Biz ayrıcalıklıyız- Alıntı Roaxroa

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
a4xx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Biz ayrıcalıklıyız- Alıntı Roaxroa

Mesaj gönderen a4xx »

hata olduğunu nerden biliyorsun ki?
adam sizin loncanızın sistemini yazmış isteyerek.Adam foyanızı ortaya çıkardığı için hatalı oluyorsa normaldir.
Kullanıcı avatarı
PasaMunecciM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PasaMunecciM »

Selamün Aleyküm;

Ironmax Serhat bilirsin seni ne çok sever sayarım yaptıgın açıklayıcı yorum için teşekkürlerimi sunarım kardeşim.Kygsf yanlış yazdım ise ismini özür dilerim kardeş sende güzel açıklama yapmışsın.Ama yanlız papyon neysen düzgün yorum yapmayacaksan başka yerden gelip mevzu yapma mevzu yapcaksan burdan kayıp ol lütfen sana dicek lafım budur.YAmuk yumuk yorum yerine insan gibi yorumlar yazrsanız iyi olur.
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Paşaxmüneccim Paşaxpapaz
ANKARAGÜCÜBURSASPOR/GECEKONDU
Kullanıcı avatarı
pasaforum
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen pasaforum »

Papyon yazdı:Konuyu dün geceden beri takip ediyorum ve bu konuyu acan arkadaşa ve yancılarına acıyorum 1 2 kişini yaptıgı bir hatayı bir topluma nasıl mal edebilirsiniz sorarım size sewgili pasaforum kardeşim
Topluma mal etme konusuna dur diyorum öncelikle.Konuyu ben değil siz başka yere çekiyorsunuz.Kimsenin hatasını kimseye ödetmeye çalışmıyorum. Benim demek istediğim sadece ayrıcalık var mı yok mu ? Bu soruyu kaç kere soracam daha orayı okumayıp kendinize göre yorum yapmayın artık.Bu beni değil sizi küçük düşürür.Sorumun cevabını bir türlü alamıyorum sürekli siz başka yerlere çekiyorsunuz.
Paşaxmüdür & Paşaxjacabo & Paşaxsalih

Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
Kullanıcı avatarı
bOdRuMLuCaPkINn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen bOdRuMLuCaPkINn »

Ben bu konuda verilmesi gereken cevabı 2. sayfada verdim.Görüyorum ki okuma zahmetinde bulunmamışsınız.Lütfen o yorumumu dikkatlice okuyup anlayarak bu konuyu daha fazla uzatmayın.Bu konuda daha fazla açıklama yapmayacağım.İyi günler dilerim ;)
Dergilerimizin adresleri sırasıyla:

http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S1/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S2/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S3/
/S4/

"SİZDEN GELENLER" için adresimiz RoAdergi@gmail.com
Kullanıcı avatarı
Papyon
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Papyon »

Bir topluma mal etmiyorsan eger isimler üzarinden git. Roa diye nitelendirme belki Teşkilat sunucusunda olmaya bilirim ama Roa ya yapılan bir haksızlık benide baglar.Bu konu hakkında yapmış oldugum son yorumdur.Rüzgar ne kadar sert essede kayadan alacagı sadece tozdur.Siz toz almaya dewam edin :D
Resim
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Öncelikle Selamlar...

İlk olarak resimler üzerine yorum yapayım. İlk resimde görülen kişi RoA üyesi bu doğrudur ama o anki sohbet ortamını bilmeden yazının bir bölümüm alıp buraya koyup "Gmler RoA'ya yardım ediyor" diye atıp tutmak yanlıştır. Zaten görüldüğü gibi de loncamızdan ihraç edilmiştir.
İkinci resimde görülen kişinin ismi ise Roaxroa'dır. Bana bu üyenin RoA'lı olduğunu kanıtlayabilecek kim var ? Bende gideyim açayım bir lonca adına isim, söveyim tüm millete, peşinden de foruma konu açıp x loncasının hepsi küfürbazdır diyeyim olurmu ? Düz mantıkla ilerlemeyin ;)

İkinci husus; Zülfikar adlı arkadaşıma "eminönünden geldin buraya yorum yapma" diyenlere cevabım. Burada suçlanan bir kişi değil bir topluluktur. Bu topluluk bünyesinde 150'yi aşkın oyuncuyu barındırır yaptığınız suçlama bu aileye üye herkezi kapsar, ki siz RoA'yı ne kadar tanıyorsunuz.

Ve gelelim asıl can alıcı noktaya. Bizler ayrıcalıklıyız öylemi ? Bizler dediğiniz gibi üst tabaka loncaysak, herşeyi önceden öğrenip oyuna hakim oluyorsak soruyorum size bizim üyelerimizin kaçı oyunda zengin ? kaçı şaheser silah üretti ? madem ki ayrıcalıklıyız bizim hiç kadim pençeyle, onla bunla uğraşmamıza gerek yok. Sizin deyiminizle Gm'ler arkamızda ya iki kod yazar şaheserleri basar değilmi ?

"Gmler göreve yardım ediyor!!" demişsiniz. Soruyorum size o GM göreve yardım ederken görev bölgesinde ki herkes RoA'lımıydı ? sadece RoA'lıların görevini yapıp kaçtı mı?

Yaptığınız saçma suçlamaların yanlış olduğunu bir an önce anlamanız dileğimle.

WaxWhineRAVYN / Kuklacı / RoA Reklam ve Tanıtım Sorumlusu
İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

mkacellat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen mkacellat »

öncelıkle selamlar ben Mkacellatt (RoA üyesi) ogun orada yuksel abı gmler loncası RoA'dan selamlar dıye oyuna gırdı bende guldum aleykumselam yazdım araya Paşaxmüdür gırdı konusuolar bır baktım konusma tartısmyaa donmus bende yuksel abıyı susturmak ıcın Tmm abı loncamıızın boyle reklamlara ıhytıyacı yoktur yazdım ama sunu duzletıyım RoA gmler loncası değildır sadece gm uyelerımız vardır dıye konuyu açığa kavusturmaya çalıstım aradan gene Paşaxmüdür sıze plusta bedavadır dedım orada sınırlendım ama sakın olmaya calsıtım ve hyr ne alak dıye cevap verdım gene Paşaxmüdür sızın görevlerınıze de gelıolar yazdı orada benım dıle geıtrrmeye çalısıtığım (1 ay once duydum)Gmortı aksam gelmıs herkezın kadımını yapmıs (Roaxroa çarı yuksel abıdır ve çok sevddığım bırısıdır) o zamanlar da en buyuk hayalım kadımı yapmaktı hergun sorardım yuksel aıbye yaptınmı dıye bır gun eft dıye cevp verdı Gmortı geldı yaptı dedı (gmortı lonca uyesıdır) bende uzuldum benden once yuksel abı yaptığı için:) dıle getırmeye çalsıtığım buydu sunuda bılmenızı ısterım ben 15 yasında bır çocuğum dedıklerımı dıle ıyı getırememıs olabılrıım ya ben yanlıs anlattım yada sız yanlıs anladınız konuyu sadece sıze dıyeceğım bu bır oyundur fazla onem vermeyınız!!!

Mkacellatt - Xllcanxpaşalıxll
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Roaadonis1993 »

Merhaba;
Bir RoA Üyesi olarak böyle birşeyin kabul edilemez olması bir aşikar.Tıpkı bizim gmlerle olan sözde sıkı bağlantımız ve bizim loncadaki görevlerin yardım etmesi..ŞAHSEN ben Böyle birşeyi hiç görmedim duymadım bilmiyorum.Çünkü ben RoA'ya gireri 7-8 ay oldu böle birşeye hiç tanıklık etmedim.Tamam RoA KÖKLÜ bir loncadır ve Zamannında yönetcileri ve şimdiki Gmleri loncamızda barındırdı..ama yöneticiler Üst düzeye gelince Gm olunca bizimle doğal olarak irtibatı kesildi ve artık Game Master Tagını alarak İkv yönetiminde TABİRİCAİZSE Rütbe atladılar ve gm olduktan sonra Lonca mensubu olmanın doğru olmadığını kanısına varıp Loncamızdan ayrıldılar.Ama şu bir gerçekki Bizim hiçbir Loncayla alıp veremediğimiz yok.Ancak şuda bir gerçekki Gmler RoA loncası mensubundaki üyelere hiçbir yaptırım hiçbir yardım etmediler.Burdaki söleniş amacı Gmlerinyöneticilerin ve birkaç Forum yetkilisnn bizim Loncamzda olmasıydı.Böyle oldu diye Gmlern bize yardım etmesi birz saçma öyle değilmi...
Saygılarımla..
Resim
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
a4xx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen a4xx »

Ben bizzat zembekoğlunun gelip başka bir lodosun ifliss görevini yapmasına şahit oldum.Önce kendi ışınlandı ifliss e sonra yaptığı kişiyi yanına çekti sen otur dedi ve ifliss i kesti.Görevi yaptığı kişide eski bir yöneticiydi.İsim vermek istemiyorum.
Kullanıcı avatarı
Ultraslanqmudur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ultraslanqmudur »

Selamlar

Görüyorumki bütün sunucuların rOa üyeleri gelip 2-3 söz sözler zırvalamalar yazmışlar :)

rOa üyesi birisi böle böle bişiler yazmış değilmi ? sizler milletten özür dileyeceğiniz yerde millete sataşıorsunuz ...

bölelikle sizleri yerde görmek mümkün değiLmi ;)

rOa diyince ben Ironmanxx Konsültasyon dan gerisini tanımam gerisi faso fiso bence..

benim sölediğim sözlerde Mehmetimle Serhatıma değiLdiR ...

söliceklerim bu kadar uzatmayın artık ayrıcalıklı rOa loncasına slm lar :D
Resim
ReVoLVeR ~ FERİTaDa ~ JeSuHa
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön