****ŞAHESERLER**** TL ile alımı
- gercenisli
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ****ŞAHESERLER**** TL ile alımı
Herşey gerçek parayla satılsın diyen mi var. Sizin dediğiniz olay oyundaki sanal para veya aktarılan satılan birşey gerçek para ile satılırsa olur. Benim dediğim sadece ECEL LATIF EJDER ASHAB.. Bu silahlar aktarılmaz satılmaz bu durumda bu şaheserlerden birini alan kişi zengin olma gibi bir durumu olmaz. Dolasıyla oyununda düzenini bozmaz
Tükürülecek o kadar surat varken yerlere TÜKÜRMEYİN
Konuyu kapatın Yöneticilerrrrr
yaw bune saçmalık....
Yöneticiler konuyu kapatın silin lütfen..
Para oyunu bu ya Tl ile satılısınmış....
Daha sonra çocuk oyununa döner Metin-2 den farkı kalmaz...
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
Süper Fikir Bence
Hemen alırım
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
Bu Gibi Durumlar Bazı Oyuna Bağımlı Kişileri Özelliklede Çocukları Hırsızlığa ( Babadan Anneden Habersiz Para Alıp Biriktirmeye) Yöneltir. Şahsen Saçma Bir Fikir Olmuş.

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
bence doğru isteyen receteyle uretsin isteyen para ile alsın hem parayla alım olursa madenlerde fazla beklyen olmaz durumu olmayanlara yer açılır
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
işte arkadaş vericeğim cevapda bu olurdu bu kadar bitmiştir o adamlar malmı çok haklısın turko çalışıpda bu oyunu oynıyıp şaheser bekliyosan o senin sorununturkoxHAMSTER yazdı:Oyundan anlamayan adam gidip para verecek alacak şaheseri ondan sonra?
Yahu bu şaheserler oyuna emek harcayanlarındır.Eğer çalışıyorsan oyundan bir şey bekleme hayatta işine bak ailene bak.Bu bir eğlence oyunu olabilir ama oyunda öylesine girenler mi kazanacak yoksa emek harcayanlar mı?O zaman benim şaheser üretmek için harcadığım 2 hafta-3 hafta lık zamanı bana geri versinler bende size 50 tl vereyim.Üretenlrein suçu neydi.Ozaman üretenler şaheserlerini geri verip 40 tl alabilsin.
bende bunu söyledim dinleyen yokyaw bune saçmalık....
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Bencede olsun yha yeter artık kadimi kesmek artık bir hayal 
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bu tarz oyunlarda yönetim ek gelir yapmak zorunda ama bu plus dışında olmamalı İKV kesinlike para gücü olan bir oyun olmamalı
1 kişi oyunda saatlerini harcar öbürü 15 dakikada alır haksızlık 
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
plus uyelık yeterlı bence eger vaktın yoksa sahaserı ne yapıcan ? bu oyunu aklı eren ermıyen herkes oynuyor ve o sahaserı alabılmek ıcın neler yapabıleceklerını tahmın bıle edemıyorum oyunda ıtem hırsızlıkları bu kadar ayyuka cıkmıs bır durumdayken parayla sahaser alalım dıyorsunuz ....real hayatta para kazanmak ıcın emek vermen gerekıyorsa bu oyundada kazanmak ıcın emek verıp kazanmak lazım oyle 50 tl verıcen hoop sahaser elınde ....YaLnIzKaLp yazdı:Bu Gibi Durumlar Bazı Oyuna Bağımlı Kişileri Özelliklede Çocukları Hırsızlığa ( Babadan Anneden Habersiz Para Alıp Biriktirmeye) Yöneltir. Şahsen Saçma Bir Fikir Olmuş.
o zaman oyunu bu kadar zaman harcayıp neden oynuyoruzkı ...oyunda onlıne sayısı azalır uye sayısı cok olsa bıle...

Siyahgece
İnterneti sadece oyun oynamak içinmi kullanıyorsunuz? 30 liraya internette yapabilecekleriniz sadece oyunla sınırlıysa bir şey diyemem. Sanırım size göre eğer bir aile ayda 30lira internete 30 lirada telefon faturasına verebiliyorsa durumu iyidir? Yemek yemez , su içmez , yıkanmaz , ısnımaz, barınmaz sadece internet ve telefon faturasını öderse durumu iyidir. Peki öyleyse.Suskunjackal yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Ekonomik durmu kötü olan plus alamaz, mantıksız konuşuyorsun gibi..Suskunjackal yazdı:Canceazi yazdı:O zaman ekonomik durumu yeterli olmayan oyunda ezilsin mi ???fatihfb88 yazdı:Bencede qüzel bir fikir TL ile alım olsa Şaheser silahları ben alırım xD
Ekonomik durumu olmayan biri zaten oyunu oynamaz.
Kardeşim anlamadın herhalde.Oyunu oynamaz çünkü net parası + tlfn parası geliyor bunları ödeyen plusda alır başka bişeyde ama ödeyemeyen hiç bişey alamaz.
Cafeden bile oynasa her gün 2 lira harcasa 60 lira 1 ayda.