bir günde 30 bin klan parası kastımızı biliyozz sizin karızmanıza ihtiyacımız yok ama sizin gibileri yalandan başka bişi deil benim yaşım 28 ben bu yaşımda bi oyun yüzünden yalan sölücek deilim kikimokomu neyse oo 18 yaşında daha cocuk ark herkes kimin ne oldugunu biliyorr yeter artk etme coluk cocukla muhappet diye bi laf var salayın lost kardeşlerim..... havlayan köpek ısırmaz ..
Ustam sen şakamısın yha :) :) :) aLLah aşkına atıorm fotoyu buyur bak. Lostxteyoder ne demiş Gurban... Bide ettiği küfürlerin hala arkasında dinqiL. Sen bizim muhattapımıız bilmiosn sanırım . İşimiz kp diil ustam Bnm derdim o Lostxteyoder adlı namus fukarasının sevqilime sölediği LafLar... Bu fotodada arkadaş Sözünün arkasında işte.. Buyur Lostx loncanı..Bizde kaşınmıyıcakmıymışız :) Arkadaşı 2 kişi kesioruz dediğine bak. Bu yarın öbür qün Size bile öldü die neler diyebilir. Loncana aldığın adamlara dikkat ediceksin ..!!
Resim

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
Kullanıcı avatarı
Kikimokoxtwo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

mehmetx42 yazdı:haha daha dün beni kasarmısın abi diyenler burada yalaka olmuş hem kiki misin nesin bana koçum diye hitap edemezsin bu aralar herkes üstümüze geliyor hem Lostx loncası üyelerinden bu güne kadar hiç kimse hırsızlık yapmamıştır kendinizle karıştırmayı kesin böle konusan dalkavuk insanlar derdi olanla reelde de sanaldada varız olan pm atabilir .. Bekleriz ve bende loncama sonuna kadar güveniyorum + Ottoman loncasındasınız ama bazı loncanızda ki adamların ne oldugunu bilmeden başka loncalara laf atmaya calışıyorsunuz dikkat edin ...

Yarım saat önce konuştuğum sanki sen diiLsin. Vallahi brawo. Hodrimeydan o zmn.
Resim

Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Karışmak qibi olmasın mehmetx42 senin Çarının adını biLmiyorum ama KonuŞmaLarınız Cok YanLış..!! Hee Birde 28 Yaşında Biri qeLip BaŞkasıyLa TaRtıŞma CıKaRMaZ .. FotoLardan BeLLi Adam Küfür etmiş İşte . Loncanıza ALdıgınız AdamLarı özenLe Seçin . SonRa Bu Tür SorunLarLa karŞıLaŞmaYıN .. !! Kikimoko konuyu kapattıkca uzatıyorsun amacınız Nedir ? TartıŞma Cıkartmak mı ?
Kullanıcı avatarı
eceligelen12
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen eceligelen12 »

Merhaba,
Ben Lostxleonidas'ın ne kadar kişiliksiz oldugunu biliyorum. Bu kadar köpeklik olmaz.Bu kadar kuyruk acısı olmaz. Zavallı çocuklar.. Yaşınızı söylemek istiyorum ama içimde kalsın.Sizin gibileri neden oyuna alıyorlar ? Ha ? Adamlar em de kazanmak için char alıyolar var mı böyle bişe ya.. ? Bu kadar olmaz.ve sizin gibi çocuklar henuz bir yıllıkken karakürk kesiyormuş falan.. Geç bu traşları.. Kikimokoxtwo nun da.. Benım de.. ''T.L.O.O'' nun da %90'ının betacı oldugunu herkez iyi biliyor ! vee.. Herkez affetse ben affetmem sizi.. Bırakın bu işleri em satın almalar satmaLar fLn.. em de zevkine konusuyorum ciddiye alıyosunuz. Bu kadar aciz insan müsfettelerisiniz.. Söyliycek sözüm çok ama. Kısa kesmek iyidir.. Paşam bırak bunları ya ! Birbirine şifre veren sonra da hepsine girip küfür eden sonrada ben yapmadım diyen türler..

iyi forumlar !
Resim
Kullanıcı avatarı
Kikimokoxtwo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mrb arkadaşlar.

Ne yazıkkii Lostx lerin başkanı Diretiyor :) Anlam veremiyorum. oLan bana ve sevgilime oluyor fakat Başkanları Lostxteyoderin şahsi olarak özür dilemeyeceğini söylüyor. Beni bilen bilir tanıyan tanır. Hepinize arkamda olduğunuz için çok tşk ederim . Son olarak şunu sölemek istiorm. Bu forum kapanana kadar Bu konu " GÜNCEL " ... Taa ki Lostxteyoder adlı karakterin oyunda bana ve kız arkadaşıma şahsi olarak özür dilemesi ve Forumdada bunu belirtmesi gerçekleştiği zaman konu kapanır !!. Tşk ediyorum. ::... SAYGILAR ...:::
Resim

Kullanıcı avatarı
Erolcigdem
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Erolcigdem »

mehmetx42 yazdı:haha daha dün beni kasarmısın abi diyenler burada yalaka olmuş hem kiki misin nesin bana koçum diye hitap edemezsin bu aralar herkes üstümüze geliyor hem Lostx loncası üyelerinden bu güne kadar hiç kimse hırsızlık yapmamıştır kendinizle karıştırmayı kesin böle konusan dalkavuk insanlar derdi olanla reelde de sanaldada varız olan pm atabilir .. Bekleriz ve bende loncama sonuna kadar güveniyorum + Ottoman loncasındasınız ama bazı loncanızda ki adamların ne oldugunu bilmeden başka loncalara laf atmaya calışıyorsunuz dikkat edin ...
Ne kadar delikanlisin sen :)

Meyve veren agaç taslanir Volkan bir laf vardir Kasimpasa ........ asaga sie et milleti :)
Ha DipNot=Dun abi çekenler 2 3 item dizince Delikanli kesiliolar yaff :lol:
Düşmanın karınca gibi ise sen onu fil gibi san.

The Lodos Of OTTOMAN
Kullanıcı avatarı
lodossovalyesi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen lodossovalyesi »

Hayırdır lan ? Ne olaylar oluyomuş da bizim haberimiz yok .

Bu LOSTx loncasından 2 kişi hariç hiç birini sevmem . Samimi de olmadım yararlarınıda görmedim .. Zararları ayrı . Kp derdine düşmüşler . Kiqime ve sevdiklerine sözlü taciz Edenler karşılarında beni bulurlar !
İkvxkritikçisi
Kullanıcı avatarı
lodossovalyesi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen lodossovalyesi »

Erolcigdem yazdı:
Ne kadar delikanlisin sen :)

Meyve veren agaç taslanir Volkan bir laf vardir Kasimpasa ........ asaga sie et milleti :)
Ha DipNot=Dun abi çekenler 2 3 item dizince Delikanli kesiliolar yaff :lol:

Aynen be kardeşim ...
Oyunun çoğu menfaatçi . 39 lwl zamanında oyunu bıraktım Geldiğimde bana abi diyenler 49 lwl olmuş az buçuk item dizip hava atıyorlardı . 1,2 Hafta geçmeden 49 olup item dizdim abi demeye başladılar tekrar . Bunlar iflah olmaz . Gerçek adam dediğin abi çekmez 1 , Menfaatçi değildir 2 , Gözü yükseklerde değildir 3 .
İkvxkritikçisi
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön