Eminönü ve Karaköy Haritası Birleşimi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sailorhawk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni
Discord: .yaaz

Re: Eminönü ve Karaköy Haritası Birleşimi

Mesaj gönderen sailorhawk »

asgsdga yazdı: 09 Mar 2021 15:18
sailorhawk yazdı: 09 Mar 2021 14:22 Balıkçı idrisin oradan bir kez geçerken şansa resim gibi bir şey gördüm ileride ama daha gözükmüyor bu. Nasıl çıkıyor bu karaköy ?
idris ile yasemin arasında gidip gelmen lazım, şanslıysan günde 4-5 kişiye gözüküyor karaköy.
resim gözüktüğü anda sağ tıklarsan açılan kapıdan içeri girebiliyorsun.
ben sabah güncellemesinden sonra yaklaşık 20dk falan oralarda dolaştığımda girebiliyordum. ama bazı akşamlarda da neredeyse 1buçuk saati buluyordu girmem. bol şans şimdiden.
Valla gördüğüm gibi sağ tık yapma imkanım yok. Dün hayal meyal bir şey gördüm ve çok anlıktı. 1 saniye bile durmadı. Maden toplarken şansa karanlık bir şey gördük. Giriliyor derken nasıl yani ? Galata köprüsünün ucunda mı beklemek gerekiyor yoksa sahilin herhangi bir yerinden görüp tıklanıyor mu
Sunucu : Karaköy
Nick : Yaaz
Sınıf : Şifacı
Resim
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Çok güzel kardeşim, ellerine sağlık. Çok çok güzel olmuş, özledik böyle mantıklı güzel konuları
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
macheta
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen macheta »

Kıyamet kopsa O. saçını tararmış değimi gibisin kardeşim.Oyun ölmüş sen kalkıp köprü birleştirmekten bahsediyorsun.Diyelim bu köprüyü birleştirdiler.Hangi amaca hizmet edecek.Böyle saçma şeylere kafa orup boş boş konular açacağınıza tamamen mahvolmuş bir oyunu düzeltmeleri için bir anket oluşturman daha mantıklı...
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

macheta yazdı: 13 Mar 2021 12:05 Kıyamet kopsa O. saçını tararmış değimi gibisin kardeşim.Oyun ölmüş sen kalkıp köprü birleştirmekten bahsediyorsun.Diyelim bu köprüyü birleştirdiler.Hangi amaca hizmet edecek.Böyle saçma şeylere kafa orup boş boş konular açacağınıza tamamen mahvolmuş bir oyunu düzeltmeleri için bir anket oluşturman daha mantıklı...
katılıyorum.
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Köprüde trafik var canım hiç gelmiyim ':)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön