Bu sakınmayı bozmayı hiç bilmiyordum ama bizim grup sakınması açıkken de kesti... :mrgreen: :mrgreen:kurmayxnejdet yazdı:Güzel Kardesim Evocatiyi kesememenizin sebebi onun sakınma açması.. Onu bozmanız lasım.. Bunun büyücü ona Büyü Bozma atması lasım.. Atmaz demeyn atıyor.. Çok ta rahat kesersiniz.. Ve biz cehennem tazılarına kadar geldik onları geçemedk.. Sebebide Gurup içinde herkese menzil içi yada dışı 9bn vuruyor xD
Kurmayxnejdet***
Evocati
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Evocati
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Aynen bizimkide :mrgreen: :mrgreen:EmirBerkKorkmaz yazdı:Bu sakınmayı bozmayı hiç bilmiyordum ama bizim grup sakınması açıkken de kesti... :mrgreen: :mrgreen:kurmayxnejdet yazdı:Güzel Kardesim Evocatiyi kesememenizin sebebi onun sakınma açması.. Onu bozmanız lasım.. Bunun büyücü ona Büyü Bozma atması lasım.. Atmaz demeyn atıyor.. Çok ta rahat kesersiniz.. Ve biz cehennem tazılarına kadar geldik onları geçemedk.. Sebebide Gurup içinde herkese menzil içi yada dışı 9bn vuruyor xD
Kurmayxnejdet***

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
tazılar herkesemi vuruyor? o zaman biraz hareketsiz kalın.EmirBerkKorkmaz yazdı:Bu sakınmayı bozmayı hiç bilmiyordum ama bizim grup sakınması açıkken de kesti... :mrgreen: :mrgreen:kurmayxnejdet yazdı:Güzel Kardesim Evocatiyi kesememenizin sebebi onun sakınma açması.. Onu bozmanız lasım.. Bunun büyücü ona Büyü Bozma atması lasım.. Atmaz demeyn atıyor.. Çok ta rahat kesersiniz.. Ve biz cehennem tazılarına kadar geldik onları geçemedk.. Sebebide Gurup içinde herkese menzil içi yada dışı 9bn vuruyor xD
Kurmayxnejdet***
-
biryelxdeath
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
evet tazılar herkese gidiyor ama mantıklı bir mgrat grubunda 3 büyü 2 şifa 1 savaşçı bulunur zihin atarak, savaşçı durdurma atarak zaman zaman kutup açarak kesiliyor tazılar da