Aptal gördüm ama bu kadar aptalı hiç görmedimbendensairolmaz yazdı:Güzel bir etkinlik olmuş.
Foruma taşınmasıda güzel fakat bu şekilde olmaması gerekir diye düşünüyorum.Rakibe saygı herseyden önemlidir.
Yalnızsavascı bence savunma yapma . Çünkü Megaşifaya yazılması onun güçlü ve dişli bir rakip olduğunu gösterirOnlar farkında olmadan gücünüzü gösteriyor.
Kazanmak değil , Sevinmesini bilmek önemlidir.
Arzım fakat , Lodosa olan saygım daha fazla
SÜV€YD@
İmzama bak ,Gerisi teferruat
Değişen Meranın Büyüyen GÜCÜ :))
Re: Değişen Meranın Büyüyen GÜCÜ :))
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Rizelimmm burda aptal olan sensin bence.Adam doğru olan şeyi söylemiş.Sen bu akılla devam et lonca arkadaşlarından başka arkadaşın olmaz.Bunun bir oyun olduğunu unutmayalım.Bu Rizelimmm aşırı kendini oyuna kaptırmış , arz olmayı kendisine o kadar benimsemişki sıradan bir sancak almayı foruma taşıyor.Hadi bende sandım konuya girmeden önce bir loncayı Em savaşında devirdiniz.Böyle sıradan günlük olan şeyleri niye forumlara taşıma ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum.Rizelimm bu oyun ya kaptırma kendini bu kadarRizelimm yazdı:Aptal gördüm ama bu kadar aptalı hiç görmedimbendensairolmaz yazdı:Güzel bir etkinlik olmuş.
Foruma taşınmasıda güzel fakat bu şekilde olmaması gerekir diye düşünüyorum.Rakibe saygı herseyden önemlidir.
Yalnızsavascı bence savunma yapma . Çünkü Megaşifaya yazılması onun güçlü ve dişli bir rakip olduğunu gösterirOnlar farkında olmadan gücünüzü gösteriyor.
SÜV€YD@
İmzama bak ,Gerisi teferruatgit Lodos ol o zaman
EXCELLENCE
- essperanza
- FareAdam Düşmanı

