Veda.... Titxdelikurt

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BaLamiR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Veda.... Titxdelikurt

Mesaj gönderen BaLamiR »

JuaquiN yazdı:
BaLamiR yazdı:
Titxtuana yazdı:
yeniçerixblack denen ahlaksıza gelince daha öncede benle ilgili iftiralarda bulunmuş
bir tane foto ekleyemişti foruma, delikurt yeniçerixblack a kızmasının sebebi ise
Tit loncasından attığımız ( Benim çarlarımı soymuştu ) Titxturan yani Rizelii denen
hırsızı koruyup onla ortak iş yaptığı içindi.

Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen

Bak Alp hemserin neler yapmış .Demek ki kimseye durduk yere bişiler söyleyip onları karalamamış....

Kadir kardeş olayın içinde değilsin ve bazı şeyleri bilinçsizce söylüyosun. Ben kadiri Yeniçerixrizeli çarımdan beri tanırım bana saygıda kusur etmemiştir. Yaptığı yanlıştanda haberim vardı uyardımda onu ama selam verilince Allah'ın selamını almazmısın ? İşte alırsan delikurt denen kişinin ana bacı küfür ettiği listede adın olucaktır.
bilmiyorum ama dedim ya yaptıgı dogru degil diye sen demişsin sadece onunla samimi oldugum icin söyledi bunları bu sen kendini yerine koy seyip saydıgın konustugun kişi seni soyan bir baskasıyla samimi olup sürekli muhabbet icinde olması nasıl nasıl bir düsünce verir .. demiyorum ama simdi sana küfür etmiş iyi etmiş veya haklı diye sende iyi biliyorsun ki senle arası bozulmadan önce tum sunucu nerdeyse onun üzerine gidiyordu psikolojimi kalır insanda + Adamların carını soymus Soyulma kimin başına gelirse o adam daha iyi anlar yani Sen adamla samimisin sohbetlisin ama adamın carını soyan kişiye aynı yaklaşımda bulunuyorsun. Belki gücüne gitmiştir adamın keşke küfür etmeseydi ama orada yanlışını yapmış birşey diyemem ama Diyorum ya ;

Küfür Edene Değil ettirene bakıcaksın...
Resim
Kullanıcı avatarı
BaLamiR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaLamiR »

Bu arada da senin ortaklık yapacagına da inanmıyorum belki sinirden söylüyorlardır bunuda bilemiyorum neyse artık herkeze iyi geceler AEO ' un bu konuda bnden bu kadar

NOT : Tekrar söylüyorum bana kimse delikurtu savunuyorsun demesin... Sadece gercekleri söylüyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Delikurt ,

Sen ile ilk münakaşamız oyunda Ferro ( Ferhat Baba ) ile benim iyi anlaşmamdan dolayı benim plusum olmadıgı zaman diliminde bölgeden hakaret ederek başlamıştı. Plus paketi bir halt sanan sen millete iftiralar atan özelden Anneme Babama ağza alınmayacak hakaretler eden bölgeden ise ahlak dersi veren 2 yüzlü karaktersizin tekiydin.İşte olay burdan başladı.

Gelelim düne ;

Bölgeden " Ferro forumdan Kızımın annesine küfür etti forumdan banlandı Row kurallarına göre atılması lazım " diyerek asılsız iddialarla başladıgın yazının doğruluğunu araştırmak üzere forumda geniş çaplı arama yaptım.Son mEsajlara baktım böyle bir olayı görmedim ve Ferro nun banlanmadığını gördüm.Oyuna girip tekrar senin ne kadar iftiracı olduğunu sırf çamur at izi kalsın politikası yolunda millete nasıl laflar söyleyebildiğini sordum.Olayı Ferro ( Ferhat Baba ) haber verdim - Em de oldukları için senın o çirkin yazılarını görmedi - Bölgeden sana böyle böyle yazmışsın - Ferro forumdan Kızımın annesine küfür etti forumdan banlandı Row kurallarına göre atılması lazım - sorusunu sorduğunda ben öyle birşey demedim diyerekten nasıl kıvırmaya çalıştığını tüm sunucu şahit oldu.Özelden emin ol senin için öyle yorumlar geldiki ben burdan yazamam bile onları.
Anlattıgın olayın yalan olduğunun ortaya çıkması üzerine önce işi kıvırıp oyundan çıkmaya çalıştın.Yemedi geri girip yazıları okudun.Ferro sana asıllığını sordu bir türlü ben bu lafı demedim yemin ederim diyemedin ! .Ben sana özelden Anneme Babama küfür etmedin mi sorusuna karşın yemin ederek etmedim demen ise senin kimseden korkunun kalmadığını gördüm ve mesaj yazmayı sana kestim böyle bir insana hiçbirşey anlatılmaz diye.

