Ya da ölmek istemiyordur
Büyücülerin Hep Mağdur Olması
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Re: Büyücülerin Hep Mağdur Olması
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Ki doğru taktikle teke tekte de alırlar. Tutup sırf fizik vurarak kesmeyi denerlerse tabi defansif adama hasar veremezlerSPIEGLEIN yazdı: ↑29 Eyl 2017 12:16Evet haklısınız ama büyücü ile herşeye erişebiliyorsunuz savaşsa savaş para kasmaksa para kasmak bölge her yol çok rahat bir şekilde açık büyücü sınıflarında genel ortlamaya vurulduğu zaman bütün herşeyi sırtına alabiliyor şuan büyücülerRetaliation yazdı: ↑29 Eyl 2017 09:32Defansif Dövüşme 2 (III) hatası olmasa, OkO'daki en güçlü karakter şifacıdır. Aslında her karakterin belirli bir özellikte ön plana çıktığı aşikar. Ancak şifacı benim kanaatimce diğer iki sınıftan daha ileride.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Hocam zaten şuan genel olarak herkes tek yetenek para kasarken veya bölge atıldığından dolayı dediğiniz gibi kesememe gayet normal olabiliyor biraz zorlama ile yetenekler ayarlandığı taktırde kesilebilme olanağıda olacakTOLGARDA yazdı: ↑29 Eyl 2017 19:08Ki doğru taktikle teke tekte de alırlar. Tutup sırf fizik vurarak kesmeyi denerlerse tabi defansif adama hasar veremezlerSPIEGLEIN yazdı: ↑29 Eyl 2017 12:16Evet haklısınız ama büyücü ile herşeye erişebiliyorsunuz savaşsa savaş para kasmaksa para kasmak bölge her yol çok rahat bir şekilde açık büyücü sınıflarında genel ortlamaya vurulduğu zaman bütün herşeyi sırtına alabiliyor şuan büyücülerRetaliation yazdı: ↑29 Eyl 2017 09:32Defansif Dövüşme 2 (III) hatası olmasa, OkO'daki en güçlü karakter şifacıdır. Aslında her karakterin belirli bir özellikte ön plana çıktığı aşikar. Ancak şifacı benim kanaatimce diğer iki sınıftan daha ileride.
Bende şunu bırakıp, büyücülerin mağdur olduğunu tekrar belirterekten buradan sıvışıyorum.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Büyücü, oyunda en çok kullanılan sınıftır. Eğer savaşçılar tarafından çabuk tahribe uğramasa sıraladığınız eylemleri çok rahatça yapabilir.SPIEGLEIN yazdı: ↑29 Eyl 2017 12:16Evet haklısınız ama büyücü ile herşeye erişebiliyorsunuz savaşsa savaş para kasmaksa para kasmak bölge her yol çok rahat bir şekilde açık büyücü sınıflarında genel ortlamaya vurulduğu zaman bütün herşeyi sırtına alabiliyor şuan büyücülerRetaliation yazdı: ↑29 Eyl 2017 09:32Defansif Dövüşme 2 (III) hatası olmasa, OkO'daki en güçlü karakter şifacıdır. Aslında her karakterin belirli bir özellikte ön plana çıktığı aşikar. Ancak şifacı benim kanaatimce diğer iki sınıftan daha ileride.
Büyücü vs lerde mağdur oluyor olabilir tamamda
Diğer konularda en şanslı en güçlü sınıf.
Büyük holde slotları toplar milyonlarca para kasar
Tılsımını alır istediği bölgeye girer
Bu liste böyle uzar..
Diğer konularda en şanslı en güçlü sınıf.
Büyük holde slotları toplar milyonlarca para kasar
Tılsımını alır istediği bölgeye girer
Bu liste böyle uzar..
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal hesabı oldu bu konu
Ben burada aslında abartılmaya değecbirbir şey olmadığını söylemeye çalıştım