Çemberlitaş gelmeden önce oyuna ara vermiştim geldiğinde ise güneş asa vardı elimde , 10 günde gece gündüz maden cektim ejder ürettim parlattım sonra yavaş yavaş grup bölgesi atmaya başladım.Tabi çevrem yoktu bu süreç içinde karma gruplarla takıldımLaRaCRoFT yazdı: ↑05 Mar 2018 17:22Bende 20 kişiyle takılsam, böyle sorunlar yaşamam.Motiejunas yazdı: ↑05 Mar 2018 17:02 Ya kardeşim çemberlitaş ilk geldiğinde giriyorduk bizim üstümüz full müydü ? 5-6 saatte 1 tane bölge atıyorduk beynimiz yanıyor gözümüz kararıyordu ama ağlamıyorduk.
-Görev yapamamak diye bişey yok organize olacaksın gireceksiniz.Kusura bakmayın da oyunda bi yerlere gelmek istiyorsanız emek verip süreklilik sağlamanız lazım.
-1 yıl önce "oyunu bırakayım bu oyuna daha güncelleme gelmez" diyip karakterlerini tılsımlarını satıp güncelleme gelince oyuna dönen bi ton insan var.
-Armut piş ağzıma düş istiyorsunuz iyice.
-Ha ne yapacağımı bilemiyorum mu diiyorsunuz açın youtube'u bi ton "IKV gaffar kesimi , IKV gbm x kesimi" videosu var açın öğrenin.
20 25 gün hiç item alamadım tabi pes etmedim ancak 5 ayın sonunda karakteri fulledim anlayacağın emek olmadan bişey olmuyor