Bende öncedende olmuyordu,ondan bahsettim
Oyun Bakımı
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Oyun Bakımı
Elinize sağlık hocam memnuniyetsiz arkadaşlara bakmayın siz.Nerull yazdı: ↑30 Oca 2018 16:16Namüsait bir zamanda tezahür edilen suallere teşrif edemiyorum. Filhakika böyle suallere en doğru cevabı, vakti geldiğinde bizzatihi paylaşmaktan mesut ve bahtiyar olacağım.MobilSorun78 yazdı: ↑30 Oca 2018 16:10Hoxam böyle $açma sorulara cevap vermeni ho$ olarak kar$ılıyorum lakin,bildiğiniz üzere karaköy zımbırtısı hakkında özellikle tarih konusunda bir ton $oru var,teaser yayınlanmasının üzerinden de 1 ay geçmiş olmasından mütevellit biraz da o tarz soruların cevaplanma$ına te$rif etmen mümkün mü acaba ?

Ellerine sağlıkta tanıtımdan bu yana 34 gün geçti ve Karaköy eklentisinin ne zaman geleceğini bile bilmiyoruz bırakta bu kadarını da sorunca memnuniyetsiz olmasınlar dimiParlementxx yazdı: ↑30 Oca 2018 17:07Elinize sağlık hocam memnuniyetsiz arkadaşlara bakmayın siz.Nerull yazdı: ↑30 Oca 2018 16:16Namüsait bir zamanda tezahür edilen suallere teşrif edemiyorum. Filhakika böyle suallere en doğru cevabı, vakti geldiğinde bizzatihi paylaşmaktan mesut ve bahtiyar olacağım.MobilSorun78 yazdı: ↑30 Oca 2018 16:10Hoxam böyle $açma sorulara cevap vermeni ho$ olarak kar$ılıyorum lakin,bildiğiniz üzere karaköy zımbırtısı hakkında özellikle tarih konusunda bir ton $oru var,teaser yayınlanmasının üzerinden de 1 ay geçmiş olmasından mütevellit biraz da o tarz soruların cevaplanma$ına te$rif etmen mümkün mü acaba ?
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yanlış mı hatırlıyorum Üzgünüm, Avatar olararak değiştiğini düşündüm bir an
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Hangi sunucu ?
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
Eminönü. Yüzde90 verim aldım. Slotlar hızlanmış olmasa farkı daha fazla göreceğiz de slotlar yine cok hızlı. Sanırım sunucu bakımı yaparken birisi slotları hızlandır tuşuna basmış yanlışlıkla
Holde kritik hata mevzusu az da olsa yine devam ediyor. Diğer bölgeler sorunsuz bende.
Ha bide sunucu suanda sadece kalabalık. Dolduğunda bakalım nasıl verim alacağız.
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Slotların yavaş olması sunucudaki lag ile alakalıdır.Bu yüzden hafif laglı zamanlarda kenan felan iyi atılır.Sunucu ne kadar hızlı ise slotlarda o kadar hızlı hareket eder ve tepki verir.
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Alakası yokAgahEfendi yazdı: ↑30 Oca 2018 18:21Slotların yavaş olması sunucudaki lag ile alakalıdır.Bu yüzden hafif laglı zamanlarda kenan felan iyi atılır.Sunucu ne kadar hızlı ise slotlarda o kadar hızlı hareket eder ve tepki verir.