Evt Arkadaşıma Katılıyorum aLman ok ucu savaşçılar çifte ile Tek indiriyordu büyücüleri Kendimden Biliyorum:D :mrgreen:DeathLord yazdı:
Kusura bakma ama sen 39 seviyelerde hiç büyücü oynamamışsın yada hiç büyücü kesmemişsin.Benim büyücüm Ksktherockula bilen bilir.Neredeyse tamamı komet merlin takım ve fiziksel sarjlı gözlük ile savaşçıyı kesemiyordum.Adam sakınma açıyor zırhı yüzde 60 a çıkıyor ki o zamanlar büyücü bu kadar hasar veremiyordu.Konsantrasyonla kes diyeceksin.Konsantrasyon açtıgım an savaşçı yanımda ve eğer durdurma atarsa ''Yetenek kullanamazsınız'' yazısı geliyor.5800 enerji var zaten savaşçı 2 bin vuruyordu alman ise ayrıca deparı vardı kısacası savaşçı görünce oyundan çıkıyorduk.Bazı Alman Ok Ucu savaşçılar çifte ile bize tek vurabiliyordu.
Çünkü O zmn Çİftenin Kritigi Hatırladıgama Göre yüzDe 19 du galiba daha fazlaydı Baltadan. :mrgreen:
39 lwlde kemik kafaya çifteyle 300 çakamıyorlardı İmzaxinferno çifte iLe 3 bin küsür dü heraLde önümüzde Çaktı Kaç olgdugunu Tam Olarak hatırlamıyorum oda Alman ok ucu İdi.