bilmiyorum ama dedim ya yaptıgı dogru degil diye sen demişsin sadece onunla samimi oldugum icin söyledi bunları bu sen kendini yerine koy seyip saydıgın konustugun kişi seni soyan bir baskasıyla samimi olup sürekli muhabbet icinde olması nasıl nasıl bir düsünce verir .. demiyorum ama simdi sana küfür etmiş iyi etmiş veya haklı diye sende iyi biliyorsun ki senle arası bozulmadan önce tum sunucu nerdeyse onun üzerine gidiyordu psikolojimi kalır insanda + Adamların carını soymus Soyulma kimin başına gelirse o adam daha iyi anlar yani Sen adamla samimisin sohbetlisin ama adamın carını soyan kişiye aynı yaklaşımda bulunuyorsun. Belki gücüne gitmiştir adamın keşke küfür etmeseydi ama orada yanlışını yapmış birşey diyemem ama Diyorum ya ;JuaquiN yazdı:BaLamiR yazdı:Titxtuana yazdı:
yeniçerixblack denen ahlaksıza gelince daha öncede benle ilgili iftiralarda bulunmuş
bir tane foto ekleyemişti foruma, delikurt yeniçerixblack a kızmasının sebebi ise
Tit loncasından attığımız ( Benim çarlarımı soymuştu ) Titxturan yani Rizelii denen
hırsızı koruyup onla ortak iş yaptığı içindi.
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen
Bak Alp hemserin neler yapmış .Demek ki kimseye durduk yere bişiler söyleyip onları karalamamış....
Kadir kardeş olayın içinde değilsin ve bazı şeyleri bilinçsizce söylüyosun. Ben kadiri Yeniçerixrizeli çarımdan beri tanırım bana saygıda kusur etmemiştir. Yaptığı yanlıştanda haberim vardı uyardımda onu ama selam verilince Allah'ın selamını almazmısın ? İşte alırsan delikurt denen kişinin ana bacı küfür ettiği listede adın olucaktır.
Küfür Edene Değil ettirene bakıcaksın...