ARZLAR MISIRA GİREMİYOR DİYE ARKA KAPI YAPIYORSUNUZ......

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: ARZLAR MISIRA GİREMİYOR DİYE ARKA KAPI YAPIYORSUNUZ......

Mesaj gönderen konfucyus »

canlarım adamların 2 ağlamasından böyle birşey oldu diyorsunuz. bu konu hakkında güzel bir söz geldi aklıma ve sözde şöyle der: "AĞLAMAYANA MEME YOK"

bırakın onlar ağlama devam etsin hatta yönetimede destek verelim arzların mısır girişi arz sancaktan olsun diye sırf onlar yorulmasın bankaya kadar kesilme riskine karşıda oraya bi sandık atsınlar hatta en yakın işporta yerleri olan ışığın orayada gitme riski olan arzlar için arz sancağa bir işporta koyulsun.

duy bizi ey yönetim bunları sırf arz nüfusunu arttırmak için icra eyleyin lütfen

GM tagını sadece oyundakı bayanlara salca olup ona buna hediye vermek için kullanmayın azcık icraat icraat. arzlara daha çok yardım edin ki kesecek arz sayısı artsın =)
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
xFEROox
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFEROox »

ılla konusucam e.ödekı madenler hep lodos kalesının orda meraklanma 3"lewel de lodos muhafızı görevı yapan cogu kısı lodos oluyor ıstısnalarda arz oluyor bu kadar maden sıze yakın bız bır sey demıyoruz ?? az duyarlı olun lutfen...
Resim

ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bydeathh »

xFEROox yazdı:ılla konusucam e.ödekı madenler hep lodos kalesının orda meraklanma 3"lewel de lodos muhafızı görevı yapan cogu kısı lodos oluyor ıstısnalarda arz oluyor bu kadar maden sıze yakın bız bır sey demıyoruz ?? az duyarlı olun lutfen...
de o zaman de boşalt içini hatta senle qece meyhanesine qidelim kafamızı bulalım içelim qüzelleşim
Resim
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Kullanıcı avatarı
yolyorgunu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yolyorgunu »

xFEROox yazdı:ılla konusucam e.ödekı madenler hep lodos kalesının orda meraklanma 3"lewel de lodos muhafızı görevı yapan cogu kısı lodos oluyor ıstısnalarda arz oluyor bu kadar maden sıze yakın bız bır sey demıyoruz ?? az duyarlı olun lutfen...
desteklıyorum adam haklı bence lodosların bu kapı konusunda konusmaları sacma gelıyo gelıyı onlard akullanıyo sonuta D

Resim
ResimResim

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

yolyorgunu yazdı:
desteklıyorum adam haklı bence lodosların bu kapı konusunda konusmaları sacma gelıyo gelıyı onlard akullanıyo sonuta D

Resim
ya kardeşim bu fero arz sen ona karşı olacaqın yerde katılıyon dikkat li oku az ya :shock:
Resim
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
xFEROox
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xFEROox »

bydeathh yazdı:
yolyorgunu yazdı:

Resim
ya kardeşim bu fero arz sen ona karşı olacaqın yerde katılıyon dikkat li oku az ya :shock:
cok komıksın bydeathh arz o ;)
Resim

ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
yolyorgunu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yolyorgunu »

bydeathh yazdı:
yolyorgunu yazdı:

Resim

haha kardesım bende arzım D kımı desteklemem gerekıyo d

Resim
ResimResim

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kok29 »

Zaza yazdı:
RADQN yazdı:
konfucyus yazdı:
yav arkadaslar birde olaya iyi tarafından bakın.

leş bekleyen kokmuş akbaba gibi komutanda bekleyen arzlar yıldırdımı lodosları hayır.

o yüzden boşa denmiyor ASİL LODOS diye bu yaptıkları sayesinde lodoslar daha cok bağlandı birbirine

ama onlara bir bakın ? 2 kere zorluk görüpte arz klanını terk edenlerin sayısı saymakla bitmez =)

hem bir acıdanda iyi oldu =) artık sıkıntıdan birbirinizi kesmez 2 kapıda arz kesersiniz =)

ondan ona ondan ona =) arz nüfusu artar belki hahahaha cok komik bir olay ama gülmeden duramıyorum

:D :D Eline Saglık Abi Süper Olmuş :D :D [/color]

buna gülüyom leş bekleyen akbaba demene önce bir çarşi önüne bak kim bekliyor babialiye bak kim bekliyor ozman söyle bu lafini çarşi önünde bir dur kaç lodos bekliyor say bide komutana git kaç arz bekliyor say ondan sonra yorum yaz derim. sonrada yeni bölgeler lodoslara yakin madenler yine lodoslara yakin daha ne istiyosunuz hidra eklentisi geldi subay ve balikci sizde idi bizde bi komutan.onuda geç dev komondo kime yakindi bunlara ne diceksiniz peki herşey lodoslarin ellerinin altnda gelmiş yeni kapi yapan dev isyan ediyosunuz daha ne diyem ben size bilemiyom. bir komutan bizde die zorlaniyosaniz dahada bişey diyemiyom size lodoslar hep komutanda oluyor haladir isyan eden lodoslar gülüyom sadece :D
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

AZI OLAN KONUŞUYOR :mrgreen: PRDON PARMAĞI OLAN YAZIYOR :D
Resim
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kok29 »

konuşanda isyan edende belli kimler oldugu daha bu konu hakkinda yorum yapmicam isyan etmeye devam edin :D
ilkyardim
Acemibüyü

“Genel Sohbet” sayfasına dön