Daha sonra sen yine bölge kanalını kullanarak iftiralar atmaya başladın.Öyle bir şey demedim dediğin - Ferro forumdan Kızımın annesine küfür etti forumdan banlandı Row kurallarına göre atılması lazım- lafını dediğini kabul ettin.Arkadan sunucudan ne kadar laf yediğini 50 kişiden 49 un seni bu iftiran ve genel durumunu nasıl yorumladığını kendi gözlerinle gördün.Sunucudan ayrılmanın nedeni sadece 3-5 kişinin sana laf söylemesi değil sunucunun tamamına yakınının sana nasıl karşı çıktığını görünce anladın .

Arz Klanı mensuplarına hırsız , #@!? , kp açları diyerek tüm klanı genelleyen lafların ile her zaman tepki çektin .
Klana giren insaları özelden tehdit ederek klandan çıkana kadar seni rahat bırakmayacam lafının bölgeden bir arkadaşın dile getirmesi üzerine yine aynı taktikle nasıl kıvırmaya çalıştığını da gördük(Zannetme Plus paket sende var sadece sesini duyuramaz bu insanlar )

Tartışma esnasında bölge kanalından günlük olağan işlerini yapan ( İtem Yansıtma - Muhabbet ) kişilere "SUSUN ! KİMSE YAZI YAZMASIN " şeklindeki ifadene ise diyecek laf bulamıyorum . Kendini ne halt sanıyorsan artık bunları söyleme cesareti bulabiliyorsun.

İşte böyle Delikurt.Tüm Geçmişin milleti hor görerek yaşları küçük yürekleri büyük insanları aşağılayarak söylediğin bunca laf iftira üzerine tüm sunucunun tepkisini üzerine çektin ve olay bir noktadan sonra koptu....

Hayatında Başarılar Diyemiyorum Onca Hakaret Üzerine . . . Akıllanman Dileği İle :!:
Kullanıcı avatarı
Titxaybala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxaybala »

Uzatmaya gerek yok delikurt un dönmesi için elimizden geleni yapacağız, ola ki dönmez
onun taşıdğı bayrağı bizler devralacağız, Tit loncası sürekli karalandı, çamur atıldı ama güneş
balçıkla sıvanmadı bizleri bilen bildi aklı eren IQ seviyesi yeten at gözlüğünü çıkaran herkes
bizlerin ne kadar dürüst ne kadar onurlu kimseler olduğumuzu gördü.

Gelelim yapılan olumsuz yorumlara samimiyetimle söylüyorum bu sunucunun açıldığı ilk gün
çarımı açtım ve hala da buradayım, herkesin ciğerini biliyorum ve bayan olmanın farkı mı
avantaj yada dezavantajımı diyelim bilemiyorum ama delikurt un hırsızları arsızları ahlaksızları
deşifre etmesinden çok önce bütün ahlaksızları zaten görmüş tanımıştım, arz klanından söz
ediliyor ben yeminliyim arz klanına girmemeye nedeni aşikar bir bakın ön yargısız ve tarafsız
ne kadar ahlaksız varsa %90' ı arz klanında sebep ? Sebebi çok basit arz klanındaki ( YARISI DİYEBELİRİZ )
oyuncular bunlara prim veriyor sahipleniyorlar çünkü onları kullanıp kasalarını doldurup emeksiz yemek
yemek ve item sahibi olmak istiyorlar, peki oyunun zevki nerde ? bedavadan item sahibi olmak emek
harcamadan üç beş kuruş kazanmak bunlar size zevk mi veriyor ? Asla.. sizlerde bunun farkındasınız,
ama hazıra o kadar çok alıştırmışki anne ve babalarınız sizleri, üç kuruşa beş köfte yemek istiyorsunuz...

