YÖNETİM istifa

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
miyav
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: YÖNETİM istifa

Mesaj gönderen miyav »

bak güzel kardeşim ben evde 256 mb ekran kartı 512 ram ile canım çıkıyor oynarken ama senin gibi forma çıkıp kafamın estiğini yazmıyorum ikvden başka oyun oynamıyorum yönetim kadrosuda süper bence belki admlar uyumuyor
bu yeni grup bölgelerini yapmak için

GM KARDEŞLERİM İSTERSENİZ BENİ BANLAYIN AMA İKVYE YAPILAN BU HAKARETİ KALDIRAMICAM

Edit :
Uzaklaştırıldınız.
Resim

Kod: Tümünü seç

UZMANCAVUSS
Kullanıcı avatarı
North
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen North »

miyav yazdı:bak güzel kardeşim ben evde 256 mb ekran kartı 512 ram ile canım çıkıyor oynarken ama senin gibi forma çıkıp kafamın estiğini yazmıyorum ikvden başka oyun oynamıyorum yönetim kadrosuda süper bence belki admlar uyumuyor

GM KARDEŞLERİM İSTERSENİZ BENİ BANLAYIN AMA İKVYE YAPILAN BU HAKARETİ KALDIRAMICAM
BAN
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir

Sınıf: Şifacı
Seviye:39

___________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
North
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen North »

Suskunjackal yazdı:Konuyu açan arkdasımız kabaca yazmış ama anlatmak istedikleri benimle aynı sanırım.

Biz bu oyunun bu kadar hatalı olacaqını sanmazken bi anda düşüyorsun.Ha evet her oyunda düşüyorsun ama bu kadarda abartılı değil.Biz İKV'nin bu kadar hatalı olmasına karşın oynuyorsak düzelmesini beklemek hakkımız sizcede öyle değil mi ?

Her halınden bellı oluyorkı arkdasımız bu hatalara cok kurban gitmiş tabi banada oldu olmadı deqil.

Eğer İKV'nin elınden gelen buysa yapıcak birşey yok.Eğer yapabilicek bi kapasitesi varsa bir an önce düzeltmeleri gerekıyor.

Herşeyden önce 3 yıldır varsa oyun, 3 yıldır su düşme sorununu yok edemedıler.3 yıldır oynayan insan gercekten sıkılır bu işten.EM yaparken vs atarken alısverıs yaparken vs vs...3 yıldır halledemıyorsa artık halledecekleri sanmıyorum.

Konuyla alakasız ama artık su yalaka olarak adlandırılan yönetime yakın olabılmek için öven kişiler bu ve bu gibi konulara yorum yapmasınlar.Bizde biliyoruz işleri zor ama eğer bu oyunu yapıyorlar ve güzel diyorlarsa bu eleştirilere katlanmaları gerekır.Biz demıyoruz ki full süper hatasız oyun olsun ama biraz daha düzeltilse daha iyi olur.

Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir

Sınıf: Şifacı
Seviye:39

___________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

Suskunjackal yazdı:Konuyu açan arkdasımız kabaca yazmış ama anlatmak istedikleri benimle aynı sanırım.

Biz bu oyunun bu kadar hatalı olacaqını sanmazken bi anda düşüyorsun.Ha evet her oyunda düşüyorsun ama bu kadarda abartılı değil.Biz İKV'nin bu kadar hatalı olmasına karşın oynuyorsak düzelmesini beklemek hakkımız sizcede öyle değil mi ?

Her halınden bellı oluyorkı arkdasımız bu hatalara cok kurban gitmiş tabi banada oldu olmadı deqil.

Eğer İKV'nin elınden gelen buysa yapıcak birşey yok.Eğer yapabilicek bi kapasitesi varsa bir an önce düzeltmeleri gerekıyor.

Herşeyden önce 3 yıldır varsa oyun, 3 yıldır su düşme sorununu yok edemedıler.3 yıldır oynayan insan gercekten sıkılır bu işten.EM yaparken vs atarken alısverıs yaparken vs vs...3 yıldır halledemıyorsa artık halledecekleri sanmıyorum.

Konuyla alakasız ama artık su yalaka olarak adlandırılan yönetime yakın olabılmek için öven kişiler bu ve bu gibi konulara yorum yapmasınlar.Bizde biliyoruz işleri zor ama eğer bu oyunu yapıyorlar ve güzel diyorlarsa bu eleştirilere katlanmaları gerekır.Biz demıyoruz ki full süper hatasız oyun olsun ama biraz daha düzeltilse daha iyi olur.

Biz de kurban gittik ama sağlık olsun deyip tekrar kalkmayı biliyoruz. Emin olun, düşmeye çözüm bulup bizden saklıyor olamazlar.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

North yazdı:
miyav yazdı:bak güzel kardeşim ben evde 256 mb ekran kartı 512 ram ile canım çıkıyor oynarken ama senin gibi forma çıkıp kafamın estiğini yazmıyorum ikvden başka oyun oynamıyorum yönetim kadrosuda süper bence belki admlar uyumuyor

BAN
Adam hakli ne bani izin olsa bizde söyleriz :lol: asil ban diyene bak :lol:
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Oyuncularımızın oyununu bu kadar sevmesi güzel ama unutmayınki biz sizleride oyunuda çok fazla seviyor ve düşünüyoruz. Oyununu bu kadar sevip bizi istifaya davet eden arkadaşımız umarım biraz daha bakış açısını değiştirebilir iyi forumlar sabrınız için teşekkürler..
Selam,

Bakınız, bu açıklama yapıldığına göre ileriki zamanda İkv için güzel bir proje hazır demektir.

Sana gelince; 256 mb ekran kartında oyundan çıktığında PC biraz donar, fakat 1mb olduğunda donmaz ;)
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön