10 karizma için denilenler... Tşk ediyorum Lostx loncası...
Re: 10 karizma için denilenler... Tşk ediyorum Lostx loncası...
herkez kimin ne oldugunu biliyor kardeşim klan parası için lostlar kimseye ana bacı sevgili kız ark katmaz okk bizimde lodos carımız varr bir günde 30 bin klan parası kastımızı biliyozz sizin karızmanıza ihtiyacımız yok ama sizin gibileri yalandan başka bişi deil benim yaşım 28 ben bu yaşımda bi oyun yüzünden yalan sölücek deilim kikimokomu neyse oo 18 yaşında daha cocuk ark herkes kimin ne oldugunu biliyorr yeter artk etme coluk cocukla muhappet diye bi laf var salayın lost kardeşlerim..... havlayan köpek ısırmaz ..
- mehmetx42
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
haha daha dün beni kasarmısın abi diyenler burada yalaka olmuş hem kiki misin nesin bana koçum diye hitap edemezsin bu aralar herkes üstümüze geliyor hem Lostx loncası üyelerinden bu güne kadar hiç kimse hırsızlık yapmamıştır kendinizle karıştırmayı kesin böle konusan dalkavuk insanlar derdi olanla reelde de sanaldada varız olan pm atabilir .. Bekleriz ve bende loncama sonuna kadar güveniyorum + Ottoman loncasındasınız ama bazı loncanızda ki adamların ne oldugunu bilmeden başka loncalara laf atmaya calışıyorsunuz dikkat edin ...
Lostxblackdragon
LOST LONCASI
LOST LONCASI
- Kikimokoxtwo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Ustam sen şakamısın yhamanyaqqq yazdı:herkez kimin ne oldugunu biliyor kardeşim klan parası için lostlar kimseye ana bacı sevgili kız ark katmaz okk bizimde lodos carımız varr bir günde 30 bin klan parası kastımızı biliyozz sizin karızmanıza ihtiyacımız yok ama sizin gibileri yalandan başka bişi deil benim yaşım 28 ben bu yaşımda bi oyun yüzünden yalan sölücek deilim kikimokomu neyse oo 18 yaşında daha cocuk ark herkes kimin ne oldugunu biliyorr yeter artk etme coluk cocukla muhappet diye bi laf var salayın lost kardeşlerim..... havlayan köpek ısırmaz ..

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
- Kikimokoxtwo
- Cin Avcısı
mehmetx42 yazdı:haha daha dün beni kasarmısın abi diyenler burada yalaka olmuş hem kiki misin nesin bana koçum diye hitap edemezsin bu aralar herkes üstümüze geliyor hem Lostx loncası üyelerinden bu güne kadar hiç kimse hırsızlık yapmamıştır kendinizle karıştırmayı kesin böle konusan dalkavuk insanlar derdi olanla reelde de sanaldada varız olan pm atabilir .. Bekleriz ve bende loncama sonuna kadar güveniyorum + Ottoman loncasındasınız ama bazı loncanızda ki adamların ne oldugunu bilmeden başka loncalara laf atmaya calışıyorsunuz dikkat edin ...
Yarım saat önce konuştuğum sanki sen diiLsin. Vallahi brawo. Hodrimeydan o zmn.

- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Karışmak qibi olmasın mehmetx42 senin Çarının adını biLmiyorum ama KonuŞmaLarınız Cok YanLış..!! Hee Birde 28 Yaşında Biri qeLip BaŞkasıyLa TaRtıŞma CıKaRMaZ .. FotoLardan BeLLi Adam Küfür etmiş İşte . Loncanıza ALdıgınız AdamLarı özenLe Seçin . SonRa Bu Tür SorunLarLa karŞıLaŞmaYıN .. !! Kikimoko konuyu kapattıkca uzatıyorsun amacınız Nedir ? TartıŞma Cıkartmak mı ?
- eceligelen12
- İskele Babası
Merhaba,
Ben Lostxleonidas'ın ne kadar kişiliksiz oldugunu biliyorum. Bu kadar köpeklik olmaz.Bu kadar kuyruk acısı olmaz. Zavallı çocuklar.. Yaşınızı söylemek istiyorum ama içimde kalsın.Sizin gibileri neden oyuna alıyorlar ? Ha ? Adamlar em de kazanmak için char alıyolar var mı böyle bişe ya.. ? Bu kadar olmaz.ve sizin gibi çocuklar henuz bir yıllıkken karakürk kesiyormuş falan.. Geç bu traşları.. Kikimokoxtwo nun da.. Benım de.. ''T.L.O.O'' nun da %90'ının betacı oldugunu herkez iyi biliyor ! vee.. Herkez affetse ben affetmem sizi.. Bırakın bu işleri em satın almalar satmaLar fLn.. em de zevkine konusuyorum ciddiye alıyosunuz. Bu kadar aciz insan müsfettelerisiniz.. Söyliycek sözüm çok ama. Kısa kesmek iyidir.. Paşam bırak bunları ya ! Birbirine şifre veren sonra da hepsine girip küfür eden sonrada ben yapmadım diyen türler..
iyi forumlar !
Ben Lostxleonidas'ın ne kadar kişiliksiz oldugunu biliyorum. Bu kadar köpeklik olmaz.Bu kadar kuyruk acısı olmaz. Zavallı çocuklar.. Yaşınızı söylemek istiyorum ama içimde kalsın.Sizin gibileri neden oyuna alıyorlar ? Ha ? Adamlar em de kazanmak için char alıyolar var mı böyle bişe ya.. ? Bu kadar olmaz.ve sizin gibi çocuklar henuz bir yıllıkken karakürk kesiyormuş falan.. Geç bu traşları.. Kikimokoxtwo nun da.. Benım de.. ''T.L.O.O'' nun da %90'ının betacı oldugunu herkez iyi biliyor ! vee.. Herkez affetse ben affetmem sizi.. Bırakın bu işleri em satın almalar satmaLar fLn.. em de zevkine konusuyorum ciddiye alıyosunuz. Bu kadar aciz insan müsfettelerisiniz.. Söyliycek sözüm çok ama. Kısa kesmek iyidir.. Paşam bırak bunları ya ! Birbirine şifre veren sonra da hepsine girip küfür eden sonrada ben yapmadım diyen türler..
iyi forumlar !