Delikurt sizin gibi ahlak eksikliği bulanan veledleri deşifre etti, sunucudaki diğer oyuncuların zarar
görmesini engellemeye çalıştı, hepinize hayat dersi verdi, işte sebebi bu kuyruk acınızın...

Pirsultan ( Titxduray ) Cess ( Titxbaşbuğ ) Sycla ( Titxtardu ) dürüstlüklerini bildiğiniz oyuncular, Parthenious,
Sonaday vb. şuan aklıma adı gelmeyen onlarca kişi, bunların dürüstlüklerinden şüpheniz yok biliyorum, oysa
onlardan bir tanesi çıkıp delikurt u karalamadı ona karşı cephe almadı, peki saygı duyduğunuz bu kişiler
sizlerden daha mı aptaldı ? Neden adını yazdığım yada yazamadığım onca kişi oyunun en aklı başında ve
saygın kişileri delikurt un hep yanında oldu ?

Bunları düşünecek beyin olduğunu sanmıyorum sizlerde olsa da malesef işinize gelip düşünmezsiniz,
bu kadar yazıyı boşa yazdığımın farkındayım, ama boşuna sevinmeyin delikurt oyuna geri dönüp
ailenizden almadığınız ahlakı sizlere verecektir.

Not : Yazdığım yazı tüm sunucu için değil kendini bilen ahlak yoksunlarına ithaf olunmuştur.

Titxaybala - Göksu
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı
Resim
Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen JuaquiN »

BaLamiR yazdı:
JuaquiN yazdı:
BaLamiR yazdı:
Titxtuana yazdı:
yeniçerixblack denen ahlaksıza gelince daha öncede benle ilgili iftiralarda bulunmuş
bir tane foto ekleyemişti foruma, delikurt yeniçerixblack a kızmasının sebebi ise
Tit loncasından attığımız ( Benim çarlarımı soymuştu ) Titxturan yani Rizelii denen
hırsızı koruyup onla ortak iş yaptığı içindi.

Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen

Bak Alp hemserin neler yapmış .Demek ki kimseye durduk yere bişiler söyleyip onları karalamamış....

Kadir kardeş olayın içinde değilsin ve bazı şeyleri bilinçsizce söylüyosun. Ben kadiri Yeniçerixrizeli çarımdan beri tanırım bana saygıda kusur etmemiştir. Yaptığı yanlıştanda haberim vardı uyardımda onu ama selam verilince Allah'ın selamını almazmısın ? İşte alırsan delikurt denen kişinin ana bacı küfür ettiği listede adın olucaktır.
bilmiyorum ama dedim ya yaptıgı dogru degil diye sen demişsin sadece onunla samimi oldugum icin söyledi bunları bu sen kendini yerine koy seyip saydıgın konustugun kişi seni soyan bir baskasıyla samimi olup sürekli muhabbet icinde olması nasıl nasıl bir düsünce verir .. demiyorum ama simdi sana küfür etmiş iyi etmiş veya haklı diye sende iyi biliyorsun ki senle arası bozulmadan önce tum sunucu nerdeyse onun üzerine gidiyordu psikolojimi kalır insanda + Adamların carını soymus Soyulma kimin başına gelirse o adam daha iyi anlar yani Sen adamla samimisin sohbetlisin ama adamın carını soyan kişiye aynı yaklaşımda bulunuyorsun. Belki gücüne gitmiştir adamın keşke küfür etmeseydi ama orada yanlışını yapmış birşey diyemem ama Diyorum ya ;

Küfür Edene Değil ettirene bakıcaksın...

Niye madem bu sunucu senin benim üstüme gelmiyoda onun üstüne gidiyolar. Bunuda düşün.
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
BaLamiR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaLamiR »

bilmiyorum alp onu sunucuya sor. Sende biliyorsun bizimle ugrasanlarda oldu ama tabıkı delikurtla ugrasıldıgı kadar değıl bende benim tartiştigim takıldıgım olan adamlarla atıstım küfürlestim onu savunanlarla tartıstım aramı bozdum toplasan 5 -10 oldugu halde bunları yaptım sunucunun yarısı da bana yüklenip üstüme gelseydi belki daha beter bi durumda olurdum .eminim seninde tartıştıgın zmanlar pc yi parcalayacak hale geldigin bile olmustur sinirden işte o duruma geldinmi en ufak bir laf söledikleri zman söyleyen kim olursa olsun ona da patlarsın inkar edilemez bir gercek sana da söylüyorum delikurta cephe alanların çoğu tartıştıgı adamların arkadaşları ne oldugunu bilip bilmeden direk adama laf söyleyenlerden olusuyor.belki o arkadaşları konuyu bilse arkadaşının yüzüne tükürecek nerden bilebiliriz.
Resim
oyarar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen oyarar »

