Oyun bittimi yani kankadedee66 yazdı: ↑25 Ağu 2021 23:49 CaptainAtx-Nerull'un katıldığı yayından;
- Oyun da ki mevcut sorunları çözmek için görüşmeler olduğu ama mevcut alt yapı ile bu saatten sonra yeni bir "genişleme paketini" gelmesinin zor olacağını . Olursa İKV'nin devamı halinde yeni bir alt yapı ile olabileceğini söyledi.
- Türk Telekom yetkililerinin oyunu bilmediği için oyunun kapatılma noktasına geldiği hatta bir ara 2 gün kapatıldığı ama Nerull oyunu açık tutmayı başardığını söyledi.
Yani oyu
- Ve oyunun değerlendirmesi için telif haklarının devredilmesi düşünülmüyormuş. Telif hakları olduğu için dışarıdan destek sunulmuyor. Ama belki telif haklarının fonlama üzerinden devredilebileceğini söyledi.
DEV NERULL Röportajı (19 Ağustos)
-
- Salgın Koruyucusu
Re: DEV NERULL Röportajı (19 Ağustos)
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Asker O Şimdi
Sosyal medyanın gücünü kullanmalıyız Twitter, Instagram, Facebook bu tarz sosyal ağlardan TürkTelekom hesaplarına yorumlar, mesajlar atmalıyız Mail'ler atmalıyız hastagh çalışmaları yapmalıyız herşeyi yönetimden beklememeliyiz, ama yönetiminde artık bizimle iletişim halinde olması gerekiyor en azından bize yön göstermeleri gerekiyor, onlar bizim arkamızda durmalı ki bizlerde onların arkasında durabilelim şu koca oyunda hem maddi hem manevi hem de teknik destek verebilecek çok fazla insan var örgütlenmezsek maalesef oyunun en fazla 2 senesi var gecenin bu vaktinde oturmuş bu yazıyı yaşıyorsam İstanbul Kıyamet Vakti benim için sadece bir oyun değil oyundan fazlası...dedee66 yazdı: ↑21 Ağu 2021 14:29 Ayrıca
Oyuncuların yoğun bir şekilde Sosyal medyadan yada direk Türk Telekom'a oyunun geliştirilmesi için yazdıklarını bunun şirket içerisinde oyuna değer kattığını bir geliştirme olacaksa bu oyuncuların destekleri sayesinde olacağını söyledi.
Bir gün toplanalım Türk Telekom sosyal medya hesabına İKV'nin geliştirilmesi için yorum yapalım. Bunu gerçekten yapmalıyız.
Oyuncuların %50'si Türk Telekom Twitter veya diğer sosyal medya hesapları üzerinden İKV Dünyasının geliştirilmesi için istek, öneri ve şikayetlerde dulunduğu taktirde eminim ki Nihat bey daha çok şeyler başaracak.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Can kulağıyla dinledim. Bu görüşe göre yeşil ışık var.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Dostum oyunun telif hakları var ve bu hakları Türk Telekom feshetmiyor dolayısıyla dışarıdan birilerinin bu oyuna destek vermesi yada bu oyunun devamını yapması gibi bir olasılık yok. Buna sadece Türk Telekom'un bu alanda ki yetkilisi karar verir. Lakin Türk Telekom daha oyunu bilmiyor ama telif haklarını halen elinde tutuyor bu da oyunun gelişmesini engelliyor.DADASS yazdı: ↑26 Ağu 2021 02:14
Sosyal medyanın gücünü kullanmalıyız Twitter, Instagram, Facebook bu tarz sosyal ağlardan TürkTelekom hesaplarına yorumlar, mesajlar atmalıyız Mail'ler atmalıyız hastagh çalışmaları yapmalıyız herşeyi yönetimden beklememeliyiz, ama yönetiminde artık bizimle iletişim halinde olması gerekiyor en azından bize yön göstermeleri gerekiyor, onlar bizim arkamızda durmalı ki bizlerde onların arkasında durabilelim şu koca oyunda hem maddi hem manevi hem de teknik destek verebilecek çok fazla insan var örgütlenmezsek maalesef oyunun en fazla 2 senesi var gecenin bu vaktinde oturmuş bu yazıyı yaşıyorsam İstanbul Kıyamet Vakti benim için sadece bir oyun değil oyundan fazlası...
Zaten Nihat Özpay kendisi söyledi bu oyuna Türk Telekom adına yatırım yaptırma yada ekip kurma gibi bir yetkim yok ve İKV'nin bağlı olduğu departman kapatıldı diye ki öyle zaten bu adam oranın yetkilisi değil sadece çalışanı Türk Telekom adına karar veremez sadece yetkililere oyunun hakkında bilgiler verdiğini ama yetkililerin bu oyunun bilmediğini söyledi yine de çabalıyorum gibisinden konuşma yaptı.
Çünkü Türk Telekom kurumsal bir şirket orada her şey üst yetkililerden geçer.
Türk Telekom'un şuan en büyük ve en aktif sayfası Facebook'dur. Yorumlara hep cevap veriyorlar. Bu da yorumların okunduğunu gösteriyor. Eğer bu tarz bir etkinlik olursa Facebook'da olması bu işi daha da ön plana çıkarır.DADASS yazdı: ↑26 Ağu 2021 02:14Sosyal medyanın gücünü kullanmalıyız Twitter, Instagram, Facebook bu tarz sosyal ağlardan TürkTelekom hesaplarına yorumlar, mesajlar atmalıyız Mail'ler atmalıyız hastagh çalışmaları yapmalıyız herşeyi yönetimden beklememeliyiz, ama yönetiminde artık bizimle iletişim halinde olması gerekiyor en azından bize yön göstermeleri gerekiyor, onlar bizim arkamızda durmalı ki bizlerde onların arkasında durabilelim şu koca oyunda hem maddi hem manevi hem de teknik destek verebilecek çok fazla insan var örgütlenmezsek maalesef oyunun en fazla 2 senesi var gecenin bu vaktinde oturmuş bu yazıyı yaşıyorsam İstanbul Kıyamet Vakti benim için sadece bir oyun değil oyundan fazlası...dedee66 yazdı: ↑21 Ağu 2021 14:29 Ayrıca
Oyuncuların yoğun bir şekilde Sosyal medyadan yada direk Türk Telekom'a oyunun geliştirilmesi için yazdıklarını bunun şirket içerisinde oyuna değer kattığını bir geliştirme olacaksa bu oyuncuların destekleri sayesinde olacağını söyledi.
Bir gün toplanalım Türk Telekom sosyal medya hesabına İKV'nin geliştirilmesi için yorum yapalım. Bunu gerçekten yapmalıyız.
https://www.facebook.com/search/top?q=t ... %20telekom

