Hikaye [5] Kralın dönüşü ve İntikamı....!

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Hikaye [5] Kralın dönüşü ve İntikamı....!

Mesaj gönderen complex »

Eline sağlık. 6. sayını merakla bekliyorum, kitap halinde çıkarttır bunu 200 tane alıcısı şimdiden hazır. :)
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sancakxyazar »

mesgenccom yazdı:
Sancakxyazar yazdı:
Oceans yazdı:Baba iyi hoş yazıyorsun ama yaptığın hiç doğru birşey değil.Ruffles Kralmışta bilmem neymişte.Bir klanı yükseltip diğer klanı karalamanı doğru bulmuyorum ve onaylamıyorum.Hikayelerini bir kişi üzerine değilde topluluk üzerine yazmanı tavsiye ederim.Bu arada ben senin kim olduğunu çözdüm.Ama isim vermek istemiyorum.Bence sen nicki ni değiştir.Sancak yazar değilde Rufflesxyazar yap.
:lol: :lol: :lol: Bir insan bu kadarmı kıskanç olabilir. :lol: Sanane Lan ben isdediğim kişiye isdediğim rolü hikayemde veririm sanane ? Sende yaz hikaye git en iyi dostunu kral yap. Sana batan olay ne burda ? Ruffles benm ve bir çok kişinin gözünde kral ama sen o kadar tanınmayıp böyle hikayelerde yer alamayınca normal olarak kıskançlık moduna girmişsin ;) Hikayelerimde kimlere hangi şekilde rol vereceğim kimseyi bağlamaz. Okuyan okur okumayan yorum yazmaz ;) Diğer hikayelerimdede bir çok kişiye rol verdim ve böylede devam edecek. Oyunu bırakdım demişsin hala forumda ne işin var öyleyse :lol: :D

Bir yazara yakıştıramadım bu konuşmayı :(
Pardon kardeş ben sandım orada Ruffles a Laf atmak isdedi anladım cevabım biraz ağır oldu. Ama ben zaten bu hikayenin Ruffles a özel olarak tasarladığımı belirtmişim. Arkadaş diğer hikayelerimi okumamış anlaşılan neyse gecenki mesajı başka bir olaya sinirlenmşdm burdada ruff a laf attığını sanınca biraz ağır kelimeler kullandım. k.b neyse ;)
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

complex yazdı:Eline sağlık. 6. sayını merakla bekliyorum, kitap halinde çıkarttır bunu 200 tane alıcısı şimdiden hazır. :)

Evet ikv içerisindeki projelerim arasında İkv nin kitabını yazmakta var aklımda ancak bunun için çok üstünde durmam lazım. Gerçek hikayesini başlangıç olarak alıp günümüze geldiğimizde bizden isimler katarak renklendirmeyi düşünüyorum. Elimde ikv ye özel fotolar bulundurmak istiyorum. Kadim hidra gibi görevler olsun gerek er meydanlarından çekilmiş kareler ws karşılaşmaları olsun bunlara çizimler halinde kitabımda yer vermek istiyorum. Belki kitap yerine dergi gibi tasarlanmış birşeyde olabilir bu konuda bana yardımcı olabilecek bu projelerde emeği geçmek isteyen tecrübeli demeyeyimde en azından işi bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım war. Bu konuda kendine güvenen varsa özelden ulaşrsa bana sevinirim :)
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Drowxauril yazdı:hikayede yarar ın adını goremedim???
Sancakxyazar yazdı:Bölge halkının ileri gelenlerinden olan Yarar “Ruffles hoş geldin” dedi.

;)
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

Sancakxyazar yazdı:
Drowxauril yazdı:hikayede yarar ın adını goremedim???
Sancakxyazar yazdı:Bölge halkının ileri gelenlerinden olan Yarar “Ruffles hoş geldin” dedi.