- Kikimokoxtwo
- Cin Avcısı
Mrb arkadaşlar.
Ne yazıkkii Lostx lerin başkanı Diretiyor
Anlam veremiyorum. oLan bana ve sevgilime oluyor fakat Başkanları Lostxteyoderin şahsi olarak özür dilemeyeceğini söylüyor. Beni bilen bilir tanıyan tanır. Hepinize arkamda olduğunuz için çok tşk ederim . Son olarak şunu sölemek istiorm. Bu forum kapanana kadar Bu konu " GÜNCEL " ... Taa ki Lostxteyoder adlı karakterin oyunda bana ve kız arkadaşıma şahsi olarak özür dilemesi ve Forumdada bunu belirtmesi gerçekleştiği zaman konu kapanır !!. Tşk ediyorum. ::... SAYGILAR ...:::
Ne yazıkkii Lostx lerin başkanı Diretiyor

- Erolcigdem
- İskele Babası
Ne kadar delikanlisin senmehmetx42 yazdı:haha daha dün beni kasarmısın abi diyenler burada yalaka olmuş hem kiki misin nesin bana koçum diye hitap edemezsin bu aralar herkes üstümüze geliyor hem Lostx loncası üyelerinden bu güne kadar hiç kimse hırsızlık yapmamıştır kendinizle karıştırmayı kesin böle konusan dalkavuk insanlar derdi olanla reelde de sanaldada varız olan pm atabilir .. Bekleriz ve bende loncama sonuna kadar güveniyorum + Ottoman loncasındasınız ama bazı loncanızda ki adamların ne oldugunu bilmeden başka loncalara laf atmaya calışıyorsunuz dikkat edin ...
Meyve veren agaç taslanir Volkan bir laf vardir Kasimpasa ........ asaga sie et milleti
Ha DipNot=Dun abi çekenler 2 3 item dizince Delikanli kesiliolar yaff :lol:
Düşmanın karınca gibi ise sen onu fil gibi san.
The Lodos Of OTTOMAN
The Lodos Of OTTOMAN
- lodossovalyesi
- Cin Avcısı
Hayırdır lan ? Ne olaylar oluyomuş da bizim haberimiz yok .
Bu LOSTx loncasından 2 kişi hariç hiç birini sevmem . Samimi de olmadım yararlarınıda görmedim .. Zararları ayrı . Kp derdine düşmüşler . Kiqime ve sevdiklerine sözlü taciz Edenler karşılarında beni bulurlar !
Bu LOSTx loncasından 2 kişi hariç hiç birini sevmem . Samimi de olmadım yararlarınıda görmedim .. Zararları ayrı . Kp derdine düşmüşler . Kiqime ve sevdiklerine sözlü taciz Edenler karşılarında beni bulurlar !
İkvxkritikçisi
- lodossovalyesi
- Cin Avcısı
Erolcigdem yazdı:Ne kadar delikanlisin senmehmetx42 yazdı:haha daha dün beni kasarmısın abi diyenler burada yalaka olmuş hem kiki misin nesin bana koçum diye hitap edemezsin bu aralar herkes üstümüze geliyor hem Lostx loncası üyelerinden bu güne kadar hiç kimse hırsızlık yapmamıştır kendinizle karıştırmayı kesin böle konusan dalkavuk insanlar derdi olanla reelde de sanaldada varız olan pm atabilir .. Bekleriz ve bende loncama sonuna kadar güveniyorum + Ottoman loncasındasınız ama bazı loncanızda ki adamların ne oldugunu bilmeden başka loncalara laf atmaya calışıyorsunuz dikkat edin ...
Meyve veren agaç taslanir Volkan bir laf vardir Kasimpasa ........ asaga sie et milleti![]()
Ha DipNot=Dun abi çekenler 2 3 item dizince Delikanli kesiliolar yaff :lol:
Aynen be kardeşim ...
Oyunun çoğu menfaatçi . 39 lwl zamanında oyunu bıraktım Geldiğimde bana abi diyenler 49 lwl olmuş az buçuk item dizip hava atıyorlardı . 1,2 Hafta geçmeden 49 olup item dizdim abi demeye başladılar tekrar . Bunlar iflah olmaz . Gerçek adam dediğin abi çekmez 1 , Menfaatçi değildir 2 , Gözü yükseklerde değildir 3 .
İkvxkritikçisi