sen dalgamı geçion asıl bayanların itemleri çok daha ucuz..erkekler zorlanıoalisergvn yazdı:OYUNA İLK BAŞLADIĞIMDA BAYAN KARAKTER AÇTIM ÇÜNKÜ GİRİŞTE BAYAN ERKEK FARKI GÖRSEL OLMAK DIŞINDA HİÇBİR ŞEYİ ETKİLEMİYORMUŞ.( EN AZINDAN BÖYLE YAZIYORDU ) OYUNA GİRDİM LVL UP FİLAN DERKEN 39 OLDUM
ŞİMDİ SORUNUMUZA GELELİM İTEM DİZMEK İSTEDİM 39 LVLDE BAYANLARA GÖRE İTEM YOK DENECEK KADAR AZ OLANLARDA UÇUK FİYATTAN SATILIYOR...
BENİM SUÇUM NE HANİ FARK YOKTU AL İŞTE SANA FARK BAYANLARA GÖRE İTEM ERKEKLERE ORANLA 1/10 ORANINDA DÜŞÜYOR NEREDEYSE...
İŞTE ÇÖZÜM FİKİRİM
OYUNDA MISIR ÇARŞISINDAKİ TERZİNİN AYNISINDAN METEORDA VE YERALTINDADA OLSUN VE İTEMLERDE BAYAN ERKEK DEĞİŞİMİ UCUZDAN YAPSIN. UCUZ DERKEN AZ DEĞİL TAM UCUZ ÇÜNKÜ FARK YOK DEMİŞTİNİZ OYUNUN BAŞINDA ÖRN 49 LVLLİK İTEMİ MAX ( DİKKAT MAX.) 100 BİNE DEĞİŞSİN
SAYGILARIMLA KUKLACI: /f Aliihsanergüven
Karakterlerde bayan erkek ayrımı sorunu ve çözüm fikiri!!!!!
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Re: Karakterlerde bayan erkek ayrımı sorunu ve çözüm fikiri!!!!!
arkadaşım şaka mısın nesin EŞİTLİK olsun diyorum sen diyosun bayanlar değil erkekler zorlanıyor bende bunu diyorum abi bi dur düşün sonra cevap yaz yapma böyle yaSagopakajmeran yazdı:sen dalgamı geçion asıl bayanların itemleri çok daha ucuz..erkekler zorlanıoalisergvn yazdı:OYUNA İLK BAŞLADIĞIMDA BAYAN KARAKTER AÇTIM ÇÜNKÜ GİRİŞTE BAYAN ERKEK FARKI GÖRSEL OLMAK DIŞINDA HİÇBİR ŞEYİ ETKİLEMİYORMUŞ.( EN AZINDAN BÖYLE YAZIYORDU ) OYUNA GİRDİM LVL UP FİLAN DERKEN 39 OLDUM
ŞİMDİ SORUNUMUZA GELELİM İTEM DİZMEK İSTEDİM 39 LVLDE BAYANLARA GÖRE İTEM YOK DENECEK KADAR AZ OLANLARDA UÇUK FİYATTAN SATILIYOR...
BENİM SUÇUM NE HANİ FARK YOKTU AL İŞTE SANA FARK BAYANLARA GÖRE İTEM ERKEKLERE ORANLA 1/10 ORANINDA DÜŞÜYOR NEREDEYSE...
İŞTE ÇÖZÜM FİKİRİM
OYUNDA MISIR ÇARŞISINDAKİ TERZİNİN AYNISINDAN METEORDA VE YERALTINDADA OLSUN VE İTEMLERDE BAYAN ERKEK DEĞİŞİMİ UCUZDAN YAPSIN. UCUZ DERKEN AZ DEĞİL TAM UCUZ ÇÜNKÜ FARK YOK DEMİŞTİNİZ OYUNUN BAŞINDA ÖRN 49 LVLLİK İTEMİ MAX ( DİKKAT MAX.) 100 BİNE DEĞİŞSİN
SAYGILARIMLA KUKLACI: /f Aliihsanergüven
bu fikri sevdim terziden değiştirme fikri olabilir aslında hem piyasa düzelir
Sunucu: Teşkilat
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
alisergvn yazdı:arkadaşım şaka mısın nesin EŞİTLİK olsun diyorum sen diyosun bayanlar değil erkekler zorlanıyor bende bunu diyorum abi bi dur düşün sonra cevap yaz yapma böyle yaSagopakajmeran yazdı:sen dalgamı geçion asıl bayanların itemleri çok daha ucuz..erkekler zorlanıoalisergvn yazdı:OYUNA İLK BAŞLADIĞIMDA BAYAN KARAKTER AÇTIM ÇÜNKÜ GİRİŞTE BAYAN ERKEK FARKI GÖRSEL OLMAK DIŞINDA HİÇBİR ŞEYİ ETKİLEMİYORMUŞ.( EN AZINDAN BÖYLE YAZIYORDU ) OYUNA GİRDİM LVL UP FİLAN DERKEN 39 OLDUM
İŞTE ÇÖZÜM FİKİRİM
SAYGILARIMLA KUKLACI: /f Aliihsanergüvenmaksat eşitlik anLa
eşitlikte olmasın birader biz o kadar item depoladık eee nolcak birden piyasa alt üst olcak hayır piyasa zaten değişti 100 m den fazla zarara girdim elmntlerde bi daha olursa kalbime iner
Re: KARAKTERLERDE BAYAN ERKEK AYRIMI SORUNU VE ÇÖZÜM FİKİRİ!!!!!
Fiyatları ayarlayan ben , sen ve buraya yorum yazanlar. Yönetimin bununla hiçbir ilgisi yok. Arz talep meselesi. Erkek veya Kadın eşyalarının düşme olasılığında bir ayrımcılıkta yok. Şans işi.alisergvn yazdı:ARKADAŞLAR SORUNU ANLAYAMADINIZ BEN SADECE BAYANLARA AYRIM YAPMIYORUM KENDİNİZ YAZMIŞSINIZ BAYAN İTEMLERİ UCUZ O ZMN BAY CHARLARI OLANLARA HAKSIZLIK OLUR
BENİM KENDİ GÖRÜŞÜM TERZİ BOŞ DURMASIN AMA YİNEDE GMLERE KALMIŞ Bİ OLAY
İYİ FORUMLAR
Titreyin , kahve için , ne bileyim elma yiyin ondan sonra düşünün.
ya yeniliğe bu kadar kapalı olunmaz ya 
Re: Karakterlerde bayan erkek ayrımı sorunu ve çözüm fikiri!
valla arkadaş o kadar online oyun oynadım böyle saçmalık görmedim. itemlerde kadın erkek ayrımı mı olur arkadaş. sorun artık para olmaktan da çıktı. bayan item bulamıyorum. maraton adam gözlük alıcam. bayan gözlük yok. olanlar da satmıyor zaten kendi kullanıyo. yani bu kadar mı zor bir yenilik getirmek, bir problemi çözmek?
insan olan zaten 4 yılda anlardı şimdiye birşey yapardı ama amaç başka. para getirmiyorsa o yeniliğin faydası yok kafasıyla yaşamaya devam edin.
insan olan zaten 4 yılda anlardı şimdiye birşey yapardı ama amaç başka. para getirmiyorsa o yeniliğin faydası yok kafasıyla yaşamaya devam edin.
2009 konularını aanları ulus meydanında sallandıracan bak o zman acabliyorlarmı zıplatabliyorlarmı 4 senenin konularını zıplatanlar ceza alıyordun zamanında ne oldu kurallarmı değiştide bizim haberimiz yok eski konuları üstte taşımak forum etiklerine aykırıdır. Tüm forum siteleri aynı sekilde çalışmaktadır asın gitsin acımayın 
yoksa bir zıplarırım zıplatırım yanicik alla alla.
yoksa bir zıplarırım zıplatırım yanicik alla alla.
A R Z L O D O S
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
39 level itemleri alıp ne yapacaksın. 49 level olduktan sonra çöpe atacağın şeyleri alma. 49 level olduktan sonra başlarsın üstünü dizmeye.