;)

gormemisim kb.
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Peki ben kimim? Ben sizlerin arasında sürekli olan ama varlığımı hissedirmeyen biriyim. Şuan gerçek kimliğimi sunucuda sadece 3 kişi bilmekte. Bunların 2 sini çok iyi tanımassınız fakat biri çok tanıdık. Ben sancağın en eskilerinden biri olduğum için hikayelerde en çok eski kişiliklere yer veriyorum. Ama yeni olan arkadaşlarımızda yer alıcak tabiki. Gerçek kimliğimi öğrenseniz inanamayacak kadar şaşırabilirsiniz :) Ama zamanı geldiğinde sırlar ortaya çıkacakdır. Bu kadar söyleyeyim kim olduğumu durmadan sormanıza gerek yok :lol: Neyse Yeni hikayelerim olay yaratacak. :) Dilek ve şikayetlerinizi özel mesaj yoluyla bana iletebilir bunların sadece gönderen ile benim aramda kalacağından emin olabilirsiniz. Her hakkım saklıdır :D :) Esen kalın ;)
Kullanıcı avatarı
Tolun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tolun »

Sancakxyazar yazdı:Peki ben kimim? Ben sizlerin arasında sürekli olan ama varlığımı hissedirmeyen biriyim. Şuan gerçek kimliğimi sunucuda sadece 3 kişi bilmekte. Bunların 2 sini çok iyi tanımassınız fakat biri çok tanıdık. Ben sancağın en eskilerinden biri olduğum için hikayelerde en çok eski kişiliklere yer veriyorum. Ama yeni olan arkadaşlarımızda yer alıcak tabiki. Gerçek kimliğimi öğrenseniz inanamayacak kadar şaşırabilirsiniz :) Ama zamanı geldiğinde sırlar ortaya çıkacakdır. Bu kadar söyleyeyim kim olduğumu durmadan sormanıza gerek yok :lol: Neyse Yeni hikayelerim olay yaratacak. :) Dilek ve şikayetlerinizi özel mesaj yoluyla bana iletebilir bunların sadece gönderen ile benim aramda kalacağından emin olabilirsiniz. Her hakkım saklıdır :D :) Esen kalın ;)
En eskilerdensen biliyorumdur.Az ipucu alayım ben. :D
~~ Tolun ~~

THE END
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

bence bir arzsın birazda sallayarak bence sen ferro sun :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Sancakxyazar yazdı:
mesgenccom yazdı:
Sancakxyazar yazdı:
Oceans yazdı:Baba iyi hoş yazıyorsun ama yaptığın hiç doğru birşey değil.Ruffles Kralmışta bilmem neymişte.Bir klanı yükseltip diğer klanı karalamanı doğru bulmuyorum ve onaylamıyorum.Hikayelerini bir kişi üzerine değilde topluluk üzerine yazmanı tavsiye ederim.Bu arada ben senin kim olduğunu çözdüm.Ama isim vermek istemiyorum.Bence sen nicki ni değiştir.Sancak yazar değilde Rufflesxyazar yap.
:lol: :lol: :lol: Bir insan bu kadarmı kıskanç olabilir. :lol: Sanane Lan ben isdediğim kişiye isdediğim rolü hikayemde veririm sanane ? Sende yaz hikaye git en iyi dostunu kral yap. Sana batan olay ne burda ? Ruffles benm ve bir çok kişinin gözünde kral ama sen o kadar tanınmayıp böyle hikayelerde yer alamayınca normal olarak kıskançlık moduna girmişsin ;) Hikayelerimde kimlere hangi şekilde rol vereceğim kimseyi bağlamaz. Okuyan okur okumayan yorum yazmaz ;) Diğer hikayelerimdede bir çok kişiye rol verdim ve böylede devam edecek. Oyunu bırakdım demişsin hala forumda ne işin var öyleyse :lol: :D

Bir yazara yakıştıramadım bu konuşmayı :(
Pardon kardeş ben sandım orada Ruffles a Laf atmak isdedi anladım cevabım biraz ağır oldu. Ama ben zaten bu hikayenin Ruffles a özel olarak tasarladığımı belirtmişim. Arkadaş diğer hikayelerimi okumamış anlaşılan neyse gecenki mesajı başka bir olaya sinirlenmşdm burdada ruff a laf attığını sanınca biraz ağır kelimeler kullandım. k.b neyse ;)

İyikide yazdıklarını okumamışım.Çok kötü şeyler olabilirdi.Ayrıca benim kimseyi kıskanacağım yok.Bu sadece bir oyun abartmana değmez.
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
furkangur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen furkangur »

Güzel paylasım tesekkurler
Sancaktan
yNçRxGaZaBııNeFeR (49) (Savaşçı)(LODOS)
GaZaBıııNeFeR (49) (Şifacı)(LODOS)
Gazabınefer (Büyücü)(Arz)

“Yazım” sayfasına dön