Sayın Tit Loncası Uyeleri:
Kendinizi kandırmayı bırakın. Titxdelikurt nasıl biri olduğunu siz daha iyi biliyorsunuz onun için burda Titxdelikurt sucsuzdur dürsttür. Anneye ve Babaya saygılı olan bir kişiliğe sahiptir demeyi bırakın. Burda Yazalacak Çok Şeyler var ama inanın Bunun oyun olduğunun farkında olduğum için ayrıntısına girmiyorum.
Gerçek Hayatta Başarılar Dilerim En Doğru Kararı Verdiğin İçin Ayrıca Tebrik Ederim.

LÜTFEN YAZDIĞINIZIN GERÇEKCİLİK ORANIN OLDUĞUNA ÖNCE SİZ İNANIN :lol: :lol: :lol:

Resim
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

yarar sayın tit üyeleri diye birşey yok tek bir üyeden bahsediyoruz oda delikurt.
o charların hepsi delikurta aittir. hadi oyunda başka birine ait olsa bile emin ol delikurt onların adına forum hesabı açıp bu yorumları yazdı. konuşmasından anlayabilirsiniz biraz dikkat edin.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Gokxyancy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün

Mesaj gönderen Gokxyancy »

bu nebicm biri yaw her isi yalan dolan
'' LaZpApAzZ '
Kullanıcı avatarı
Parthenious
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Parthenious »

Alp onu savunma gibi bir amacımız yok ama dogrularıda göz önünde bulundur o adamın sana o söledigi laf ne zman söylendi söylendigi zamana kadar kimlerle tartıstı kimler hakaret etti küfür etmedikleri yeri etmedikleri akrabası kalmadı belki sende gidip onlara yakınlıgını gösterince sanada tepkisini göstermiştir dogrumu tabikide yaptıgı dogru degil ama ne olursa olsun ayrıntıları da göz önünde bulundur...Ayrıca bu sunucuda herkezin abi dedigi ve en cok sevip sayılan müfit abimiz kimsenin bu tür konularına girip fazla yorum yazmadıgını biliyoruz en uzun yazdıgı sey Güle güle hayatında basarılar Müfit abi bile hak veriyor her zmanda haklıydın diyor . O kadar kötü biri olsa bunları söylermiydi sence ??
Kadir, izlediğim oranda Serhat'ın sivri dili ve konulara yaptığı cesaretli yorumlar yüzünden çok üstüne gidiliyor..
Her tartıştığı hırsız yada arsız demiyorum.. Kavgalı olduğu sevdiğim arkadaşlarım da var.. Ama kesinlikle aralarına girmedim girmemde..

Geçmişte sizlerle de tartışmıştık hatırlıyorsan.. Sen, Eşime ağza alınmayacak küfürler eden Yasin (Byceo) denen soysuzu savunmak adına bizi çok kırmıştın..Geçmişe sünger çektik biz.. ama o soysuzun yaptıklarına asla.. İşte ben senin yaptığını yapmaktan; yani bir tarafı savunurken diğer tarafın kalbini kırmaktan korkuyorum.. Yanlış anlama kötü niyetle söylemiyorum..

Yalnız yorumları okurken çelişkiye düştüm.. Titanxic denen şahsiyet yoksunu küfürbaz, hırsız demicem çünkü hiç bır hırsız ben çaldım yine çalarım demez ki bu adam neden Serhatı bukadar seviyor ve gitmemesi için bu kadar istekli.. :? :? Oyunda en göze batan arsız, ahlaksız bu adam.. Eminönü sunucusuna ilk girdiğim gün, ilk yasakladığım yine bu herifti... Onun için Serhatın bahsettiği kişiliği, bu adamı dışlar diye düşünüyorum..

Neyse.. Sülç-i tuş ettiysem affola :mrgreen:

Kadirim sen yanlış anlama beni ok..
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön