Aynen, bende denedim sorunlar tamamen ortadan kalktı.JigZaguLa yazdı: ↑02 Ağu 2020 14:55 GBM-0 Teknik Servis arkadaşımız bu hareketiyle sadece hol problemine çözüm bulmamış ayrıca oyunda ki tüm kritik hatalara da çözüm getirmiş.
Oyuna girerken e-posta/şifre yazdığımız giriş ekranında ki gecikme dahil, hol bölgesinde her adımda aldığımız kritik hata ( daha önce bir çok kez arkadaşıma şifremi verdim ve karakteri o çıkardı holden ), Karaköy'de banka önünde yoğunluktan dolayı aldığımız kritik hata, oyunda kasa, çanta, yetenek penceresi gibi arayüzlerin açılmasıyla alınan kritik hataların hepsinin önüne geçmiştir bu hareket. Büyücüm ile holde (özellikle maden ocağında) oyuna girer girmez hata alıyorken şimdi aralıksız tam 3 saat holde gezmediğim yer kalmadı. Oyun resmen yağ gibi akıyor. Dediğim gibi bana göre kritik hata tedavülden kalkmıştır.
Hol Bölgesi Kritik Hata Çözümü
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yok Oluş
Re: Hol Bölgesi Kritik Hata Çözümü
Herhalde en büyük sorun hol olduğu için onu dile getiriyoruz. Yoksa şimdi rahatça Hakir kesebiliriz. Kaç kere kesmeye çalıştım ama her top atışında oyundan düştüğüm için kesemedim.napcan066 yazdı: ↑02 Ağu 2020 15:24Aynen, bende denedim sorunlar tamamen ortadan kalktı.JigZaguLa yazdı: ↑02 Ağu 2020 14:55 GBM-0 Teknik Servis arkadaşımız bu hareketiyle sadece hol problemine çözüm bulmamış ayrıca oyunda ki tüm kritik hatalara da çözüm getirmiş.
Oyuna girerken e-posta/şifre yazdığımız giriş ekranında ki gecikme dahil, hol bölgesinde her adımda aldığımız kritik hata ( daha önce bir çok kez arkadaşıma şifremi verdim ve karakteri o çıkardı holden ), Karaköy'de banka önünde yoğunluktan dolayı aldığımız kritik hata, oyunda kasa, çanta, yetenek penceresi gibi arayüzlerin açılmasıyla alınan kritik hataların hepsinin önüne geçmiştir bu hareket. Büyücüm ile holde (özellikle maden ocağında) oyuna girer girmez hata alıyorken şimdi aralıksız tam 3 saat holde gezmediğim yer kalmadı. Oyun resmen yağ gibi akıyor. Dediğim gibi bana göre kritik hata tedavülden kalkmıştır.
Not: Şimdi de oyunda adam yok ki grup kuralım.
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Evet çok doğru saatlerdir oyundayım hakir kestik vs hiç krtik hata almadım 
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
GBM-0 Teknik Servisi
Youtube'da gezinirken böyle bir kanala denk geldim ve içeriklerini izledim. Adam oyun yöneticilerinin yıllardır yap(a)madıklarını tek başına uğraşarak tek tek çözmüş ve çözmeye devam ediyor. Keşke yönetimden yetkili kişiler bu arkadaşımızla iletişime geçip yaptıklarını oyuna entegre etseler de herkes faydalansa iki haftada bir de olsa bir gelişim bir güncelleme görsek ne güzel olur. İncelemek isteyen olursa diye kanalın linkini bırakıyorum. Kanalla ya da kanalın sahibi ile hiçbir iletişimim yoktur.
https://www.youtube.com/channel/UCnNKk1 ... WjlRygYywg
https://www.youtube.com/channel/UCnNKk1 ... WjlRygYywg
Re: GBM-0 Teknik Servisi
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Kesinlikle girip bakmanızı öneriyorum.
Arkadaşın kim olduğunu bilmiyorum ama tanımak isterim. Sesimi duyuyorsan mesaj at kardeşim.
Arkadaşın kim olduğunu bilmiyorum ama tanımak isterim. Sesimi duyuyorsan mesaj at kardeşim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
2 yıldır ekibe yeni birilerini almadılar, Türk Telekomun vizyonunu hala anlamış değilim. Sana maddi gelir getiren bir oyunu neden sahip çıkıp, gelişmesine destek vermezsin ki,bu nasıl bir şirket vizyonu,hadi tamam eskisi kadar para kazanmıyor eyvallah ama kimin yüzünden olduğu belli,ya bu oyuna 6 yıl güncelleme gelmedi,güncellemeyi geçtim hataları bile düzeltmediler(tılsım bugu çıktıktan 5yıl sonra düzeltildi). Ona rağmen oyun kapanmadı, o kadar süre herhangi bir online oyunun hala devam etmesi çok zor. Ben yönetimi pek suçlamak istemiyorum çünkü onlarda bir şirkette çalışan eleman gibiler,sonuçta patron Türk Telekom,Nerull isteklerini söylesin,patron hayır aynı işi yapmaya devam et yeni şeyler istemiyorum dedikçe eleman napsın.
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
0LIVERA yazdı: ↑30 Tem 2020 16:33çok güzel saçmalamışzorsavas5 yazdı: ↑30 Tem 2020 16:15 https://youtu.be/ZZXgBNdfPa0
Arkadaş gerçekten çok güzel bir anlatım ile gayet basit bir çözüm yöntemi sunmuş. Denk gelmeyenlerin bilgisine.![]()
![]()
![]()
kendince bir şeyler bulduğunu sanmış alakasız şeyleri alakalı gibi bir mantık kurup sallamışta sallamış.
yüklenen dds'lerden bahsediyor zaten oyun dds'lerden oluşuyor dağ taş ova npcer karakterler holde'ki her kaya zaten 1 dds ve hepsinin numarasıda var.
Win xp Hol Sıfır Hata
Win 7 Hol Sıfır Hata
Win 8.1 Hol Ara Sıra
Win 10 Hol Ağır Hata
Direcx 9 = xp ve win 7
Direcx 10= win 7 win 8.1
Direcx 11= Win 7 Win 8.1
Direcx 12= Yalnızca Win 10
Bir Kaç Dosya değişimi ve silimi ile zaten kritik hata basitce çözülüyor bu kadar uğraşmasına gerek yoktu zaten çözümde bulamamış şöyle böyle yapın demiş
not: Direcx 12 yani windows 10'da oyunu tam ekran oynayamıyorsunuz direcx 9'u aktif etmeden sebebi microsoft'un direcx 9'mu oda neya şu bizim yıllar önce yaptığımız grafik denetleyicisimi onu kullananmı kaldı kaldırın çok isteyen özellik olarak açar dediği bir şeydir.
Holde Çok takılan ve kritik hatadan bıkan var ise ve çok uğraşmak istemiyor ise güzel bir win xp isosu ile sanal sunucu kurup 3 gb ram verip çift çekirdek ile çokta akıcı güzel bir şekilde istediği çözünürlülükte oynar ayrıca.
Dostum yıllardır insanlar forumda konu açıyor bu şekilde hata alıyorum diye madem bu kadar bilgiliydin madem çözümün bu kadar basit olduğunu biliyodun neden insanlara yardımcı olmak amacıyla bu bilgiyi paylaşmadınız. Bu arada elbette ki paylaşmak zorundan değilsiniz sonuçta bize hiç birşey borçlu değilsiniz, lakin herhangi bir çıkar amacı gütmeyen bir arkadışımızın problemin çözümü amacıyla yaptığı videoyu bu denli ağır bir dille eleştirmeniz çok yersiz. Videoda ki arkadaş kendince araştırma yapmış problemin ortadan kalkmasına vesile olan bir çözüm üretmiş, Eğer çok biliyorsanız sizde bu hataların ortadan kalmasını sağlayan ayarları herkese açık şekilde paylaşabilirdiniz. Bu durumda bizde sizleri taktir ederdik. Ayrıca arkadaşın sunduğu çözümle sizin sunduğunuz çözümü karşılaştırdığımız zaman kullanıcı dostu olması açısından sizin çözümünüz (%100 çözüm sağlıyor olsa dahi ki emin değiliz zira sadece siz öyle olduğunu söylüyorsunuz) oldukça zayıf kalıyor.