[quote="bendensairolmaz"]Güzel bir etkinlik olmuş.
Yalnızsavascı bence savunma yapma . Çünkü Megaşifaya yazılması onun güçlü ve dişli bir rakip olduğunu gösterir
Onlar farkında olmadan gücünüzü gösteriyor.
SÜV€YD@
/alkış
Yalnızsavascı bence savunma yapma . Çünkü Megaşifaya yazılması onun güçlü ve dişli bir rakip olduğunu gösterir
SÜV€YD@
/alkış
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Excellence yazdı:Rizelimmm burda aptal olan sensin bence.Adam doğru olan şeyi söylemiş.Sen bu akılla devam et lonca arkadaşlarından başka arkadaşın olmaz.Bunun bir oyun olduğunu unutmayalım.Bu Rizelimmm aşırı kendini oyuna kaptırmış , arz olmayı kendisine o kadar benimsemişki sıradan bir sancak almayı foruma taşıyor.Hadi bende sandım konuya girmeden önce bir loncayı Em savaşında devirdiniz.Böyle sıradan günlük olan şeyleri niye forumlara taşıma ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum.Rizelimm bu oyun ya kaptırma kendini bu kadarRizelimm yazdı:Aptal gördüm ama bu kadar aptalı hiç görmedimbendensairolmaz yazdı:Güzel bir etkinlik olmuş.
SÜV€YD@
![]()
Dedikleriniz Umarım Bazılarını Tatmin Etmiştir
Saygılarımla . . .
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
MeGaStaR yazdı:Excellence yazdı:Rizelimmm burda aptal olan sensin bence.Adam doğru olan şeyi söylemiş.Sen bu akılla devam et lonca arkadaşlarından başka arkadaşın olmaz.Bunun bir oyun olduğunu unutmayalım.Bu Rizelimmm aşırı kendini oyuna kaptırmış , arz olmayı kendisine o kadar benimsemişki sıradan bir sancak almayı foruma taşıyor.Hadi bende sandım konuya girmeden önce bir loncayı Em savaşında devirdiniz.Böyle sıradan günlük olan şeyleri niye forumlara taşıma ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum.Rizelimm bu oyun ya kaptırma kendini bu kadarRizelimm yazdı:Aptal gördüm ama bu kadar aptalı hiç görmedimbendensairolmaz yazdı:Güzel bir etkinlik olmuş.
SÜV€YD@
![]()
Dedikleriniz Umarım Bazılarını Tatmin Etmiştir2 Lafından Biri MeGa Olduğu İçin Kim Kime Takıyor Kim Oyuna Daha Çok Kendini Kaptırıp Oraya Buraya Konu Taşıma Derdine Giriyor Ortada . .
Ben O Gün Sadece EğLence Amacı Taşıdığı İçin Ve Gücümün Bilincinde oLup Reklama Gerek kaLmayacağı İçin Fotoğraf Çekip Oraya Buraya Konu Sıkıştırmadım
Saygılarımla . . .
Ne mutlu bize karşımızda savaşacağımız birileri var sıkılmıştık artık 3 lonca birleşiyosunuz falan savaş sarıyo
- AmiR
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Selamün Aleyküm Arkadaşlar.
Konu nezdinde adada geçen mücadele de sonucu Çok Güzel ve eğlenceli bir Klan savaşı olup, Eğlence hat safadaydı ve bölgeden geçen gereksiz ve anlamsız yazışmalar dışında ki onlarda umurlarımızda değil ve herkes eğlencesine bakar. !!
Bazı arkadaşlar konuyu gereksiz bulmuşlar, bazıları gerekli kılmışlar.. Belki açılan konu eğlence amaçlıdır ama gereksiz bir konudur, tekrarlanmıyacağın ümit ederek ve Konuda gereksizlğine dürdürmemek açısından
Güzel bir MERAN'da; Seviyeli ve karşılıklı saygı ile Bol Klan savaşları dilerim..
iyi Forumlar !
Konu nezdinde adada geçen mücadele de sonucu Çok Güzel ve eğlenceli bir Klan savaşı olup, Eğlence hat safadaydı ve bölgeden geçen gereksiz ve anlamsız yazışmalar dışında ki onlarda umurlarımızda değil ve herkes eğlencesine bakar. !!
Bazı arkadaşlar konuyu gereksiz bulmuşlar, bazıları gerekli kılmışlar.. Belki açılan konu eğlence amaçlıdır ama gereksiz bir konudur, tekrarlanmıyacağın ümit ederek ve Konuda gereksizlğine dürdürmemek açısından
Güzel bir MERAN'da; Seviyeli ve karşılıklı saygı ile Bol Klan savaşları dilerim..
iyi Forumlar !
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

Rizelimm , Aptal kelimesini sana değilde önünde kholpashalix olduğu için yakıştıramadım. Amir saygı sevgi istiyorsan , ki bizde istiyoruz , rizelimmm adlı şahsiyete , insanca yazlmış bir yoruma , gene insanca cvp vermesini öğretin.Öğretin dediysem çalışın , çünkü bu zihniyette bir adam kolay öğrenemez...
İmzama bak , Gerisi teferruat.
İmzama bak , Gerisi teferruat.

- KHoLPaSHaLiXLe0
- Cin Avcısı

Sayfalarca uzayan gereksız sacma bir konu ve yorumlar.
Gerekli konusma oyun ıcınde yapıldı ama bazı arkadaslar forum uzerınden konuyu uzatma taraftarı.
Evet konu yanlıs ama bu Raveye istedıgınz gıbı saldırabılırsınz yada bizim sırt cevırecegımiz anlamına gelmez.
Dogrusuyla yanlısıyla kardesimizdir uzatmaya gerek yok herkes isine baksın.
Gerekli konusma oyun ıcınde yapıldı ama bazı arkadaslar forum uzerınden konuyu uzatma taraftarı.
Evet konu yanlıs ama bu Raveye istedıgınz gıbı saldırabılırsınz yada bizim sırt cevırecegımiz anlamına gelmez.
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...
KholpashalixLeo ~~ Kıyametx
KholpashalixLeo ~~ Kıyametx
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı

Bak snde diyorsun saçma bir konu biz işimize bakıyoruzda sizinkiler bakmıyor !
Bir konu yüzünden iyi giden dostluğumuz bozulmasın diyorum...
Bir konu yüzünden iyi giden dostluğumuz bozulmasın diyorum...
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

KHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Sayfalarca uzayan gereksız sacma bir konu ve yorumlar.
Bu hakaret etmesi anlamına gelmez , Mehmet kimse sana sırt çevir demiyor çeki düzen vermeniz yeterli.