Değişen Meranın Büyüyen GÜCÜ :))

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rizelimm
İskele Babası
İskele Babası

Re: Değişen Meranın Büyüyen GÜCÜ :))

Mesaj gönderen Rizelimm »

bendensairolmaz yazdı:Güzel bir etkinlik olmuş.

Foruma taşınmasıda güzel fakat bu şekilde olmaması gerekir diye düşünüyorum.Rakibe saygı herseyden önemlidir.

Yalnızsavascı bence savunma yapma . Çünkü Megaşifaya yazılması onun güçlü ve dişli bir rakip olduğunu gösterir ;) Onlar farkında olmadan gücünüzü gösteriyor.

Kazanmak değil , Sevinmesini bilmek önemlidir.

Arzım fakat , Lodosa olan saygım daha fazla ;)

SÜV€YD@

İmzama bak ,Gerisi teferruat
Aptal gördüm ama bu kadar aptalı hiç görmedim :D git Lodos ol o zaman :D
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Excellence »

Rizelimm yazdı:

Foruma taşınmasıda güzel fakat bu şekilde olmaması gerekir diye düşünüyorum.Rakibe saygı herseyden önemlidir.

Yalnızsavascı bence savunma yapma . Çünkü Megaşifaya yazılması onun güçlü ve dişli bir rakip olduğunu gösterir ;) Onlar farkında olmadan gücünüzü gösteriyor.

SÜV€YD@

Rizelimmm burda aptal olan sensin bence.Adam doğru olan şeyi söylemiş.Sen bu akılla devam et lonca arkadaşlarından başka arkadaşın olmaz.Bunun bir oyun olduğunu unutmayalım.Bu Rizelimmm aşırı kendini oyuna kaptırmış , arz olmayı kendisine o kadar benimsemişki sıradan bir sancak almayı foruma taşıyor.Hadi bende sandım konuya girmeden önce bir loncayı Em savaşında devirdiniz.Böyle sıradan günlük olan şeyleri niye forumlara taşıma ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum.Rizelimm bu oyun ya kaptırma kendini bu kadar :D
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
essperanza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen essperanza »

[quote="bendensairolmaz"]Güzel bir etkinlik olmuş.

SÜV€YD@

/alkış
Resim Resim
ResimResim
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Excellence yazdı:
Rizelimm yazdı:

SÜV€YD@

Rizelimmm burda aptal olan sensin bence.Adam doğru olan şeyi söylemiş.Sen bu akılla devam et lonca arkadaşlarından başka arkadaşın olmaz.Bunun bir oyun olduğunu unutmayalım.Bu Rizelimmm aşırı kendini oyuna kaptırmış , arz olmayı kendisine o kadar benimsemişki sıradan bir sancak almayı foruma taşıyor.Hadi bende sandım konuya girmeden önce bir loncayı Em savaşında devirdiniz.Böyle sıradan günlük olan şeyleri niye forumlara taşıma ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum.Rizelimm bu oyun ya kaptırma kendini bu kadar :D

Dedikleriniz Umarım Bazılarını Tatmin Etmiştir =) 2 Lafından Biri MeGa Olduğu İçin Kim Kime Takıyor Kim Oyuna Daha Çok Kendini Kaptırıp Oraya Buraya Konu Taşıma Derdine Giriyor Ortada . . =) Ben O Gün Sadece EğLence Amacı Taşıdığı İçin Ve Gücümün Bilincinde oLup Reklama Gerek kaLmayacağı İçin Fotoğraf Çekip Oraya Buraya Konu Sıkıştırmadım ;)

Saygılarımla . . .
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Kullanıcı avatarı
Rizelimm
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Rizelimm »

MeGaStaR yazdı:
Excellence yazdı:
Rizelimm yazdı:

SÜV€YD@

Dedikleriniz Umarım Bazılarını Tatmin Etmiştir =) 2 Lafından Biri MeGa Olduğu İçin Kim Kime Takıyor Kim Oyuna Daha Çok Kendini Kaptırıp Oraya Buraya Konu Taşıma Derdine Giriyor Ortada . . =) Ben O Gün Sadece EğLence Amacı Taşıdığı İçin Ve Gücümün Bilincinde oLup Reklama Gerek kaLmayacağı İçin Fotoğraf Çekip Oraya Buraya Konu Sıkıştırmadım ;)

Saygılarımla . . .

Ne mutlu bize karşımızda savaşacağımız birileri var sıkılmıştık artık 3 lonca birleşiyosunuz falan savaş sarıyo :D
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

Selamün Aleyküm Arkadaşlar.
Konu nezdinde adada geçen mücadele de sonucu Çok Güzel ve eğlenceli bir Klan savaşı olup, Eğlence hat safadaydı ve bölgeden geçen gereksiz ve anlamsız yazışmalar dışında ki onlarda umurlarımızda değil ve herkes eğlencesine bakar. !!

Bazı arkadaşlar konuyu gereksiz bulmuşlar, bazıları gerekli kılmışlar.. Belki açılan konu eğlence amaçlıdır ama gereksiz bir konudur, tekrarlanmıyacağın ümit ederek ve Konuda gereksizlğine dürdürmemek açısından

Güzel bir MERAN'da; Seviyeli ve karşılıklı saygı ile Bol Klan savaşları dilerim..

iyi Forumlar !
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Rizelimm , Aptal kelimesini sana değilde önünde kholpashalix olduğu için yakıştıramadım. Amir saygı sevgi istiyorsan , ki bizde istiyoruz , rizelimmm adlı şahsiyete , insanca yazlmış bir yoruma , gene insanca cvp vermesini öğretin.Öğretin dediysem çalışın , çünkü bu zihniyette bir adam kolay öğrenemez...

İmzama bak , Gerisi teferruat.
Resim
Kullanıcı avatarı
KHoLPaSHaLiXLe0
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen KHoLPaSHaLiXLe0 »

Sayfalarca uzayan gereksız sacma bir konu ve yorumlar.
Gerekli konusma oyun ıcınde yapıldı ama bazı arkadaslar forum uzerınden konuyu uzatma taraftarı.
Evet konu yanlıs ama bu Raveye istedıgınz gıbı saldırabılırsınz yada bizim sırt cevırecegımiz anlamına gelmez.
Dogrusuyla yanlısıyla kardesimizdir uzatmaya gerek yok herkes isine baksın.
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...

KholpashalixLeo ~~ Kıyametx
Kullanıcı avatarı
Megaxrealist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Megaxrealist »

Bak snde diyorsun saçma bir konu biz işimize bakıyoruzda sizinkiler bakmıyor !

Bir konu yüzünden iyi giden dostluğumuz bozulmasın diyorum...
Delixrealist

Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.

SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

KHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Sayfalarca uzayan gereksız sacma bir konu ve yorumlar.
Gerekli konusma oyun ıcınde yapıldı ama bazı arkadaslar forum uzerınden konuyu uzatma taraftarı.
Evet konu yanlıs ama bu Raveye istedıgınz gıbı saldırabılırsınz yada bizim sırt cevırecegımiz anlamına gelmez.
Dogrusuyla yanlısıyla kardesimizdir uzatmaya gerek yok herkes isine baksın.

Bu hakaret etmesi anlamına gelmez , Mehmet kimse sana sırt çevir demiyor çeki düzen vermeniz yeterli.
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön