Sıraya kaynama olmasın deyip sıraya kaynamışım : ) Temmuz sırası bende : )
Yenilik
Re: 39 Seviye Old School İKV
-
- İskele Babası
Piyasada şu şekilde arkadaşları gördükce üzülüyorum malesef. Yok ücretli olsun yok para toplayalım yeni bölge yapılsın yok şu bu... Velevki böyle bi durum oldu kaç para vereceksiniz? 5-10 lira mı? Kaç kişi verecek kaç kişi kaldı oyuna bağlı? Gerçekten yapılsa kaç gün devam edeceksin? Neden bu zorlama bu sıkıştırma? Yapımcıya oyuncuların toplanıp bağışla, para vermesiyle oyun geliştirildiği nerede görülmüş. Oyun yapılır geliştirilir, oyun içi satın alımlarla bu değirmenin taşı döner. Betadan beri aralıklarla oynarım, çocukluğumdur İKV. Şimdi büyüdük memur olduk iş çıkışları gelip arada bakardım ki sunucu dolu saçmalığı ve şu ardarda geri sarmalardan dolayı oyunun artık sadece bağımlılık olduğunu anlayana kadar. Artık ben yokum. Yönetimde yok. Geliştirmekte yok. Oyun yok. Bitti artık bitti bu oyun burada bitti ve akçe gelirleriyle ilerletebildiği kadar ilerletilecek. Üzgünüm ve özür diliyorum şu durumda umut etmek ahmaklık.( konuyu açan arkadaş için değil bu tarz yazılara itafen.)
-
- İskele Babası
Forumu bile stabil çalışmayan bi durumdayız malesef...
Türk Telekom'un böyle bir oyunu olduğundan haberi yok 
bir şeyede köstek olmayın. Sence aynı para mı? Aynı gider mi söyle o zaman yapalım şimdi? Birinin olması çok olası ve gideri diğerinin 10/1 zor eder.MobilSorun78 yazdı: ↑14 May 2021 13:52 Oyunu farklı bir oyun motoruyla revize edip daha çok güncelleme almasını değil de. Mevcut olan özelliklerin kırpılıp bunu da ücretine mukabil desteklemek nasıl bir zekanın ürünüdür merak ediyorum. Bir de anket açıp nabız yoklaması yapıyorsun interesting. Şunu da sorayım sana ayrıca sunulan plus paketin ücretini veripte sunucuya bağlanamayan arkadaşların parası ile daha laglı teşkilat veya beyazköşk sunucusuna mı ayrılıyor bu bütçe yoksa sunucuların elektrik faturalarına mı lol
bence böyle bir şey olursa oyun patlar iki üç reklam veripte. Burda ama boş iş falan diyen arkadaşlar umarım oynamazsınız bu versiyonda sabahtan akşama kadar oyunun geri sarmasıyla uğraşırsınız siz oraya biz buraya herkes halinden memnun olmuş olur.
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
İnşallah yaparlar kardeş sizin gibi ölücü tayfayı o sahnede görmek ne güzel olur bol bol 1 tuşuna basıp kemik kafa kesersiniz. Şurda plus almaktan acizsiniz. Yopsonlor obo dostok olocoz ohoho. Sizi gidi sizi
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
ee sen ne oynadın şuana kadar basmadın mı 1'e boss keserken? Sorun plusta değil,plus alırken oyuna girememekte. İyi kötü 39 da bu kadar hata yoktu en azından. Vardı ama bu kadar fazla ve göze girmiyordu. Mutluydu herkes.
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ben sorunların çözülmesini istiyorum siz sıfırdan bir şey istiyorsunuz yazdığımı okumadan yorum yazmazsan ve benim mesajlarımı alıntılamazsan sevinirim.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Hocam kimsenin sıfırdan bir şey istediği yok yanlış anlaşılmasın bu durum. Bu oyun üzerine eklene eklene bugünlere geldi bu ekstra içerikleri söküp atacaksın ve 1 tanecik server ayıracaksın masraflarını düşünüp. Ben oyunun pve kısmından gayet memnundum ve bugüne kadar sayısız defa sıfırdan başlayıp keyfini alarak 49 seviyeye kadar getirmişimdir karakterlerimi. Dananın kuyruğunun koptuğu yer 49 level ve sonrası. Oyundaki inanılmaz adaletsizlik burada başlıyor. Plus a para vermek yukarıdaki arkadaşımın da söylediği gibi bana ya da bu oyunu oynayan oyunculara koyacak bir şey değil. Ama sizin verdiğiniz plus ve akçe paraları başka bir projenin fonlanmasında kullanılmıyor bunu anlamanız lazım. Oyunun sana sağladığı şeylerden yeterince memnunsundur her haftasonu geriye saran oyun, kopya muhabbetleri ve bir sabah ansızın banlandığın için hesabına giremediğin durumdan memnunsan seve seve paranı vermeye devam edebilirsin kimse size aksini yapın diyemez. Membership mantığını savunmam ise ayrı bir bütçe sağlanması ve projenin finanse edilmesini kolaylaştırmak. Bu benim parlak fikrim değil bunun örneklerini gördüm. Bu oyunun oyuncularının gerçekten bu oyunun kültürüne değer vermeyen bu oyunda sadece kabadayı moduna geçip karaköyde sabahtan akşama kadar pvp döndüren oyunculardan oluşmaya başladığını düşünüyorum. Oyunun lore'undan hiç mi keyif almadınız ya da 1 levelden 49a gelirken akıcı bir şekilde karakter gelişimini gözlemlemek hiç mi hoşunuza gitmedi merak ediyorum gerçekten. Oyunun dosthane ortamının bozulmaya başladığı zamanı çok net hatırlıyorum ve geriye gitmenin buna çözüm olacağına inanıyorum birçok oyuncu gibi. Tekrar söylüyorum hergün oynadığınız ikvye zeval gelmeyecek sabahtan akşama kadar birbirinizle pvp yapabileceksiniz. İstediğimiz oldschool ekstra bir server anka plus gibi düşünebilirsiniz. Anka plus örneğini verdim çünkü sadece plus olanlar girebiliyordu oraya. Aynı giriş modelini oyunun shop kısmına ekstra bir ürün ekleyerek bile sağlayabilirler. Yani ankette hayır diyen arkadaşlar evet size diyorum kimse şuanki oyun gitsin 39 seviye gelsin demiyor mutlu mutlu devam edin oynamaya. Emin olun bu oyunu oynayandan çok oynamayan kenardan izleyen kitle var ne olacak diye söylediğim şey o kesime hitap ediyor.