24 Şubat 2018 Büyük Hakir Kesimi (Tek Konu)
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: 24 Şubat 2018 Büyük Hakir Kesimi (Tek Konu)
Forum grubunu kurun biz onculuk edelim bari Parlementxx / Tank

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
şuan sunucudayım ama bazı kendini bilmez çocuklar şimdiden kavga etmeye başlamışlar haberin olsun, az önce büyücüyü 30 canda bilerek kaçırdılar umarım yaşanmaz böyle şeyler.turkoxHAMSTER yazdı: ↑24 Şub 2018 18:40Sunucu 1, Yavaş yavaş organize olmaya başlayalım herkes normal sunucusuna gidip çağrı yapsın ben az önce Eminönü sunucusuna çağrı yaptım fakat pek tınlayan olmadı.
auril & DoubleLift
-
offalena
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
Yaşanacak, biri kaçıracak. Şüphem yok diyemiyorum ama biri yapacak bence.Auril yazdı: ↑24 Şub 2018 18:42şuan sunucudayım ama bazı kendini bilmez çocuklar şimdiden kavga etmeye başlamışlar haberin olsun, az önce büyücüyü 30 canda bilerek kaçırdılar umarım yaşanmaz böyle şeyler.turkoxHAMSTER yazdı: ↑24 Şub 2018 18:40Sunucu 1, Yavaş yavaş organize olmaya başlayalım herkes normal sunucusuna gidip çağrı yapsın ben az önce Eminönü sunucusuna çağrı yaptım fakat pek tınlayan olmadı.

deneyelim bakalım belli olmazoffalena yazdı: ↑24 Şub 2018 18:49Yaşanacak, biri kaçıracak. Şüphem yok diyemiyorum ama biri yapacak bence.Auril yazdı: ↑24 Şub 2018 18:42şuan sunucudayım ama bazı kendini bilmez çocuklar şimdiden kavga etmeye başlamışlar haberin olsun, az önce büyücüyü 30 canda bilerek kaçırdılar umarım yaşanmaz böyle şeyler.turkoxHAMSTER yazdı: ↑24 Şub 2018 18:40Sunucu 1, Yavaş yavaş organize olmaya başlayalım herkes normal sunucusuna gidip çağrı yapsın ben az önce Eminönü sunucusuna çağrı yaptım fakat pek tınlayan olmadı.
auril & DoubleLift
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
1) Hakir'in kesimi zor değil, bencillik zorlaştırıyor.
2) 40 defa söyledim onu bu tarz şeylerle kesemezsiniz.
3) Tank veya şifa ile alakalı bir durum yok. Kutupları düzgün ayarlarsan ölmeyecek bir şey değil o.
2) 40 defa söyledim onu bu tarz şeylerle kesemezsiniz.
3) Tank veya şifa ile alakalı bir durum yok. Kutupları düzgün ayarlarsan ölmeyecek bir şey değil o.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Yav adamlar bildiğin full karakterleri alıp klan savaşı yapıyorlar.Girişleri tutan adamlar var.Bölgeden birbirlerine laf sokuyorlar.Lonca reklamı yapıp duruyorlar.Bu herifler gelip tek nara ile sizin tüm emeğinizi çöpe atabiliyor , üstüne eğleniyorlar ya.
insanlar kendilerine kesilmesini istiyorlar sanki ne olacaksa 2 gün sonra kapanacak bir sunucuda açlık yapabilen çocuklar var ilginç
auril & DoubleLift
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Hayatında görmediği ful kaskterleri görünce ws teklif ediyorlar önüne gelene. Görev yapıyorum atamam dediğim zaman yemiyor xdxd diyecek kadar çoluk çocuk dolu
Ahaha.Dün biri de bana ws atalım dedi.Dedim yeteneklerim ayarlı değil.Korkak yazmıştı kim bilir kaç yaşındaturkneferi yazdı: ↑24 Şub 2018 19:04 Hayatında görmediği ful kaskterleri görünce ws teklif ediyorlar önüne gelene. Görev yapıyorum atamam dediğim zaman yemiyor xdxd diyecek kadar çoluk çocuk dolu