Bende Zamanx ' e katılıyorum.İşi olanı niye bıracaksın ki bu iki klan içinde geçerli.Sonuçta arz ve lodos düşman ve klana giren herkes kesilmeyi kabullenmiş sayılır.Dalmak veya dalmamak kişinin , loncanın elindedir.Bence bu tam bir Adamına göre muamele bence en mantıklısı.Dostlar hariç işi olanı bırakmayın kardeşim.Dalın dal dal dal.Lodos arz düşmantır ayrım yapan kalleştir.burhanabi yazdı:Kardeşim söyledıklerının % 70 ine Katılıyorum % 30 a Gelınce şurda Görev Var arzlar Rahat Bırakın Desek emin Ol 10 kişiden 2 si bırakır 8 i dalır İstisnalarda Kaideyi Bozmaz, İnş. İstisnalar Cogalır Kaide olur dıyorum..volkan yazdı:Bu konu sureklı gundeme gelıyo.Gundeme gelmesı guzel fakat sacma sapan konuyla alakası bıle olmayan ınsanların gereksız ve bos konusmaları ınsanı gercekten sınırlendırıyo...Lonca bazında dusundugumuzde meranda 20'yı askın lonca var.Ve bı okadarıda bazı talıhsızlıkten ve bılınmeyen nedenlerden oturu sunucumuzdan ayrıldılar.Fakat uzucu olan sudurkı bu 20'yı askın lonca gerek klandaslar olsun gerek karsı klan dusmanlar olsun hep bır savas hep bır tartısma hepbır rekabet ıcındeler...
Sunucumuzdakı yıkılmaz dagılmaz denılen loncalar malesef suan aramızda deıler.Lonca kurmak veya bu ısı yurutmek hıc kolay deıl.Bu oyuna baslarken belkı bır cok seyın farkında deıldık kendımızı bır oyun platformu cıınde kaybolmus bulduk.Fakat zaman gectıkce , gecen zamn ııcnde bızde bır cok tecrube ve olgunluk sewıyesıne ulastık.Bu ıdealler ve hedefler dogrultusundada yolumuza dewam edıyoruz.Bu oyun ıcerısınde yapıtklarımızı belkı burda sırasıyla anlatmak banA cocuk ısı gelıyo.''LONCALAR YAPTIKLARIYLA HATIRLANIR'' deıl...'' LONCALAR YAPTIKLARINI PAYLASINCA HATIRLANIR''...Bız yaptıklarımzıı paylastık.Paylasmayada devam edıyoruz.
Ben arz bır arkadasımın benı yolda geecerken kesmek yerıne slm verıp hal hatır sordugu,ben bır gorev olunca sadece kendı klan loncalarının deıl dıger loncalarınında yardıma geldıgı,Er maydanlarında savasırken arada oturup sohbet edıldıgı bır meran ıstıyorum...
Konuya verecem cewapsa Lonca acmak ve bolesıne agır bır sorumlulugu ustlenmıs olmak gercekten kucumsenır bır ıs deıl...Merandakı butun lonca baskanlarımzıı kutlarım.Hep sı sahsım adına meranın en ıyı loncalarıdır..
SaYGıLaRımLa Choosensxwanted
ama Şunu Unutmasınlar Naylon Yapan Falan Dinlemicez (Tabi Adamına Göre) İster Görevi olsun Vesayre Başka Birşey olsun Bırakmıyoruz Lonca Olarak İstediklerı Kadar konussunlar Aldırış yok [Görevimiz 1 haftada 5000 Arz Kesmek]
İyi Oyunlar İyi Forumlar...
