Evocati

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Evocati

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

kurmayxnejdet yazdı:Güzel Kardesim Evocatiyi kesememenizin sebebi onun sakınma açması.. Onu bozmanız lasım.. Bunun büyücü ona Büyü Bozma atması lasım.. Atmaz demeyn atıyor.. Çok ta rahat kesersiniz.. Ve biz cehennem tazılarına kadar geldik onları geçemedk.. Sebebide Gurup içinde herkese menzil içi yada dışı 9bn vuruyor xD

Kurmayxnejdet***
Bu sakınmayı bozmayı hiç bilmiyordum ama bizim grup sakınması açıkken de kesti... :mrgreen: :mrgreen:
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
kurmayxnejdet yazdı:Güzel Kardesim Evocatiyi kesememenizin sebebi onun sakınma açması.. Onu bozmanız lasım.. Bunun büyücü ona Büyü Bozma atması lasım.. Atmaz demeyn atıyor.. Çok ta rahat kesersiniz.. Ve biz cehennem tazılarına kadar geldik onları geçemedk.. Sebebide Gurup içinde herkese menzil içi yada dışı 9bn vuruyor xD

Kurmayxnejdet***
Bu sakınmayı bozmayı hiç bilmiyordum ama bizim grup sakınması açıkken de kesti... :mrgreen: :mrgreen:
Aynen bizimkide :mrgreen: :mrgreen:
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

EmirBerkKorkmaz yazdı:

Kurmayxnejdet***
tazılar herkesemi vuruyor? o zaman biraz hareketsiz kalın.
biryelxdeath
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen biryelxdeath »

evet tazılar herkese gidiyor ama mantıklı bir mgrat grubunda 3 büyü 2 şifa 1 savaşçı bulunur zihin atarak, savaşçı durdurma atarak zaman zaman kutup açarak kesiliyor tazılar da

“Genel Etkileşim” sayfasına dön