En son AhiEvran tarafından 06 Eyl 2021 20:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Bir alttaki mesaj ile birleştirildi
Sebep: Bir alttaki mesaj ile birleştirildi
Allah Allah kim yapmış ya bu programı!dedee66 yazdı: ↑21 Ağu 2021 14:00 Az önce forumda gezerken birisi bu kanaldan bir video linki paylaşmış bakayım dedim daha sonra 2 gün önce GM Nerull ile röportaj yaptığı bir videoya denk geldim ve görünce halen İKV'den birileri yaşıyormuş dedim çünkü böyle bir röportaja denk gelmek çok çok zor o yüzden izlemenizi net tavsiye ediyorum.![]()
Gizlenmiş İçerikGöster

Merhaba,ApolloBrown yazdı: ↑21 Ağu 2021 15:24 Tamam iyi niyetli, tamam emek vermiş, tamam güzel iş çıkarmış ama bu arkadaşın sorduğu sorular gerçekten berbat. 1 saatlik videoda adam akıllı bir soru yok gibi. Bilmediğimiz ve videoda öğrendiğimiz tek bilgi yok.
Eğer o arkadaş burayı okuyorsa lütfen daha güzel sorular sorsun. En basitinden zaten oyun misyonunu tamamlamış bari hikayeyi öğrenmeye çalış. Ne bileyim kuklacıyı öğrenmek için uğraş. Saatten nereye nasıl gidiliyor ve orada ne olacak de. Dediğim gibi oyun zaten bitmiş.
Nerull ile yaptığı diğer videolar da böyleydi. Bu arkadaşın hazırladığı videoları bi daha izlemem sanırım.
Bahsettiklerini daha sonra ''Soru-Cevap'' etkinliğimde soracağım. Sorduğun soruların cevaplarını açtığım yayınlarda ve videolarımda vermiştim. Düzenli bir takipçi olman halinde bu cevaplardan haberdar olacağını, daha çok memnun kalacağını ve daha çok bilgiye ulaşacağını düşünüyorum.
Sevgiler
Gizlenmiş İçerikGöster

Böyle bir şeyi iddaa ediyorsan, kanıtlarını sunman gerekli. Çamur at izi kalsın ile olmaz. Forumdaki herkes görsün. Öyle bir şey varsa ben de sosyal platformlarımdan paylaşırım. İddaa gerçeği yansıtmıyorsa lütfen karalama kampanyalarınızı desteksiz atmayın. Yanlış anlaşılmasın ben kimseyi savunmuyorum, herhangi biri için de aynı şeyleri yazıyorum.
İyi forumlar.
Gizlenmiş İçerikGöster

-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Asker O Şimdi
Dışarıdan destek vermekten kastım Nerull önderliğinde gönüllü bir ekip kurulabilir mesela şu anki Game Master'ların çoğu gönüllü.dedee66 yazdı: ↑26 Ağu 2021 10:00Dostum oyunun telif hakları var ve bu hakları Türk Telekom feshetmiyor dolayısıyla dışarıdan birilerinin bu oyuna destek vermesi yada bu oyunun devamını yapması gibi bir olasılık yok. Buna sadece Türk Telekom'un bu alanda ki yetkilisi karar verir. Lakin Türk Telekom daha oyunu bilmiyor ama telif haklarını halen elinde tutuyor bu da oyunun gelişmesini engelliyor.DADASS yazdı: ↑26 Ağu 2021 02:14
Sosyal medyanın gücünü kullanmalıyız Twitter, Instagram, Facebook bu tarz sosyal ağlardan TürkTelekom hesaplarına yorumlar, mesajlar atmalıyız Mail'ler atmalıyız hastagh çalışmaları yapmalıyız herşeyi yönetimden beklememeliyiz, ama yönetiminde artık bizimle iletişim halinde olması gerekiyor en azından bize yön göstermeleri gerekiyor, onlar bizim arkamızda durmalı ki bizlerde onların arkasında durabilelim şu koca oyunda hem maddi hem manevi hem de teknik destek verebilecek çok fazla insan var örgütlenmezsek maalesef oyunun en fazla 2 senesi var gecenin bu vaktinde oturmuş bu yazıyı yaşıyorsam İstanbul Kıyamet Vakti benim için sadece bir oyun değil oyundan fazlası...