MEandakı En iyi Locnalar Sizce hangısı
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: MEandakı En iyi Locnalar Sizce hangısı
EXCELLENCE
Exlence Aynen Bende Senin Sözlerine Katılıyorum Klana Girip KESME KESME Diyen Arzlara Gıcık Oluyorum
Neden girdinz Hacı O Zaman Klana Ayrıca Mesela Buyucudeyken Bırıne Dalmadan Geçıorm Yanımdan Geçerken Bı Bakmısım Durdurma atıp Beni Kesicek Ne Akıllı Arkadaşlar Varmıs

||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
arkadaşım yani burhan abi okuman yok galiba diyorum ki klansız lomcalarda en iyi sonx diyorum iyi okuburhanabi yazdı:Kardeş Şakamı Yapıosun Güldürüomusunsanane11 yazdı:bnce meranda şu an ki en iyi lonca olacak ve en sagın kişilerin bulundugu lonca topluluğu
SoNx başka lonca tanımıyorum klana girdiklerinde de meranın rüzgar esiyor kasırga yaratıyorlar ben buna inaniyorumhiç görmedım Klana Girdiklerını Girerlerse bi ara Pm atsınlar Lonca Emi Atalım
....................Sonx.........................
- Justerini
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
en gırgır şamata muhabbeti bo olan lonca SoulofX Team
..
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
lonca içi küfür ve şiddetJusterini yazdı:en gırgır şamata muhabbeti bo olan lonca SoulofX Team..
- Justerini
- FareAdam Düşmanı
morukkelleci yazdı:lonca içi küfür ve şiddetJusterini yazdı:en gırgır şamata muhabbeti bo olan lonca SoulofX Team..
+ ahlaksız teklifler sevieşk mi kanka fln xD Apaçi stayla
Hahaha Bak Burda Koptum İşteSonxkaos yazdı:arkadaşım yani burhan abi okuman yok galiba diyorum ki klansız lomcalarda en iyi sonx diyorum iyi okuburhanabi yazdı:Kardeş Şakamı Yapıosun Güldürüomusunsanane11 yazdı:bnce meranda şu an ki en iyi lonca olacak ve en sagın kişilerin bulundugu lonca topluluğu
SoNx başka lonca tanımıyorum klana girdiklerinde de meranın rüzgar esiyor kasırga yaratıyorlar ben buna inaniyorumhiç görmedım Klana Girdiklerını Girerlerse bi ara Pm atsınlar Lonca Emi Atalım
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Altını çizdiğim yeri sen yazmadın mı acaba?Sonxkaos yazdı:arkadaşım yani burhan abi okuman yok galiba diyorum ki klansız lomcalarda en iyi sonx diyorum iyi okuburhanabi yazdı:Kardeş Şakamı Yapıosun Güldürüomusunsanane11 yazdı:bnce meranda şu an ki en iyi lonca olacak ve en sagın kişilerin bulundugu lonca topluluğu
EXCELLENCE
o yazan bizim bi uyemiz fromda arasan sonx loncasına katılmak icin yaptıgı başvuruyu gorursun fromda cok takılmadıgım icin kullanmayıcok bilmiyorum biri bana foto nasıl koyuluyo anlatırsa sancak basdıgımız fotoları yuklerim daha once de bu camur bize atılmaya calışdı biz asla sahte kullanıcı acıp fromda yorum yapmayız gerek duymayız (kişi kendinden bilirmiş işi ) iyi fromlar
....................Sonx.........................
- Excellence
- Teşkilat Neferi
[/color]
Yaw kaç savaşa katıldınız alt tarafı gece 2 3 suları sancak boşken basmışsınızdır.Savaşa katılında öyle görelim rüzgarınızı o en baştaki yorumda klana girdiklerindede rüzgar kasırga filan hiç göremiyoruz yani onu demek istedim.Sonxkaos yazdı:o yazan bizim bi uyemiz fromda arasan sonx loncasına katılmak icin yaptıgı başvuruyu gorursun fromda cok takılmadıgım icin kullanmayıcok bilmiyorum biri bana foto nasıl koyuluyo anlatırsa sancak basdıgımız fotoları yuklerim daha once de bu camur bize atılmaya calışdı biz asla sahte kullanıcı acıp fromda yorum yapmayız gerek duymayız (kişi kendinden bilirmiş işi ) iyi fromlar
EXCELLENCE