Herkese iyi forumlar
Karaköy
Ultron
Megatron
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Yani haklısın hocam yabancıyım bu konuya ama oyuna güncelleme vs hataları düzeltmek baya masraflı bir iş olcak + bu işlerden anlayan kişilerin TTNet bünyesi altında çalışmayi kabul ediceklerini sanmıyorum patron vs her kimse ek gelir olarak çarkı çeviriyor işte neden fazla para harcasin ki bu satten sonra ikvn değişmesi imkansız her yönden birde fasa fuso herşey adamlar yıllardır hol deki hatayı cozmediler gbm 0 diye biri yapmış ikv de yapabilirdi bu çözümü okdarda zor birşey değil onlar için ama çalışmayi bırakan yazılımcılar neden çalışmadığı bir oyun için zaman harcasin ki ? Herkes Kendi kafasına göre birşeyler olmasını istiyor ama yapcak kişilerin istekleri kabul edilmiyorsa adamlar neden boşuna uğraşsın son kez Karaköy bölgesini sunup herkes bırakmış sanırim insafiyetine kalarak oda yoksa hala holde Lp kasiyorduk veya çoğu kişi bırakmıştı bu satten sonra oyun hatası kaldırılsa ne değişecek onuda anlamadım herkes yapacağı yapmış zaten bu saatten sonra olsa ne olmasa kısa vadeli bir hadise olup.cozum olsa olabilirdi ama en az 1 yıldır devam eden bir hata ayrıca güncel GM listesini yazın dediğimizde alakası olmayan kişilerin isimlerini veriyorlar şuan 3 kişiden başka oyunla ilgilenen yok sanırım nerull ahiveran birde forumda volfiedejedrogl yazdı: ↑03 Ağu 2020 12:44 2 yıldır ekibe yeni birilerini almadılar, Türk Telekomun vizyonunu hala anlamış değilim. Sana maddi gelir getiren bir oyunu neden sahip çıkıp, gelişmesine destek vermezsin ki,bu nasıl bir şirket vizyonu,hadi tamam eskisi kadar para kazanmıyor eyvallah ama kimin yüzünden olduğu belli,ya bu oyuna 6 yıl güncelleme gelmedi,güncellemeyi geçtim hataları bile düzeltmediler(tılsım bugu çıktıktan 5yıl sonra düzeltildi). Ona rağmen oyun kapanmadı, o kadar süre herhangi bir online oyunun hala devam etmesi çok zor. Ben yönetimi pek suçlamak istemiyorum çünkü onlarda bir şirkette çalışan eleman gibiler,sonuçta patron Türk Telekom,Nerull isteklerini söylesin,patron hayır aynı işi yapmaya devam et yeni şeyler istemiyorum dedikçe eleman napsın.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Outcast
Oyuna verdiğimiz akçe ücretleri anca oyunu yürütmeye yetiyor.Şuan hali hazırda bir ekip olmasa da TT Bünyesi altında oyun ile ilgilenen isimler var ama oyunu geliştirmek için değil bu ekip.Bu yanında AhiEvran ve Volfied hariç bir [GM] tabi ki oyunda veya forumda göremiyor olmamız onların [GM] statüsünde görev yapmadıklarını ispatlamaz.Bu insanların da özel hayatları bunun yanında oyun, destek ve forum içersinde görev dağılımları mevcut olduğunu düşünüyorum.Nerull, Gbm0 Teknik Servis gibi oyunun içerisinden gönüllü arkadaşları bulup güvenip bir ekip kurarsa şayet en azından biraz daha oyunun yürüyeceğini düşünüyorum.Bunlar şahsi fikirlerim tabi ki yanıldığım yerler olabilir ama bu oyun bizler sayesinde varolmaya devam ediyor yoksa ne TT'ye para kazandırıyor ne de [DEV]'lerimize...
Edit: Eğer programlama, yazılım, grafik konularında oyun için elinden geleni yapacak arkadaşlar varsa Gbm0 Teknik Servis bu arkadaşlar içinde yol gösterici olmuştur.
Edit: Eğer programlama, yazılım, grafik konularında oyun için elinden geleni yapacak arkadaşlar varsa Gbm0 Teknik Servis bu arkadaşlar içinde yol gösterici olmuştur.